Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

jel ovo bijelo govno malo likuje zbog ubistva, ili mi se samo čini?

33 minutes ago, Snow said:

Veteran opet kod kuće primenjuje naučeno u prekomorskim oslobodilačkim ratovima?

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

27 minutes ago, Seabass said:

Kamala Harris Lol GIF by Election 2020

Ovo im je bilo gore.

Neuporedivo gore.

Da je ona kojim slučajem pobedila, bili biste svi on brunch umesto što se ovde iščuđavate kad stoka radi isto ono što je prethodnih 50 godina radila (samo drugima).

Trump je wakeup call, sprečava svet da žmuri pred ružnom realnošću. Još sto godina neka predsedava svetom, a poltroni neka ljube narandžasto dupe jerry

1 minute ago, radisa said:

Sledeći put će građani da se oragnizuju i da prvi pucaju, pošto očigledno, ovde ko prvi puca je u pravu...

Hoće sto posto, skinuće tandžare sa tavana i krenuće da gađaju SWAT timove, oklopna vozila, dronove...

• Popular Post
2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Neuporedivo gore.

Da je ona kojim slučajem pobedila, bili biste svi on brunch umesto što se ovde iščuđavate kad stoka radi isto ono što je prethodnih 50 godina radila (samo drugima).

Trump je wakeup call, sprečava svet da žmuri pred ružnom realnošću. Još sto godina neka predsedava svetom, a poltroni neka ljube narandžasto dupe jerry

Kakvo budalasto nezrelo onanisanje.

A i smaras sa ovim "vi", isti si kao Kale, samo dosadniji.

Just now, Budja said:

Kakvo budalasto nezrelo onanisanje.

A i smaras sa ovim "vi", isti si kao Kale, samo dosadniji.

Na zrelost se odgovara zrelošću, na izdrkavanje "hnje hnje što nisu glasali za Kamalu" se odgovara izdrkavanjem ¯\_(ツ)_/¯

Kale je moj duhovni brat blizanac iz paralelnog univerzuma, a ti ako ne znaš na koga se "vi" odnosi možeš slobodno da pretpostaviš da se odnosi i na tebe.

4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Neuporedivo gore.

No contest, radije bih na brunch nego da se ovde iscudjavam, tako da, yes.

Da su izabrali Kamalu svima bi bilo bolje ali sta je tu je, sad i kod njih igra mecka pa je zanimljivo.

Evo i ovog fasiste. Samo ih jebe snimak.

image.png

Edited by Budja

Just now, Seabass said:

No contest, radije bih na brunch nego da se ovde iscudjavam, tako da, yes.

Da su izabrali Kamalu svima bi bilo bolje ali sta je tu je, sad i kod njih igra mecka pa je zanimljivo.

Dok bi ti bio on brunch, dešavale bi se suštinski iste stvari. Nabiješ sebi prste u uši i odmah imaš osećaj da je sve bolje.

Upravo zato što su se oslanjale na taj brunch mindset u biračkom telu demokrate su prošle kako su prošle.

2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Dok bi ti bio on brunch, dešavale bi se suštinski iste stvari. Nabiješ sebi prste u uši i odmah imaš osećaj da je sve bolje.

Upravo zato što su se oslanjale na taj brunch mindset u biračkom telu demokrate su prošle kako su prošle.

I sad su dosle te stvari na naplatu. Yeah, znam.

Ne znam zasto mislis da meni to nije jasno pa me kao poducavas?

Svijet nikad nije bio idealno mjesto, a nece biti ni kad Amerika propadne. Eventualno ce biti puno gore prije nego postane bolje.

1 minute ago, Seabass said:

I sad su dosle te stvari na naplatu. Yeah, znam.

Ne znam zasto mislis da meni to nije jasno pa me kao poducavas?

Zato što se glupiraš postujući nasmejanu Kamalu, naravno.

Just now, Weenie Pooh said:

Zato što se glupiraš postujući nasmejanu Kamalu, naravno.

Nije trebalo da se protumaci kako je nasmijana, nego onaj njen iritantni smijeh ali kapiram da gif to nije mogao iskomunicirati.

Zao mi je sto si se uzrujao.

20 minutes ago, Weenie Pooh said:

Dok bi ti bio on brunch, dešavale bi se suštinski iste stvari.

Suštinski bi i Kamala prebacila pare iz budžeta za finansiranje line vojske koja kidnapuje i ubija USA državljane. U stvari ne bi, već bi se radilo isto kao do sada, što znači malo više novca ugroženijima, malo više sigurnosti za sve i malo manje mrtvih. Ali to je suštinski isto. Živ, mrtav, koja je zapravo razlika.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.