Moća Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Izgleda da će ova dubina meni biti zajeban problem.
đorđe geprat Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 7 hours ago, mraki said: Mi imamo neki slican model Beko sudomašine, tad se činila kao najbolji izbor i radi evo već dve godine bez ikakvih problema, preporuka za njih. Iz više izvora sam čuo da su Gorenjeve mašine za sudove teški krš, dok im one za veš navodno i dalje nisu loše. Edit: Znam da je kad smo tražili bitan kriterijum bio da ima 3. prskalicu i da pere na višoj temperaturi. treća prskalica je bitan boljitak.
Mil@n Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 7 hours ago, mraki said: Mi imamo neki slican model Beko sudomašine, tad se činila kao najbolji izbor i radi evo već dve godine bez ikakvih problema, preporuka za njih. Iz više izvora sam čuo da su Gorenjeve mašine za sudove teški krš, dok im one za veš navodno i dalje nisu loše. Edit: Znam da je kad smo tražili bitan kriterijum bio da ima 3. prskalicu i da pere na višoj temperaturi. Iz više izvora sam čuo da je sve od gorenje-a težak krš. Mogu da posvedočim na sopstvenom primeru gde je moj nov friž posle 3, 4 godine naprosto prestao da hladi i hvala bogu na drugaru koji je imao isti friž i isti problem pa zamenio te i meni dao ideju inače pitanje je da li bi se setio da reklamiram. Uzeo pare nazad, doplatio nešto i uzeo Beka sa kojim sam malo je reći zadovoljan. I imam dispanzer za vodu <3
kud u maglu Simoviću Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 ja imam gorenje i zadovoljan sam. i sudomašinom i frižiderom
svashtabezneshto Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 ja sam kupila usisivač gorenje, sa hepa filterom. veće sranje u životu nisam kupila.
Krošek Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 ja sam kupio beko usisivač pre više od deset godina za neke smešne pare i rastura kako radi
Jumanji Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Moji imaju 6 godina Gorenje ves masinu, od prvog dana je sranje, a ja je birala A ona pre toga trajala im je bog zna koliko, ali to je bilo neko drugo vreme.
Mil@n Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ja imam gorenje i zadovoljan sam. i sudomašinom i frižiderom 1 hour ago, svashtabezneshto said: ja sam kupila usisivač gorenje, sa hepa filterom. veće sranje u životu nisam kupila. 54 minutes ago, Krošek said: ja sam kupio beko usisivač pre više od deset godina za neke smešne pare i rastura kako radi I win...
slepa živana Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 možda su bolje te gorenje veš mašine kad ne ispadnu sa palete u transportu, od ovih gorenje što ispadnu sa palete?
Reaktor Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Ja sam nekada davno imao mlin za kafu gorenje i verovatno radi i danas čoveku koji ga je ukrao
Sara Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Zna li neko koja je razlika između veš mašina Gorenje W7723/I koja nam se pokvarila i WEI723 koju hoće da nam daju Da neće da nam uvale sad neki krš koji niko neće?
Recommended Posts