Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

were multiple officers now holding him down and punching and beating him after disarming him.

5. They the murdered him and continued to shoot his lifeless body.

EVERYTHING FROM STEP 1 forward makes this illegal. Every action.”

https://x.com/hissgoescobra/status/2015275484750414171

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

7 hours ago, Turnbull said:

Mislim upravo suprotno, mada iz sličnih razloga. Do sada je otpor bio mnogo žešći nego što se očekivalo. Način na koji ljudi tretiraju ICE agente pokazuje da ovi nemaju nikakav autoritet. Sve se slika, pičkaraju ih, prozivaju, suprotstavljaju im se. Ne pomaže ni što su ovi banda nesposobnih ćaci-naci lumpena pre nego nekakav Gestapo.

Videćemo uskoro ko je bio u pravu. Ako se nastavi ovako predvidjam eskalaciju. Ali je moguće i da administracija popusti kao i oko brojnih drugih budalaština koje su započeli pa se povukli kad su naišli na tvrdo.

I ja mislim da će se povući, ali ne zbog uličnog otpora, nego zbog rejtinga i pritiska republikanaca pred midterms.

Inače, zla nesposobna budala je u neku ruku strašnija od zlog profesionalca. Sa drugim znaš na čemu si, i koliko daleko, u datom trenutku, možeš da ideš. A ovi će te ubiti iz najbanalnijeg straha, ili zato što su zaboravili da zakoče pištolj.

Sve i da je krenuo da izvuče pištolj pa je zato pucano, a nije, njih je 6,7 oko njega i trebali su do tad već da ga savladaju i razoružaju.

Tramp je napravio ove ćaci narodne patrole i dao im dozvolu za ubijanje. Da li su ovih 6,7 Pavla Bihalija i Miša Vacića nesposobni i neobučeni za ovaj posao i ne umeju da savladaju običnog čoveka i razoružaju ga ili su ga ubili kao psa iz obesti, u oba slučaja takvi nemaju šta da naoružani idu ulicama i zavode neki red. A nije izvlačio pištolj već su ga ubili jer im se može. Ili su drogirani pa su istripovali nešto.

U svakom slučaju, napravljena je ćaci parapolicija koja je u službi diktatorske kretenske vlasti.

Ne poznajem toliko Ameriku i ne znam da li se sličnost sa Srbijom nastavlja i u tome da ovima nema ko da se suprostavi. Jebi ga, kod nas su navijači, kriminalci, lokalne harambaše iz svakog mesta... na jednoj strani, a na drugoj pristojni, obični ljudi. Tu je ovaj Huljoslav isto naučio od Miloševića, čime se često hvali, protiv Miloševića su bili navijači i ne mali broj nekih žestokih momaka.

Ima li u Americi ko da se suprostavi ovim ćaci narodnim patrolama?

Licni utisak - Oni koji bi mogli i imali cime da se suprotstave ovim bilmezima...su na stranih ovih bilmeza.

11 hours ago, Venom said:

Razlog zašto su u Minesoti je da maltretiraju tzv. "plave" države. To je sve.

Samo da potvrdim tvoje mišljenje...

Guverner Minesote mora da uradi nesto, ubijaju mu ljude u sred bela dana na pravdi Boga.

Just now, Choda said:

Guverner Minesote mora da uradi nesto, ubijaju mu ljude u sred bela dana na pravdi Boga.

To je i poenta,Trump zeli vanredno stanje tamo gde zna da gubi izbore.

49 minutes ago, SNARC said:

Licni utisak - Oni koji bi mogli i imali cime da se suprotstave ovim bilmezima...su na stranih ovih bilmeza.

Koliko vidim, ništa se nije desilo. Kod njih je bilo 9 ujutro kad je čovek ubijen, ceo dan posle ništa.

Ko ima 2 sata vremena da sluša smatranja o istoriji Južne Amerika i kako se to odražava na sadašnje vreme, kao i smatranja o Grenlandu i odnsima koji moguće izaći iz toga...

https://www.youtube.com/watch?v=u9lZa58rUJY

bili su na ulicama i posle, po raznim gradovima.

ono sto sam ja ispratila jeste da je grupa republikanaca trazila saslusanje ice predstavnika u kongresu i da se nacionalna garda pojavila na ulicama mineapolisa.

posto ne poznajem sistem dovoljno, ne znam koliko je sve to znacajno i koliko menja sliku.

narocito ne znam sta su ovlascenja nacionalne garde u ovim slucajevima.

generalno, cini se da, pored ulice, za razliku od srbije, postoje jos neki putevi koji nisu zatvoreni za delovanje. takodje, americka javnost nije jos desnzitizirana na ovako bezocne lazi kao sto smo mi ovde.

svakako je mnogo vise oruzja na obe strane nego u drugim zemljama. ne govori o bilo cijem daljem pravcu reagovanja, ali svakako povecava verovatnocu za jos tragicnije dogadjaje.

Svakako nije gorela zemlja posle ubistva.

Ovo je toliko mučno za gledati, a i samo čitati vesti. Ovi će da prouzrokuju gradjanski rat i pre nego što sam mislio.

2 minutes ago, Hele said:

Svakako nije gorela zemlja posle ubistva.

a jebiga sad, ti ocekujes neki oruzani ustanak valjda.

digli se ljudi u gomili gradova, protesti traju, videcemo....

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.