Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

3 minutes ago, Mel said:

koja serija?

Pa, bilo ih je nekoliko sa WWII u naslovu. Causes and Timeline, World War II in HD, The World Wars, etc.

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

sve se to pegla kroz kinematografiju dosta duže i ozbiljnije

počinje osamdesetih/devedesetih, pričalo se o tome na forumu

https://thehill.com/homenews/house/5705837-greene-maga-shooting-minnesota/

Marjorie Taylor Greene: You’re all being ‘incited into civil war’ 

But Greene urged the president's supporters to imagine how they would react if a similar situation happened under the Biden administration, which Greene accused of too aggressively going after Jan. 6 rioters.

"[Imagine] if one of our MAGA independent journalists or even just a MAGA supporter stood in the street outside a J6'ers house while Biden's FBI carried out a law enforcement operation, home invasion, and arrest. Then Biden's FBI goes to the MAGA guy videoing it all and shoves a woman with him to the ground and sprays them with bear spray then throws the MAGA guy to the ground as MAGA guy was trying to help the woman off the ground. Then Biden's FBI beats MAGA guy on the ground, disarms MAGA guy, and then shoots him dead," Greene continued. "What would have been our reaction?"

8 hours ago, Krampa said:

22BOVINO-COAT-01-tqhm-superJumbo.jpg

mislim, stvarno?

Kakva ekipa, sunce ti poljubim, od zla oca i još gore majke. Ali ovi kožni uprtači na šefu, ovaj škembasti desno od njega što je građen ko umnjak...da ne ubijaju ljude bili bi smešni, ovako nisu nimalo, jbg.

Edited by Rudolf Pingvinoglu

Tacno izgledaju kao SS-ovci

1 hour ago, dragance said:

Tacno izgledaju kao SS-ovci

Sa Temua.

23 minutes ago, Sammael said:

Sa Temua.

u sridu

jbt, eses je za ove izgledao kao druga vasiona

ovi nemaju ni unoforme, tačno su za ćacilend

šef im nazi ludak, vidi se iz aviona taj bedni pokušaj imitacije

na žalost, oružje im je jednako ubitačno kao i kod ovih na koje se kao ugledaju

da me ovakav neki rokne, bih bila em mrtva, em jadna što me je pregazio fićo

30 minutes ago, Sammael said:

Sa Temua.

Jebi ga, umro Hugo Boss odavno. Mozda da probaju sa American Eagle Outfitters, deluje po nazivu kao kompanija koja deli neke sumnjive kvazipatriotske vrednosti.

jbmti AI, pun tw klipova kako se policija sukobljava sa ICE isuse

8 hours ago, harper lee said:

Tacno tako. Ja sam, naravno, kao i svaki drugi fanatik odgledao od korice do korice i imao isti gorak utisak da je zanemarivanjem moralne i vrednosne komponente u korist dokumentaristike ta serija na neki nacin vrednosno izjednacila strane u ratu. Ne znam kakvu tacno nameru su imali autori ali istina je da poslednjih decenija generalno malo provejava taj "bilo sta je bilo, move forward" stav, zbog kojeg recimo danas ne slavimo 9. maj kao dan pobede nad fasizmom vec ga svi djuture obelezavamo kao dan neceg-neceg zajednickog. To su opasne tendencije.

Treba malo proći kroz propagandni materijal iz ww2 i videti kako su prikazivani Nemci a kako Japanci.

Jbg švabo je bio gospodin čovek, zarobljeni oficir bolje tretiran nego crni us vojnik, sad što se moralo ratovati...

Ima na kraju i o trampizmu, ali... sustinska analiza autokrata, kako se smenjuju cesce slucnim autoritarizmom i redje uspesno.

^53-54min, nema fasizma u US, move along nothing to see here; naravno, napaceno PPP forumastvo bi zelelo da ga vidi, ali eto nemaD

weekend, hardly stopped talking about his love for the second amendment.

And now he supports the second amendment, just not all the time, depending on who's carrying the gun and who gets killed. Alex Pretti was apparently not his kind of gun owner. He was, however, someone who served his country by caring for its wounded and badly ill veterans by comforting them in their final hours and honoring their passing.

https://x.com/Acyn/status/2015956388435132595

That’s an open criminal cover-up.

https://x.com/allenanalysis/status/2015916570535485646

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.