kipo Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 Pumpa bi trebala da pisti kao kad ležaj točka ode, struže, bučno je i neprestano. Tako da vjerovatno nije pumpa kod vas, neki elektronski zajeb vjerovatnije.
hoffnung Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 i zamisli ti sada kao njegovo preko telefona: "pumpa je, idite i kupite pumpu!".. vazi, dodji juce.
hoffnung Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 jeste i ne mora poznanik. majstor zna, barem bi trebao da zna, i da izmeri 3x pre nego sto isece, a ne da pretpostavlja. videcemo kada dodje.
hoffnung Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 @kipo update: bio malopre i kao elektronika je kao sto si ti rekao. nece moci danas, nego ce da zove ovih dana coveka koji to radi. ne greje vodu program.
Milosh76 Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Da li neko ima iskustva sa VOX klima uredjajima? Treba mi 9000 btu, samo za hladjenje, radila bi 3 i po meseca godisnje, dakle leti.. mislim da nema potrebe da se sirim za Midea/Gree brendove... https://www.emmi.rs/klima-uređaji-i-oprema-klima-uređaj-vox-vsa7-9be-9000btu.11.html?productId=55238
kipo Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 (edited) Preporuka za frizider+zamrzivac do 250€ Edited July 8, 2019 by kipo
kipo Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 1 hour ago, kipo said: Preporuka za frizider+zamrzivac do 250€ Da si odgovorim nakon guglanja i pozivanja majstora.. U tom cjenovnom rangu nema nista provjereno pouzdano i kvalitetno (naravno), a da li Beko ili Gorenje i sl, potpuno je svejedno,
Mil@n Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Nije potpuno svejedno. Imam informacije od ljudi koji rade po servisima, na reklamacijama i sl, gorenje se raspada i ima neki nenormalan procenat kvarova. Beko, situacija totalno drugačija tj mnogo bolja, te zato ja kupio frižider Beko, a i sledeće ću šta god to bilo, nekako imam poverenja, bem li ga.
Frank Pembleton Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Nije potpuno svejedno. Imam informacije od ljudi koji rade po servisima, na reklamacijama i sl, gorenje se raspada i ima neki nenormalan procenat kvarova. Beko, situacija totalno drugačija tj mnogo bolja, te zato ja kupio frižider Beko, a i sledeće ću šta god to bilo, nekako imam poverenja, bem li ga.I meni otprilike rekli isto, kad sam se raspitivao za klime.BTW, Gorenje je sad Hisense? ... Shiit has hit the fan...
kipo Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Moguće. Ovaj Beko što je riknuo je 11 god star, a bio je tako nekih 250€
renne Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 3 hours ago, Frank Pembleton said: BTW, Gorenje je sad Hisense? Jeste
kipo Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 A kakvi su Indesit frizideri? Kažu mi da veš i mašine za suđe besprijekorno rade godinama. Italijanska firma
Recommended Posts