September 12, 2025Sep 12 3 hours ago, Klara said:A što, loše iskustvo?Ja imam Beko ugradni kombinovani frižider, šesta godina kako odlično radi (pupupuuu) i ugradnu rernu.Zamenio komresor malo posle isteka garancije, a evo sada i ovo... Prosto ne hladi gornji deo, dole u frizeru i donekle.Pitao nekoliko majstora svi su u fazonu kada pukne cev valjda od freona ne vredi krpiti, procuriće odmah šta god. Jedan mi je rekao koji je frižider? Ja reko BEKO. On će: Beko? Bacaj! Negde je radio gde su ih tipa 200 reklamirali.
September 13, 2025Sep 13 Meni Beko kombinovani radio 15 godina bez problema i naravno da sam uzeo od istog proizvodjaca kada je ovaj ispustio dusu.
September 13, 2025Sep 13 Malo istrazivao sta kaze sveznajuci internet za ves masinu:nikako Gorenje, stalno se kvarenikako Beko, cepa ves i ne pere dobrouzmi najjeftiniju sa najduzom garancijom, sve je to istonista manje od Boschanikako Bosch seriju 4, samo 6 i 8nikako Bosch 8, tu je cena kao Miele, a ovaj potonji je kao Mercedessamo sa inverter motoromnikako inverter motor, ja sam majstor znam sta pricamonda gomila komentara, imam Gorenje, kupljena pre 20 godina, i dan danas radiOnda mi pukne film, nadjem na nekom sajtu sta se nudi, ubacim neke kriterijume, da ima 1200 obrtaja (1400 je mnogo, samo dzabe cepa lezajeve i ves), da ima dubinu 60cm, da je kapacitet sto veci, da trosi sto vise vode po ciklusu (ove eko ne ispiraju dobro), i izbaci mi Gorenje WNPI82BS, ostaje jos da zovem popa da je okadi. Edited September 13, 2025Sep 13 by brusli
September 13, 2025Sep 13 14 minutes ago, brusli said:uzmi najjeftiniju sa najdužom garancijom, sve je to istomoj čovekne mora baš najjeftinija al svakako iz srednje nižeg cenovog ranga, ne mora se baš po svaku cenu juriti dužina garancije pre obratiti pažnju na zastupljenost servisa
September 13, 2025Sep 13 pa to, surdukneš 700€ za mašinu koja rikne 731. danakad sam opremao gajbu, dobio sam od gorenja neki popust 10% i sve sam uzeo tamo, ne najjeftinije već prvo sledećei evo radi sve 10 godina kao satpljuc, pljuc, pljuckuc, kuc, kuc
September 13, 2025Sep 13 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:moj čovekpre obratiti pažnju na zastupljenost servisaOvo vazi i za telefone. Ljudi daju 600-1000e za uredjaje koji nemaju zvanicnu distribuciju a ni servis. Google pixel npr.
September 13, 2025Sep 13 On 12. 9. 2025. at 15:08, Mil@n said:Jbt izgleda da moram da kupim fridžne mogu ti pomoći oko cena tamo, ali jedan savet: isključivo full no frost frižidere gledaj. a tu mislim da ti je Samsung best by, ali rekoh, ne znam oko tamošnjih cena. naglašavam, full no frost. ima neka varijanta no frost koja nije kompletna tj. sranje. preciznije, no frost je samo zamrzivač, frižider nije.
September 14, 2025Sep 14 Pa kad se zamrzava frižider? Za zamrzivač se slažem, imam i ja jedan (mislim ceo je no frost kod mene, ali ne znam koliko je bitno), jedino što je relativno nov i koliko je to dobra stvar u praksi videću za dve godine otprilike. Sad je super, ali sad bi bilo koji bio super.To sa najdužom garancijom može da bude i "prevara". Ja imam nešto tipa 10 godina za veš mašinu, ali samo na motor. U praksi najčešće crkava elektronika.
September 15, 2025Sep 15 23 hours ago, Venom said:Pa kad se zamrzava frižider?pa stalno. zamrzava se zadnja strana, pa se sve što prisloniš isto zamrzne i onda se sliva kad se odmrzne u neki kanal koji vodi napolje. a pošto se najčešće zamrzne neki papir u koji je zamotana šunka onda se pokida i začepi kanal i eto sranja. full no frost jedino.
September 16, 2025Sep 16 danas u aranđelovačkom dominuvideh ovaj rešo po ovoj ceni. vredi li to da se pazari.rekoh, treba mi u selu kada ostanem bez plina koji može da se nabavi u aranđelovcu. Edited September 16, 2025Sep 16 by đorđe geprat
September 16, 2025Sep 16 On 13. 9. 2025. at 18:40, brusli said:Malo istrazivao sta kaze sveznajuci internet za ves masinu:nikako Gorenje, stalno se kvarenikako Beko, cepa ves i ne pere dobrouzmi najjeftiniju sa najduzom garancijom, sve je to istonista manje od Boschanikako Bosch seriju 4, samo 6 i 8nikako Bosch 8, tu je cena kao Miele, a ovaj potonji je kao Mercedessamo sa inverter motoromnikako inverter motor, ja sam majstor znam sta pricamonda gomila komentara, imam Gorenje, kupljena pre 20 godina, i dan danas radiOnda mi pukne film, nadjem na nekom sajtu sta se nudi, ubacim neke kriterijume, da ima 1200 obrtaja (1400 je mnogo, samo dzabe cepa lezajeve i ves), da ima dubinu 60cm, da je kapacitet sto veci, da trosi sto vise vode po ciklusu (ove eko ne ispiraju dobro), i izbaci mi Gorenje WNPI82BS, ostaje jos da zovem popa da je okadi.Candy smo uzeli za vikendicu neku malu pljosnatu kupatilo je minijaturno, neki Bosch kod mene u stanu, obe su relativno nove, zasad rade 🤞
September 16, 2025Sep 16 58 minutes ago, đorđe geprat said:danas u aranđelovačkom dominuvideh ovaj rešo po ovoj ceni. vredi li to da se pazari.rekoh, treba mi u selu kada ostanem bez plina koji može da se nabavi u aranđelovcu.Đorđe, super je indukcija, ali zaista treba proveriti koliko posuđa imate koje će na tome raditi. Šta fali običnom električnom rešou?
September 16, 2025Sep 16 19 minutes ago, aram said:Đorđe, super je indukcija, ali zaista treba proveriti koliko posuđa imate koje će na tome raditi. Šta fali običnom električnom rešou?bem ga, mislio sam da za malo para upoznam nešto novo. a ovde u selu, svo posuđe, ono metalno je emajlirana klasika. čak i džezva. doduše, imam jednu rostfraj.ma, na gine mi običan rešo, ima ih za 1500-2000