Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

1 minute ago, Hele said:

Svakako nije gorela zemlja posle ubistva.

ne mozes ocekivati analogiju u dogadjajima u usa, to tamo bi mnogo vise licilo na klasican gradjanski rat- ako ja, kao neko ko se povrsno interesovao do sada, mogu da procenjujem.

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

i da, ovo oko nosenja oruzja i prava na reagovanje predstavnia drzave ako si na ulici sa pistoljem je bas americka specificnost i mislim da ce se tu testirati koliko (ni)su slepe trampove pristalice u vecini.

Edited by Aleksija

32 minutes ago, Aleksija said:

bili su na ulicama i posle, po raznim gradovima.

ono sto sam ja ispratila jeste da je grupa republikanaca trazila saslusanje ice predstavnika u kongresu i da se nacionalna garda pojavila na ulicama mineapolisa.

posto ne poznajem sistem dovoljno, ne znam koliko je sve to znacajno i koliko menja sliku.

narocito ne znam sta su ovlascenja nacionalne garde u ovim slucajevima.

generalno, cini se da, pored ulice, za razliku od srbije, postoje jos neki putevi koji nisu zatvoreni za delovanje. takodje, americka javnost nije jos desnzitizirana na ovako bezocne lazi kao sto smo mi ovde.

svakako je mnogo vise oruzja na obe strane nego u drugim zemljama. ne govori o bilo cijem daljem pravcu reagovanja, ali svakako povecava verovatnocu za jos tragicnije dogadjaje.

Nacionalna garda je ubačena da zaštiti federalne zgrade (u kojima je i ICU isuse ), kako bi lokalna policija koja je to radila mogla da bude prerasporedjena na druga mesta. Drugim rečima, slaba vajda od njih.

28 minutes ago, adam said:

a jebiga sad, ti ocekujes neki oruzani ustanak valjda.

digli se ljudi u gomili gradova, protesti traju, videcemo....

Ne, ali ono, da gori nešto, upada se u institucije itd.

Idemo svi globalno u propast i finansijski.

Budala ukida sve mere da odredjeni procenat kapitala mora biti u rezervama da se pokrije novi kolaps kao 2008 godine isuse

The deregulatory moves so far have thrilled the banking industry, which spent years bracing for tougher and more expensive regulations during both the Obama and Biden administrations. Bessent told POLITICO this week that deregulation under Trump has freed up “$2.5 trillion of extra lending capacity,” citing private-sector analysis.

https://www.politico.com/news/2026/01/24/scott-bessent-banks-00744468

1 hour ago, dragance said:

Ovo je toliko mučno za gledati, a i samo čitati vesti. Ovi će da prouzrokuju gradjanski rat i pre nego što sam mislio.

Ona glavna njuska ICE pojavom bukvalno odaje negativca iz distopijskih filmova Voltera Hila

«Stilizovan» kao Gavran iz Vatrenih ulica. Koliko su svi oko njega fizicke nakaze ukljucujuci i one plastificirane ludace.

The final battle

Edited by Moonwalker

Kolicina ljudi sa republikanske strane koji opravdavaju ovo ubistvo je suluda. Ne samo vodje vec i obicni ljudi. Mislim da je ovo odavno podeljeno drustvo i da nanosenje poraza drugoj strani opravdava svako sredstvo.

27 minutes ago, Shan Jan said:

Kolicina ljudi sa republikanske strane koji opravdavaju ovo ubistvo je suluda. Ne samo vodje vec i obicni ljudi. Mislim da je ovo odavno podeljeno drustvo i da nanosenje poraza drugoj strani opravdava svako sredstvo.

Davno, kada smo rasturali Jugoslaviju, kružio glup vic: Gleda Suljo kartu US i kaže al' će biti sranje kada ovo krene da se rapada.

Uglavnom, treba gledati širu sliku i postaviti pitanje zašto je društvo toliko podeljeno. fantom

@Shan Jan Ako misliš na pisanja na twitteru, mislim da su većina botovi. Nalozi napravljeni u poslednjih par godina, organizovani napad na postove uticajnih Twitteraša. Mnogo ih je manje na random postovima manje uticajnih ljudi, na drugim platformama (YouTube npr.)

Bar se ja tešim da je tako ;)

Ako misliš na republikanske kongresmene, slažem se.

6 minutes ago, Spooky said:

@Shan Jan Ako misliš na pisanja na twitteru, mislim da su većina botovi. Nalozi napravljeni u poslednjih par godina, organizovani napad na postove uticajnih Twitteraša. Mnogo ih je manje na random postovima manje uticajnih ljudi, na drugim platformama (YouTube npr.)

Bar se ja tešim da je tako ;)

Ako misliš na republikanske kongresmene, slažem se.

Ja sam na Youtube-u i tamo gde razni komentatori brane ovo imaju milione pregleda i stotine hiljada lajkova. Pogledaj npr. samo uvod u ovom klipu i dole komentare....

Edited by Shan Jan

49 minutes ago, Shan Jan said:

Već pisah. MUSK Gebels novog doba, sa hiljadama republikanaca i maga sledbenika iza...

Jebali vas komnentari. Podršku za ovo imaju od maks 20% morona ispranih mozgova.

min 69%

33 minutes ago, Shan Jan said:

Ja sam na Youtube-u i tamo gde razni komentatori brane ovo imaju milione pregleda i stotine hiljada lajkova. Pogledaj npr. samo uvod u ovom klipu i dole komentare....

Svi naši ludaci (srbi u dijaspori) koji su podržavali narandžasto govno (a znam dosta takvih) sad su se ućutali kao poslednje pizde.

A neki su i priznali grešku.

Uglavnom, niko ga više od njih ne podržava.

Nadam se da je tako i među autohtonim amerima.

Verujem i nadam se da ludak u ovom momentu više ne bi dobio izbore.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.