Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

54 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Uvođenje šerijata u Teksasu od strane radikalnih Marksista... zvuči kao scenario za neku komediju iz 87. sa Lesli Nilsenom u glavnoj ulozi.

Streamable
No image preview

Watch Who Is America - Mosque Segment (Episode 2) | Strea...

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

Počenm da čitam i pomislim da je vest da ga je ICE uhapsio... A ono samo DHS...

Treba manje da se drogiram sa vestima iz USA, vdiim ICE svugde... fantom

...

Edited by vememah

@vememah što si obrisao? Nije loša fora

Nisam video ranije, ali na žalost dobro je ostarilo.

Malo dave, ali...

Ngde od sredine se namaću paralele sa Srbijom, oko laganja, oko ponašanja ICE (odnosno Ćacija kod nas), i odnosa vlasti prema tome kad neko sa strane vlasti, ko je njihov, uradi nešto nezakonito a kad to isto uradi neko sa kontra strane...

Baš je bilo par jakih paralela sa Srbijom (mislim, ja sma ihpovukao, nisu oni o tome pričali)...

Ono što je u USA različito, je što ipak Demokrate imaju valst u dobrom delu države i mogu da se bore još protiv svega toga a i mediji su još relativno slobodni...

Ima i o Plantairu, ali to je toliko jezivo da biram da ipak malo preteruju...

Edited by radisa

3 hours ago, radisa said:

Baš je bilo par jakih paralela sa Srbijom (mislim, ja sma ihpovukao, nisu oni o tome pričali)...

Ono što je u USA različito, je što ipak Demokrate imaju valst u dobrom delu države i mogu da se bore još protiv svega toga a i mediji su još relativno slobodni...

Nisam slušao ovu epizodu, ali ono što u ovom trenutku vidim kao paralelu je da se lojalistima ne daju otkazi ni po koji cenu. Ogromnu štetu im pravi sranje koje su napravili u Minesoti i najlakše rešenje bi bilo da se ukloni Noam i postavi neki drugi pajac, ali to se ne dešava (ne dam na Gašića npr)

Ne volim inače poređenja sa Srbijom, ali ponekad pomislim da svi ovi današnji diktatorčići koriste isti playbook.

Ne moze da se pobegne od poredjenja sa Srbijom. Prva sam kolutala ocima na to kad sam prvi put cula, ali kako koja vest stize sa te strane, slicnosti su prosto tu.

Koliko je ovo strahovanje od uvođenje šerijata meni prezabavno. I to od ljudi koji se zalažu za zabranu abortusa i da se Biblija obavezno uvede u škole.

One can't make this shit up ziga

Da, sad se cini opravdano. fantom

5 hours ago, bios said:

Nisam slušao ovu epizodu, ali ono što u ovom trenutku vidim kao paralelu je da se lojalistima ne daju otkazi ni po koji cenu. Ogromnu štetu im pravi sranje koje su napravili u Minesoti i najlakše rešenje bi bilo da se ukloni Noam i postavi neki drugi pajac, ali to se ne dešava (ne dam na Gašića npr)

Ne volim inače poređenja sa Srbijom, ali ponekad pomislim da svi ovi današnji diktatorčići koriste isti playbook.

Ma izgleda kao da smo mi bili test za nešto više...

Ima deo gde kažu, ono štpo se mi već 10 godina sprdamo, došli su do tačke da svako iz vlasti može da kaže šta hoće bez ikakvih psoledica, da štite svoje ljude do maksimuma, da koriste top tehnologiju u borbi protiv građana( i objašnjavaju nešto teoretski, ne pozivaju se baš na Loka, ali tu negde, država- građani, odnosii, čemu sila služi i šta se dešava kada država ne poštuje ugovor sa građanima), da zloupotrevljavaju do maksimuma državne resurse, da ćaciji ne odgovaraju nizašta, i da su zaštićeni do kraja, pa ako treba i sa oprostom od strane države...

Ali i sa druge strane, da se ljudi koje politika nije do sad inresovala oragnizuju, udružuju, pomažu jedni drugima, jer se osećaju ugroženo od strane države...

SVe jako liči na ovo kod nas, samo na malo groznijem nivou, jer tamo ljudi ginu...

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.