Sandradjer Posted December 1, 2022 Posted December 1, 2022 Nisam uspela da nadjem odgovarajucu temu pa pitam ovde. Da li koristite filtere za vodu iz vodovoda? I kakav je stav po pitanju tih filtera? Nemam poverenja u to, filtrira sve, pa ubacuje ono sto treba
kud u maglu Simoviću Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 jel ima neko iskustvo sa ovim divajsom
Sestre Bronte Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 (edited) to ti je sve sk (s kao sviranje) edit od kad sam kupio lg koja pere i suši, ništa ne peglam, izađe kao da je peglano tim divajsom koji si linkovao Edited December 24, 2022 by Braća Strugacki 1
gospa buba Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 jel ima neko iskustvo sa ovim divajsom ako bi gospod i ispeglao priti pliz, onda ima smisla vec se vidim kako mi ispada rame [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
nenad Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 1 hour ago, gospa buba said: ako bi gospod i ispeglao priti pliz, onda ima smisla vec se vidim kako mi ispada rame ol: sent from bash mnogo dobar novi bubamoto alah jeste veliki, ali nije bas toliko omnipotentan. 1
Frile Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jel ima neko iskustvo sa ovim divajsom to moja žena koristi za već opeglane haljine da ih malo popravi aku su se malo izgužvale tokom stajanja ili transporta 3
kud u maglu Simoviću Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 1 hour ago, Frile said: to moja žena koristi za već opeglane haljine da ih malo popravi aku su se malo izgužvale tokom stajanja ili transporta cenim da će biti dovoljno uz moju super moć prilikom prostoranja veša, pošto vulgaris peglu ne posedujem 1
beta Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 kupila, jednom upotrebila, vratila u kutiju. čeka bolju mene. 2 1
Popular Post scab Posted December 25, 2022 Popular Post Posted December 25, 2022 khm... nisam znao da imam 'kolekciju' dok nisam za vikend pravio veliko spremanje i našao jebenih PET super 8 projektora u kući! + ekran za montažu i jedno 30 filmova. kad god bih na buvljaku video neki u dobrom stanju (a da nema gumene kaiševe nego lance) i da je par stotina dinara, ja ponesem kući. danas se malo igrao i čačkao, jedan ostao pokvaren, ostali rade ko bombona... 11 1
ToniAdams Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Hm de biste u bgd kupili veš mašinu, u smislu da je ozbiljna radnja po pitanju dostave, garancije itd?
I*m with the pilots Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 2 hours ago, ToniAdams said: Hm de biste u bgd kupili veš mašinu, u smislu da je ozbiljna radnja po pitanju dostave, garancije itd? Moji jako zadovoljni sa https://www.inelektronik.rs/ Dobra komunikacija, sve na vreme 2
mraki Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Realno je sve to isto, odlučiš se za model pa vidiš gde je najpovoljniji.
Recommended Posts