Sara Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 (edited) Zezaš mesad sam upoređivala, razlike su minimalne, boja je ista, ova novija je za koji cm manja...sutra ću da im javim da pristajem, ne mogu više da se razvlačim Edited January 21, 2019 by Sara
JakeBlues Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Ima li ko iskustva sa onim aparatima što vakumiraju hranu u one kese-folije? Vidim da su cene šarene : od neke 3000 pa do preko 13.000. Ima li neka preporuka za neki model koji radi ok a po ceni je izmedju najskupljeg i najjeftinijeg na tržištu? Voleo bi da mogu da koristim one rolne sa "profesionalnom" (malo deblja, jača) folijom. Plašim se da ne kupim nešto što neće moći da zavari takve folije ili da ima anemičnu pumpu za vakum... Svaki savet dobrodošao.
JakeBlues Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Ma kome treba gandza uz kobaje i prsut A probao bi i sous-vide u kucnoj radinosti, zasto da ne.
renne Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 10 hours ago, JakeBlues said: Ima li ko iskustva sa onim aparatima što vakumiraju hranu u one kese-folije? Vidim da su cene šarene : od neke 3000 pa do preko 13.000. Ima li neka preporuka za neki model koji radi ok a po ceni je izmedju najskupljeg i najjeftinijeg na tržištu? Voleo bi da mogu da koristim one rolne sa "profesionalnom" (malo deblja, jača) folijom. Plašim se da ne kupim nešto što neće moći da zavari takve folije ili da ima anemičnu pumpu za vakum... Svaki savet dobrodošao. ja imam ovako nešto radi odlično dugi niz godina
JakeBlues Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Hvala! Gledao sam taj, da, izgleda ubedljivo, no potajno sam se nadao da ima i neki koju iljadarku jeftiniji a da vrsi posao Da li si probao razlicite vrste kesa u njemu (tanke, debele) i da li ih aparat sve lepo zavaruje? Treba li da se steluje nesto oko snage/vremena zavarivanja?
renne Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Sam on preseče kesu kad je sve gotovo, nemaš brige
Tosha2EE Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 I ja sam zadovoljan tim modelom, koristim ga pretezno za Sous-vide.
JakeBlues Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Hvala, izgleda da se i meni smeska neki takav Gorenje model.
đorđe geprat Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 13 hours ago, JakeBlues said: Ima li ko iskustva sa onim aparatima što vakumiraju hranu u one kese-folije? Vidim da su cene šarene : od neke 3000 pa do preko 13.000. Ima li neka preporuka za neki model koji radi ok a po ceni je izmedju najskupljeg i najjeftinijeg na tržištu? Voleo bi da mogu da koristim one rolne sa "profesionalnom" (malo deblja, jača) folijom. Plašim se da ne kupim nešto što neće moći da zavari takve folije ili da ima anemičnu pumpu za vakum... Svaki savet dobrodošao. ja imam cepterov vaksi za vakumiranje i šerpi i kesa. nemam poterebe za vakumiranjem pa je oglašen za prodaju. nisam video neku fajdu od celog tog sistema. promašaj u kupovini.
kipo Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Riknula nam veš mašina nakon 14 god. Koja perilicu bi preporučili da je kvalitetna/ jeftina, i koju perilicu+sušilica istog balansa cijene i kvaliteta?
pacey defender Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 Preporuka za sudo masinu? Budzet do 32.000. Koje parametre da tretiram kao prioritete? Beko DFN 26422W mi se za sada cini kao najbolja opcija: https://www.tehnomanija.rs/bela-tehnika/samostalne-masine-za-pranje-sudova/_127247.html?_ref=ca-wtb&_refv=3a13b8c6-3c1e-4035-b296-51fc37d4c779
kud u maglu Simoviću Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 dok ne izbace neku koja će sama raspremati sve su dobre ima one indikatore za curenje vode i prelivanje. kod gorenja se zove aqua stop, ne znam kako je turci zovu. eto to. svaka će da pere za tri konja
Tihajeza Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 8 hours ago, pacey defender said: Preporuka za sudo masinu? Budzet do 32.000. Koje parametre da tretiram kao prioritete? Beko DFN 26422W mi se za sada cini kao najbolja opcija: https://www.tehnomanija.rs/bela-tehnika/samostalne-masine-za-pranje-sudova/_127247.html?_ref=ca-wtb&_refv=3a13b8c6-3c1e-4035-b296-51fc37d4c779 Par stranica gore sam preporučila Moći upravo ovu. Najtiša mašina na svetu, bukvalno stojiš pored nje, i ne čuješ da radi, a mašine za suđe baš znaju da treskaju i lupaju.
Moća Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Ja jos nisam kupio masinu meni je prostor za masinu jako ogranicen i zbog toga bih morao da idem u radnju i konkretno izmerim masinu da bi video da li se uklapa a za to nikako da nadjem vremena.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Recommended Posts