December 1, 20222 yr Nisam uspela da nadjem odgovarajucu temu pa pitam ovde. Da li koristite filtere za vodu iz vodovoda? I kakav je stav po pitanju tih filtera? Nemam poverenja u to, filtrira sve, pa ubacuje ono sto treba
December 24, 20222 yr to ti je sve sk (s kao sviranje) edit od kad sam kupio lg koja pere i suši, ništa ne peglam, izađe kao da je peglano tim divajsom koji si linkovao Edited December 24, 20222 yr by Braća Strugacki
December 24, 20222 yr jel ima neko iskustvo sa ovim divajsom ako bi gospod i ispeglao priti pliz, onda ima smisla vec se vidim kako mi ispada rame [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
December 24, 20222 yr 1 hour ago, gospa buba said: ako bi gospod i ispeglao priti pliz, onda ima smisla vec se vidim kako mi ispada rame ol: sent from bash mnogo dobar novi bubamoto alah jeste veliki, ali nije bas toliko omnipotentan.
December 24, 20222 yr 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jel ima neko iskustvo sa ovim divajsom to moja žena koristi za već opeglane haljine da ih malo popravi aku su se malo izgužvale tokom stajanja ili transporta
December 24, 20222 yr 1 hour ago, Frile said: to moja žena koristi za već opeglane haljine da ih malo popravi aku su se malo izgužvale tokom stajanja ili transporta cenim da će biti dovoljno uz moju super moć prilikom prostoranja veša, pošto vulgaris peglu ne posedujem
December 25, 20222 yr Popular Post khm... nisam znao da imam 'kolekciju' dok nisam za vikend pravio veliko spremanje i našao jebenih PET super 8 projektora u kući! + ekran za montažu i jedno 30 filmova. kad god bih na buvljaku video neki u dobrom stanju (a da nema gumene kaiševe nego lance) i da je par stotina dinara, ja ponesem kući. danas se malo igrao i čačkao, jedan ostao pokvaren, ostali rade ko bombona...
January 4, 20232 yr Hm de biste u bgd kupili veš mašinu, u smislu da je ozbiljna radnja po pitanju dostave, garancije itd?
January 4, 20232 yr 2 hours ago, ToniAdams said: Hm de biste u bgd kupili veš mašinu, u smislu da je ozbiljna radnja po pitanju dostave, garancije itd? Moji jako zadovoljni sa https://www.inelektronik.rs/ Dobra komunikacija, sve na vreme