Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bela Tehnika i mali kućni aparati

Featured Replies

Može emajlirano na indukciju, čika Đorđe, ja koristim emajlirano od Metalca.

Proverite lepi li se magnet za posuđe.

• Replies 1.7k
  • Views 157.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Nemam prečišćavač vazduha u kući. Osećam se kao Amiš ovde 

• khm... nisam znao da imam 'kolekciju' dok nisam za vikend pravio veliko spremanje i našao jebenih PET super 8 projektora u kući! + ekran za montažu i jedno 30 filmova. kad god bih na buvljaku vid

• Kupili indukciju, sada se valja priviknuti na istu Ispobao vodu za kafu, vri za 50 sec

Posted Images

1 hour ago, Mel said:

Candy smo uzeli za vikendicu neku malu pljosnatu kupatilo je minijaturno, neki Bosch kod mene u stanu, obe su relativno nove, zasad rade 🤞

Eh i za Candy sam svasta procitao, samo nisam napisao da ne bude predugacak post s_d

Kao nije to vise onaj Candy, neko ih je kupio i samo lepi etikete itd.

6 hours ago, brusli said:

Eh i za Candy sam svasta procitao, samo nisam napisao da ne bude predugacak post s_d

Kao nije to vise onaj Candy, neko ih je kupio i samo lepi etikete itd.

Pa vrlo moguce da sve to vise nije to. Candy mi je bukvalno toliko nova da sam mozda ukupno je 10-15 puta ukljucila, pa videcemo.

Ovaj Haier što sam hteo da uzmem u Tehnomediji je 65k dinara što je najniža cena za model ali guess what. Frižideri su izloženi, i moraš da odeš tamo, uveriš se u stanje i onda ga ustrečovanog voziš kući sam kako znaš i umeš pa se moli da mu nešto ne bude usput jer će ga streč folija zaštiti od ravno ničega. Nadrealno. za takve uslove očekivao bi veći popust ali ništa od toga.

Ništa, sad ovaj izbija na prvo mesto:

https://www.shoppster.rs/p/4559716

Edited by Mil@n

Sve preporuke za https://rs.gorenje.com/proizvodi/frizideri-i-zamrzivaci/samostalni-frizideri/REFRIG-HZF3568SED-NRK6202AXL4-GOR/p/000000000000736286, uzeli smo ga izmedju ostalog i zbog "slot-in" dubine (60cm je dubina tako da ne viri ni malo u odnosu na kuhinjske elemente), i evo posle 3 godine sve bih opet isto, odlican je, i kapacitet i performanse, cak smo ga delimicno i "ugradili" (samo deo jedne strane mu je skroz slobodan) i nikakvih problema nije bilo...

46 minutes ago, Mil@n said:

Ovaj Haier što sam hteo da uzmem u Tehnomediji je 65k dinara što je najniža cena za model ali guess what. Frižideri su izloženi, i moraš da odeš tamo, uveriš se u stanje i onda ga ustrečovanog voziš kući sam kako znaš i umeš pa se moli da mu nešto ne bude usput jer će ga streč folija zaštiti od ravno ničega. Nadrealno. za takve uslove očekivao bi veći popust ali ništa od toga.

Kakvi govnari...

Realno prodaju ti robu koja u velikoj verovatnoći ima neku falinku za smešan popust.

Obaška ako nema ambalaže pitanje je koji su uslovi garancije.

Još bih i razumeo da krknu -50% popust minimum, pa ko hoće da rizikuje eto...

17 minutes ago, Frank Pembleton said:

Još bih i razumeo da krknu -50% popust minimum, pa ko hoće da rizikuje eto...

Pa da, ako ću da preuzmem rizik, skini mi jebenu cenu da znam zašto rizikujem.

Smećari smrdljivi, neverovatno.

Edited by Mil@n

Ništa nisam pip′o sem malo bele tehnike

Kojekakvih kuraca smo trpali na šlepere

1 hour ago, Mil@n said:

M imamo jako lose iskustvo sa Whirpool friziderom, uzeli ugradni model, sa zamrzivacem. Plastika je tanka, loseg kvaliteta i bukvalno puca ako jace cimnes, polomili smo skoro sve fioke pa posle 4 godine gledam da zamenim za nesto bolje. Pogledajte u prodavnici pre nego sto porucite.

• 1 month later...

Ima li neko iskustava sa ostvarivanjem produžene garancije na Whirlpool/Indesit/Hotpoint preko firme Partum?

• 5 weeks later...

Drugari, dajte neku preporuku za prečišćivač vazduha. Znam da je Morgana preporučivala neki Bošov. I pitanjce za vas koji već imate. Da li ima više smisla da se uzme veći koji bi stajao u hodniku ili 2 manja? Koliko je zgodno premeštati ih iz sobe u sobe?

Hvala.

22 minutes ago, pop-up said:

Drugari, dajte neku preporuku za prečišćivač vazduha. Znam da je Morgana preporučivala neki Bošov. I pitanjce za vas koji već imate. Da li ima više smisla da se uzme veći koji bi stajao u hodniku ili 2 manja? Koliko je zgodno premeštati ih iz sobe u sobe?

Hvala.

Ako cena nije problem https://www.zepter.rs/therapyair/therapy-air/therapy-air-ion-(white)?lg=63383ffe-2b9c-4958-bdb7-c72cf876a9be

Kod za popust (yettel petak) u sandučetu

Edited by Boksi

58 minutes ago, pop-up said:

Hvala.

bolje je dva manja

kako vidim xiaomi je najpovoljniji. ja imam neki gorenje optiair 203, ok je radi posao. prilikom izbora vodi računa i o ceni i dostupnosti filtera koji se menjaju, a vodi računa i o kvadraturi, tu možeš da kombinuješ

i preporučenu kvadraturu od strane proizvođača umanji malo

ja sam nabavio skoro neki Xiaomi Smart Air Purifier 4 pro

Mi Srbija
No image preview

Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 Pro - Mi Srbija

Uz Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro, senzorom sa dvostrukim efektom PM2.5/PM10 i negativnom jonizacijom vazduha do vazduha odličnog kvaliteta.

plaćen je oko 27.000 pre 4 ili 5 meseci. dvenva soba je prilično velika i spojena sa trpezarijom i kuhinjom, pa to sve skupa ima 50 kvadrata. i radi dobar posao

prevashodno smo ga uzeli zato što sumnjamo da govedo (to je naša mačka) ima neke alergije koje potiču iz vazduha koji ulazi u stan spolja. za sada radi dobar posao u tom smislu, prebacim ga noću u spavaću (lagan je iako možda tako ne izgleda), ima taj neki nečujni mod za spavanje i zaista je nečujan

Edited by Ted

6 hours ago, pop-up said:

Hvala.

dva manja, svakako.

moj je bosch air 4000.

mislim da imamo zaseban topik o preciscivacima, mozda mozes na njemu da nadjes i jos neku preporuku.

edit, evo ga topik https://parapsihopatologija.com/topic/21123-zaga%C4%91enje-vazduha/page/42/

Edited by morgana