Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bela Tehnika i mali kućni aparati

Featured Replies

11 hours ago, Mil@n said:

Msm da je mi je crko bojlerčić u kuhinji.

Šta je bolje rešenje, protočni? Jel mora da se lupa boga oca zida za to, kako to ide?

ako ces protocni proveri instalaciju i koji osigurac ti je tu, ja imam 4,3 kw i mislim da nema slabije od toga a osigurac iskace redovno ako se koristi duze od jednog minuta u cugu..drkanje

a ne mora da se lupa nista montira se direktno na cev iz zida, bar ovaj clage kod mene

Edited by Čutura

• Replies 1.7k
  • Views 157.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Nemam prečišćavač vazduha u kući. Osećam se kao Amiš ovde 

• khm... nisam znao da imam 'kolekciju' dok nisam za vikend pravio veliko spremanje i našao jebenih PET super 8 projektora u kući! + ekran za montažu i jedno 30 filmova. kad god bih na buvljaku vid

• Kupili indukciju, sada se valja priviknuti na istu Ispobao vodu za kafu, vri za 50 sec

Posted Images

Ma iskreno ne znam što sam rekao prosečni, sve što znam je da se taj što sam imao prazni tj lako se trošila topla voda ako imam jaču turu sudova presušim sa toplom uglavnom.

Pa mi treba neko bolje rešenje :)

Da, to nije protocni, samo mali bojler. Preci na protocni najcesce nije lako zbog strujne instalacije, potreban je debeo kabl direkt do ormarica. Ovi mali bojleri imaju unutra svoj osigurac koji iskoci kad je problem sa grejacem, mozda ti samo treba promena grejaca?

Edit: ili mozes samo da uzmes veci "mali" bojler, mislim da se rade do 15 litara, ne znam sta sad imas...

Edited by petaras

Koje su sad dobre ves masine, imam neku Gorenje 10 godina staru, izgleda crkla maticna ploca, nova kosta 14.000 ne isplati se zamena.

Ako majstor ne uspe da nabudzi nesto, moram novu da uzmem.

Ne treba nista posebno da ima, wifi i ostale gluposti, samo da je kvalitetna i da ne kosta mnogo :)

Edited by brusli

Probaj BEKO masine - odlican odnos kvalitet/cena.

Jbt izgleda da moram da kupim fridž iako je ovaj star svega 6, 7 godina i velik je i lep mi je i odlično je hladio i baš sam zadovoljan uvek bio, toliko me to sad nervira... Kao pustile rešetke freon šta li i 2, 3 majstora su mi rekla da ne vredi da se krpi, pustiće opet..

Jel ima neki proizvođač da daje garanciju 10 godina?

Samsung je davao na deset godina. Meni pre par meseci isteklo.

Kupio u onom nesrećnom houm centru što ostao silno dužan svima.

@Mil@n

"Od 01.05.2025. do 30.04.2026. kupovinom Bosch frižidera i zamrzivača ostvarujete pravo na 10 godina garancije na kompresor."

Link

Bacio sam oko na ovaj Whirlepool, popust dobar a oni bi kao trebali da su malo jači brend u smislu kvaliteta?

Dajte neke preporuke oko 60 tisuća.

No image preview

Whirlpool KOMBINOVANI FRIŽIDER W7X 93T KS

Proizvođač: WhirlpoolModel: W7X 93T KSTip: Samostojeći frižider sa zamrzivačemPoložaj zamrzivača: DoleEnergetska klasa: DProsečna godišnja potrošnja energije: 203 kWh/godišnjeUkupna zap

21 minutes ago, Mil@n said:

Bacio sam oko na ovaj Whirlepool, popust dobar a oni bi kao trebali da su malo jači brend u smislu kvaliteta?

To (i Indesit, Ariston, Grundig, Hotpoint, Bauknecht...) ti je sve Beko sad, oni su se spojili s Whirlpoolom u Evropi u odnosu 75% za Turke (koncern Ardželik), 25% za Whirlpool.

https://www.bekoeurope.com/brands/

Beko Europe is a leading home appliances business, dedicated to changing the lives of our customers through a wide range of innovative and sustainable household products and solutions. It was established in 2024 as a result of an agreement between Arçelik and Whirlpool, with Arçelik owning 75 percent of the company and Whirlpool owning 25 percent. It benefits from more than 60 years of leadership, innovation and expertise in the home appliance sector.

https://www.bekoeurope.com/about-us/

Edited by vememah

E jbt, a taman sam rešio da izbojkotujem beko do kraja života.

Piše ti i u listu s podacima o proizvodu na linku koji si ostavio:

Adresa dobavljača: BEKO EUROPE MANAGEMENT S.R.L., VIA VARESINA, 204 20156 MILANO ITALY

2 hours ago, vememah said:

Piše ti i u listu s podacima o proizvodu na linku koji si ostavio:

A kapiram šta god da uzmem pet godina si miran a posle moli boga da traje što duže i to je to...

3 hours ago, Mil@n said:

taman sam rešio da izbojkotujem beko do kraja života.

A što, loše iskustvo?

Ja imam Beko ugradni kombinovani frižider, šesta godina kako odlično radi (pupupuuu) i ugradnu rernu.

jel ima neko preporuku za ugradnu sudomašinu, do 45-50k, ili makar savet sta da izbegavam?

ova Gorenje mi deluje OK, ali pojma nemam sta da ocekujem. Do sada sam imala Gorenje, izgurala 15 godina (i dalje radi), ali ne znam da li mogu na osnovu tog iskustva da ista zakljucujem

fala vi!