Jump to content

Bela Tehnika i mali kućni aparati

Featured Replies

^^^

jedino ako je dizel, benzinac mnogo trosi

1.6D to se valjda podrazumeva  :fantom:

• 3 weeks later...

Rene, jeboga, nadjoh jednu onu LG mašinu sa Direct Drive i Inverter i Smart Diagnosis i 10 god garancije na motor. Išla u Tehnomaniju drugim poslom i spustim se dole da šmeknem mašine, kad stoji ta što sam je telefonom tražila, pa mi rekli da nema. Uglavnom, otvoreni je primerak iz prodavnice, pa je massive discount i ja sam je rezervisala i sutra idem da je platim. Juhuuu! Hvala na savetima!

Ova: https://www.tehnomanija.rs/masine-za-pranje-vesa/lg-ves-masina-f-14a8tda.html

Edited by MayDay

Super!

• 3 weeks later...

trebao bih da uzmem više stvari za stan i otprilike znam šta ću i to sve manje više svuda isto košta i manje više svi daju iste popuste.

pogledao sam homecentar, winwin, tehnomaniju i CBT

tako da mi onda jedna od stvari koje pravi razliku između ponuda jeste i garantni rok i koliko su ove firme dobre da mi servisiraju stvari koje možda neće valjati?

znam da tehnomaniju bije jako loš glas po tom pitanju.

imate li još nekih iskustava i predloga oko toga?

tehnomanija, niti jedan od prodavaca ne servisira uređaje. to rade ovlašćeni servisi tipa gorenje, candy i sl.

ja njih ne bih izbegavao pogotovu što imaju fine akcije tipa shooping night. ja sam tu akciju obavio tako što sam pazario belu tehniku od jednog proizvođača i tako izdejstvovao i popust na uređaje koji nisu na akciji

• 3 weeks later...

na sta bi trebalo obratiti paznju prilikom izbora ves masine?

gledam malo po netu, meni to sve nekako isto

jel ima neki proizvodjac koji je bas nepozeljan i treba ga zaobici?

On 20. 10. 2016. at 6:10, pbg12345 said:

jel ima neki proizvodjac koji je bas nepozeljan i treba ga zaobici?

bosch, izgleda im ne ide baš najbolje to sa vodom i strujom

nemoj da te lože na brzinu centrifuge, gledaj da ima displej sa tajmingom korisna stvar, brzi program(7, 10, 20 min), da prepoznaje količinu rublja i time prilagodjava dužinu pranja...

najvažnija je garancija(na celu mašinu, ne samo na odredjene delove), generalno je dve godine, neki daju i 5.

ovaj vikend imaš neku akciju u tehnomaniji popusti su oko 5k dinara, mada ima i većih

ovo mi u mejlu iskočilo, deluje kao dobra kupovina

http://www.tehnomanija.rs/masine-za-pranje-vesa/candy-masina-gvs4-117-dc3-2.html

• 2 weeks later...

Koju sudomašinu uzeti za oko 300€, klasicna velicina, 12-13 kompleta?

Imao sam na umu Bosch, ali posle nekih komentara na koje sam naišao više nisam siguran...

Edited by mraki

da li neko ima informacije o robnim markama lino i eurolux? da li se isplati pazariti njihovu kunihjsku ugradnu tehniku ili pecati neki od nama poznatih brendova po maloprodajnim lancima?

• 2 weeks later...

šta je bitno pri izboru pegle? keramička ili metalna podloga? neke preporuke?

Edited by maheem

On 18. 11. 2016. at 15:04, maheem said:

šta je bitno pri izboru pegle? keramička ili metalna podloga? neke preporuke?

iz mog bogatog iskustva :lolol: dve stvari:

1. da bude teska, da ne moras ti da pritiskas

2. da bude jeftina jer svi samocisteci fazoni, destilovane vode i slicna sranja nece spreciti da crkne za max 2 godine, te ces kupovati novu

Edited by aram

ovo pod 1 je najvažnije

Fala braćo, neću je ja pritiskati, al kontam da je težina bitna :D

Uzeno neku Calvin & Hobbs, tri godine garancije, insallah