Jump to content
IGNORED

Bela Tehnika i mali kućni aparati

msmodesty

Recommended Posts

Posted

Izgleda da će ova dubina meni biti zajeban problem.

Posted

pa ne može prozor da se otvori

:sad:

Posted
7 hours ago, mraki said:

Mi imamo neki slican model Beko sudomašine, tad se činila kao najbolji izbor i radi evo već dve godine bez ikakvih problema, preporuka za njih. Iz više izvora sam čuo da su Gorenjeve mašine za sudove teški krš, dok im one za veš navodno i dalje nisu loše. 

Edit: Znam da je kad smo tražili bitan kriterijum bio da ima 3. prskalicu i da pere na višoj temperaturi.

treća prskalica je bitan boljitak. 

Posted
7 hours ago, mraki said:

Mi imamo neki slican model Beko sudomašine, tad se činila kao najbolji izbor i radi evo već dve godine bez ikakvih problema, preporuka za njih. Iz više izvora sam čuo da su Gorenjeve mašine za sudove teški krš, dok im one za veš navodno i dalje nisu loše. 

Edit: Znam da je kad smo tražili bitan kriterijum bio da ima 3. prskalicu i da pere na višoj temperaturi.

Iz više izvora sam čuo da je sve od gorenje-a težak krš. Mogu da posvedočim na sopstvenom primeru gde je moj nov friž posle 3, 4 godine naprosto prestao da hladi i hvala bogu na drugaru koji je imao isti friž i isti problem pa zamenio te i meni dao ideju inače pitanje je da li bi se setio da reklamiram. Uzeo pare nazad, doplatio nešto i uzeo Beka sa kojim sam malo je reći zadovoljan. I imam dispanzer za vodu <3

Posted

ja imam gorenje i zadovoljan sam. i sudomašinom i frižiderom

:fantom:

Posted

ja sam kupila usisivač gorenje, sa hepa filterom. veće sranje u životu nisam kupila.

Posted

ja sam kupio beko usisivač pre više od deset godina za neke smešne pare i rastura kako radi

Posted

Moji imaju 6 godina Gorenje ves masinu, od prvog dana je sranje, a ja je birala :cry:

A ona pre toga trajala im je bog zna koliko, ali to je bilo neko drugo vreme.

Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ja imam gorenje i zadovoljan sam. i sudomašinom i frižiderom

:fantom:

1 hour ago, svashtabezneshto said:

ja sam kupila usisivač gorenje, sa hepa filterom. veće sranje u životu nisam kupila.

54 minutes ago, Krošek said:

ja sam kupio beko usisivač pre više od deset godina za neke smešne pare i rastura kako radi

I win... :D

Posted

možda su bolje te gorenje veš mašine kad ne ispadnu sa palete u transportu, od ovih gorenje što ispadnu sa palete?

Posted

Ja sam nekada davno imao mlin za kafu gorenje i verovatno radi i danas čoveku koji ga je ukrao :fantom:

Posted

Zna li neko koja je razlika između veš mašina Gorenje 

W7723/I koja nam se pokvarila i 

WEI723 koju hoće da nam daju

Da neće da nam uvale sad neki krš koji niko neće? :cry: