Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

I oni imaju svoju Dijanu Hrkalovic.

Opsezniji clanak o ljudima koji se organizuju i protestvuju i dva inserta ispod.
https://www.theatlantic.com/politics/2026/01/minneapolis-uprising/685755/

Bauer, who is 49, struggled to maintain her composure as she described the day early this month when ICE showed up in force outside her school. Agents had been circling the school since December, seemingly learning its routines, and they arrested some parents just before the winter break. But this time, agents leaped out in riot gear and began entering the apartments just across from the school, where many students live.

We had to lock down and keep the kids inside, and parents linked arms to block the school entrance,” Bauer said. “We had a student who was looking out the window and saw them break into his apartment and just sobbed, ‘That’s my house. That’s my home.’ And we shut the blinds, but it was too late.”
[...]
One of those latecomers was a 46-year-old documentary filmmaker named Chad Knutson. On the morning after Good was killed, he was at home with his two hound dogs, watching a live feed from the Whipple Building, where ICE is based, a five-minute drive from his house. A protester had laid a rose on a makeshift memorial to Good. As Knutson watched, an ICE agent took the rose, put it in his lapel, and then mockingly gave it to a female ICE agent. They both laughed.

Knutson told me he had never been a protester. It seemed pointless, or just a way for people to expiate their sense of guilt. But when he saw those ICE agents laughing, something broke inside him.

“I grab my keys, I grab a coat, and drive over,” Knutson told me. “I barely park my car and I’m running out screaming and crying, ‘You stole a fucking flower from a dead woman. Like, are any of you human anymore?’”

mali himler, bovino, je odleteo, videcemo da li ce lepa kristi za njim

38 minutes ago, 3opge said:

mali himler, bovino, je odleteo, videcemo da li ce lepa kristi za njim

Kao što rekoh, Homan je poslat kao rival Noam i njenoj ekipi. Vrlo moguće sa će i ona da leti. Ali da se ne zavaravamo, sve ovo je u organizaciji ćelavog crvjezika.

Ovo nije IA?

@radisa Nije AI (nisam ni gledao ovaj video, mozda ima AI elemente i neke suptilne izmene, ili mozda je ova prezenterka AI) ovaj glavni dio - izjava ovog republikanca. Pisali su mediji o tome i ima ovaj snimak na njegovom twitter profilu.

Edited by Spooky

Jbt, ladno ce unistiti partiju...

https://www.foxnews.com/us/dhs-probes-whether-agents-killed-va-nurse-accidental-discharge-minneapolis-ice-raid

Video sam ovu teoriju i prethodnih dana kad su random tviteraši došli do ovog zaključka analizirajući snimke, ali sad je prenosi i Fox news.

Taj Sig pištolj ima problem slučajnog ispaljivanja kad se cev stisne u nekim okolnostima i nema ručnu blokadu (video sam i demonstraciju na twitteru tog slučajnog izpaljivanja).

Teorija je da je ovaj kreten što ga je razoružao pritisnuo cev i doveo do slučajnog ispaljivanja, na šta je ubica/ubice instiktivno reagovali (a bili su i povici "pištolj, pištolj") i zapucali.

Ne pišem ovde da ih branim - i dalje ih smatram ubicama i ako se desilo ovo. Mislim, opšte onakvo postupanje sa prvo bacaju ljude na pod bez razloga (prvo oni devojku koju je ubijeni Alex branio, pa potom i njega), umesto deeskalacije, ili blagog guranja ako ih stvarno ometaju, pa potom haos u kome njih 5-6 se bacaju na njega kao banda, a ne trenirani profesionalci.

Bolidi hteli da upadnu u konzulat Ekvadora u Mineapolisu.

• Popular Post
6 hours ago, radisa said:

Jbt, ladno ce unistiti partiju...

oh no

ChatGPT razgovara sličnije normalnim ljudima od ove lujke

Izašao preliminarni report istrage

https://edition.cnn.com/2026/01/27/politics/pretti-shooting-two-officers-homeland-security-report

Dvojica pucala, nema zaključaka i ne spominje se da li je preti prema njima posegao za oružjem.

Meni šokantno ono što drugima ne deluje toliko važno da komentarišu. U izveštaju sami izjavljuju: "slučaj započeo jer su se službeniku suprostavile dve ženske osobe sa pištaljkama".

Nisu se pominjale te žene do sad. Čak sam i ja mislio da su uradili nešto značajnije - gađale ih nečim, šta znam.

Pa je reakcija na ništa bila da te žene obore brutalno na zemlju, a potom skoče i na Pretti-ja njih 6 kad je pokišao da pomogne i podigne jednu od njih. I kao opirao se. Pa ko se ne bi opirao da te počnu najstrašnije gurati i prebijati ni zbog čega u sekundi.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.