September 3, 2025Sep 3 11 hours ago, Mil@n said:Msm da je mi je crko bojlerčić u kuhinji.Šta je bolje rešenje, protočni? Jel mora da se lupa boga oca zida za to, kako to ide?ako ces protocni proveri instalaciju i koji osigurac ti je tu, ja imam 4,3 kw i mislim da nema slabije od toga a osigurac iskace redovno ako se koristi duze od jednog minuta u cugu..drkanjea ne mora da se lupa nista montira se direktno na cev iz zida, bar ovaj clage kod mene Edited September 3, 2025Sep 3 by Čutura
September 3, 2025Sep 3 Ma iskreno ne znam što sam rekao prosečni, sve što znam je da se taj što sam imao prazni tj lako se trošila topla voda ako imam jaču turu sudova presušim sa toplom uglavnom.Pa mi treba neko bolje rešenje :)
September 3, 2025Sep 3 Da, to nije protocni, samo mali bojler. Preci na protocni najcesce nije lako zbog strujne instalacije, potreban je debeo kabl direkt do ormarica. Ovi mali bojleri imaju unutra svoj osigurac koji iskoci kad je problem sa grejacem, mozda ti samo treba promena grejaca?Edit: ili mozes samo da uzmes veci "mali" bojler, mislim da se rade do 15 litara, ne znam sta sad imas... Edited September 3, 2025Sep 3 by petaras
September 6, 2025Sep 6 Koje su sad dobre ves masine, imam neku Gorenje 10 godina staru, izgleda crkla maticna ploca, nova kosta 14.000 ne isplati se zamena.Ako majstor ne uspe da nabudzi nesto, moram novu da uzmem.Ne treba nista posebno da ima, wifi i ostale gluposti, samo da je kvalitetna i da ne kosta mnogo :) Edited September 6, 2025Sep 6 by brusli
September 12, 2025Sep 12 Jbt izgleda da moram da kupim fridž iako je ovaj star svega 6, 7 godina i velik je i lep mi je i odlično je hladio i baš sam zadovoljan uvek bio, toliko me to sad nervira... Kao pustile rešetke freon šta li i 2, 3 majstora su mi rekla da ne vredi da se krpi, pustiće opet..Jel ima neki proizvođač da daje garanciju 10 godina?
September 12, 2025Sep 12 Samsung je davao na deset godina. Meni pre par meseci isteklo. Kupio u onom nesrećnom houm centru što ostao silno dužan svima.
September 12, 2025Sep 12 @Mil@n "Od 01.05.2025. do 30.04.2026. kupovinom Bosch frižidera i zamrzivača ostvarujete pravo na 10 godina garancije na kompresor."Link
September 12, 2025Sep 12 Bacio sam oko na ovaj Whirlepool, popust dobar a oni bi kao trebali da su malo jači brend u smislu kvaliteta?Dajte neke preporuke oko 60 tisuća.Whirlpool KOMBINOVANI FRIŽIDER W7X 93T KSProizvođač: WhirlpoolModel: W7X 93T KSTip: Samostojeći frižider sa zamrzivačemPoložaj zamrzivača: DoleEnergetska klasa: DProsečna godišnja potrošnja energije: 203 kWh/godišnjeUkupna zap
September 12, 2025Sep 12 21 minutes ago, Mil@n said:Bacio sam oko na ovaj Whirlepool, popust dobar a oni bi kao trebali da su malo jači brend u smislu kvaliteta?To (i Indesit, Ariston, Grundig, Hotpoint, Bauknecht...) ti je sve Beko sad, oni su se spojili s Whirlpoolom u Evropi u odnosu 75% za Turke (koncern Ardželik), 25% za Whirlpool.https://www.bekoeurope.com/brands/Beko Europe is a leading home appliances business, dedicated to changing the lives of our customers through a wide range of innovative and sustainable household products and solutions. It was established in 2024 as a result of an agreement between Arçelik and Whirlpool, with Arçelik owning 75 percent of the company and Whirlpool owning 25 percent. It benefits from more than 60 years of leadership, innovation and expertise in the home appliance sector.https://www.bekoeurope.com/about-us/ Edited September 12, 2025Sep 12 by vememah
September 12, 2025Sep 12 Piše ti i u listu s podacima o proizvodu na linku koji si ostavio:Adresa dobavljača: BEKO EUROPE MANAGEMENT S.R.L., VIA VARESINA, 204 20156 MILANO ITALY
September 12, 2025Sep 12 2 hours ago, vememah said:Piše ti i u listu s podacima o proizvodu na linku koji si ostavio:A kapiram šta god da uzmem pet godina si miran a posle moli boga da traje što duže i to je to...
September 12, 2025Sep 12 3 hours ago, Mil@n said:taman sam rešio da izbojkotujem beko do kraja života.A što, loše iskustvo?Ja imam Beko ugradni kombinovani frižider, šesta godina kako odlično radi (pupupuuu) i ugradnu rernu.
September 12, 2025Sep 12 jel ima neko preporuku za ugradnu sudomašinu, do 45-50k, ili makar savet sta da izbegavam?ova Gorenje mi deluje OK, ali pojma nemam sta da ocekujem. Do sada sam imala Gorenje, izgurala 15 godina (i dalje radi), ali ne znam da li mogu na osnovu tog iskustva da ista zakljucujemfala vi!