September 16, 2025Sep 16 Može emajlirano na indukciju, čika Đorđe, ja koristim emajlirano od Metalca.Proverite lepi li se magnet za posuđe.
September 16, 2025Sep 16 1 hour ago, Mel said:Candy smo uzeli za vikendicu neku malu pljosnatu kupatilo je minijaturno, neki Bosch kod mene u stanu, obe su relativno nove, zasad rade 🤞Eh i za Candy sam svasta procitao, samo nisam napisao da ne bude predugacak post Kao nije to vise onaj Candy, neko ih je kupio i samo lepi etikete itd.
September 17, 2025Sep 17 6 hours ago, brusli said:Eh i za Candy sam svasta procitao, samo nisam napisao da ne bude predugacak post Kao nije to vise onaj Candy, neko ih je kupio i samo lepi etikete itd.Pa vrlo moguce da sve to vise nije to. Candy mi je bukvalno toliko nova da sam mozda ukupno je 10-15 puta ukljucila, pa videcemo.
September 18, 2025Sep 18 Ovaj Haier što sam hteo da uzmem u Tehnomediji je 65k dinara što je najniža cena za model ali guess what. Frižideri su izloženi, i moraš da odeš tamo, uveriš se u stanje i onda ga ustrečovanog voziš kući sam kako znaš i umeš pa se moli da mu nešto ne bude usput jer će ga streč folija zaštiti od ravno ničega. Nadrealno. za takve uslove očekivao bi veći popust ali ništa od toga.Ništa, sad ovaj izbija na prvo mesto:https://www.shoppster.rs/p/4559716 Edited September 18, 2025Sep 18 by Mil@n
September 18, 2025Sep 18 Sve preporuke za https://rs.gorenje.com/proizvodi/frizideri-i-zamrzivaci/samostalni-frizideri/REFRIG-HZF3568SED-NRK6202AXL4-GOR/p/000000000000736286, uzeli smo ga izmedju ostalog i zbog "slot-in" dubine (60cm je dubina tako da ne viri ni malo u odnosu na kuhinjske elemente), i evo posle 3 godine sve bih opet isto, odlican je, i kapacitet i performanse, cak smo ga delimicno i "ugradili" (samo deo jedne strane mu je skroz slobodan) i nikakvih problema nije bilo...
September 18, 2025Sep 18 46 minutes ago, Mil@n said:Ovaj Haier što sam hteo da uzmem u Tehnomediji je 65k dinara što je najniža cena za model ali guess what. Frižideri su izloženi, i moraš da odeš tamo, uveriš se u stanje i onda ga ustrečovanog voziš kući sam kako znaš i umeš pa se moli da mu nešto ne bude usput jer će ga streč folija zaštiti od ravno ničega. Nadrealno. za takve uslove očekivao bi veći popust ali ništa od toga.Ništa, sad ovaj izbija na prvo mesto:https://www.shoppster.rs/p/4559716Kakvi govnari...Realno prodaju ti robu koja u velikoj verovatnoći ima neku falinku za smešan popust. Obaška ako nema ambalaže pitanje je koji su uslovi garancije.Još bih i razumeo da krknu -50% popust minimum, pa ko hoće da rizikuje eto...
September 18, 2025Sep 18 17 minutes ago, Frank Pembleton said:Još bih i razumeo da krknu -50% popust minimum, pa ko hoće da rizikuje eto...Pa da, ako ću da preuzmem rizik, skini mi jebenu cenu da znam zašto rizikujem.Smećari smrdljivi, neverovatno. Edited September 18, 2025Sep 18 by Mil@n
September 18, 2025Sep 18 Ništa nisam pip′o sem malo bele tehnikeKojekakvih kuraca smo trpali na šlepere
September 18, 2025Sep 18 1 hour ago, Mil@n said:Ovaj Haier što sam hteo da uzmem u Tehnomediji je 65k dinara što je najniža cena za model ali guess what. Frižideri su izloženi, i moraš da odeš tamo, uveriš se u stanje i onda ga ustrečovanog voziš kući sam kako znaš i umeš pa se moli da mu nešto ne bude usput jer će ga streč folija zaštiti od ravno ničega. Nadrealno. za takve uslove očekivao bi veći popust ali ništa od toga.Ništa, sad ovaj izbija na prvo mesto:https://www.shoppster.rs/p/4559716M imamo jako lose iskustvo sa Whirpool friziderom, uzeli ugradni model, sa zamrzivacem. Plastika je tanka, loseg kvaliteta i bukvalno puca ako jace cimnes, polomili smo skoro sve fioke pa posle 4 godine gledam da zamenim za nesto bolje. Pogledajte u prodavnici pre nego sto porucite.
October 23, 2025Oct 23 Ima li neko iskustava sa ostvarivanjem produžene garancije na Whirlpool/Indesit/Hotpoint preko firme Partum?
November 23, 2025Nov 23 Drugari, dajte neku preporuku za prečišćivač vazduha. Znam da je Morgana preporučivala neki Bošov. I pitanjce za vas koji već imate. Da li ima više smisla da se uzme veći koji bi stajao u hodniku ili 2 manja? Koliko je zgodno premeštati ih iz sobe u sobe?Hvala.
November 23, 2025Nov 23 22 minutes ago, pop-up said:Drugari, dajte neku preporuku za prečišćivač vazduha. Znam da je Morgana preporučivala neki Bošov. I pitanjce za vas koji već imate. Da li ima više smisla da se uzme veći koji bi stajao u hodniku ili 2 manja? Koliko je zgodno premeštati ih iz sobe u sobe?Hvala.Ako cena nije problem https://www.zepter.rs/therapyair/therapy-air/therapy-air-ion-(white)?lg=63383ffe-2b9c-4958-bdb7-c72cf876a9beKod za popust (yettel petak) u sandučetu Edited November 23, 2025Nov 23 by Boksi
November 23, 2025Nov 23 58 minutes ago, pop-up said:Drugari, dajte neku preporuku za prečišćivač vazduha. Znam da je Morgana preporučivala neki Bošov. I pitanjce za vas koji već imate. Da li ima više smisla da se uzme veći koji bi stajao u hodniku ili 2 manja? Koliko je zgodno premeštati ih iz sobe u sobe?Hvala.bolje je dva manjakako vidim xiaomi je najpovoljniji. ja imam neki gorenje optiair 203, ok je radi posao. prilikom izbora vodi računa i o ceni i dostupnosti filtera koji se menjaju, a vodi računa i o kvadraturi, tu možeš da kombinuješi preporučenu kvadraturu od strane proizvođača umanji malo
November 23, 2025Nov 23 ja sam nabavio skoro neki Xiaomi Smart Air Purifier 4 proMi SrbijaXiaomi Prečišćivač vazduha 4 Pro - Mi SrbijaUz Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro, senzorom sa dvostrukim efektom PM2.5/PM10 i negativnom jonizacijom vazduha do vazduha odličnog kvaliteta.plaćen je oko 27.000 pre 4 ili 5 meseci. dvenva soba je prilično velika i spojena sa trpezarijom i kuhinjom, pa to sve skupa ima 50 kvadrata. i radi dobar posaoprevashodno smo ga uzeli zato što sumnjamo da govedo (to je naša mačka) ima neke alergije koje potiču iz vazduha koji ulazi u stan spolja. za sada radi dobar posao u tom smislu, prebacim ga noću u spavaću (lagan je iako možda tako ne izgleda), ima taj neki nečujni mod za spavanje i zaista je nečujan Edited November 23, 2025Nov 23 by Ted
November 23, 2025Nov 23 6 hours ago, pop-up said:Drugari, dajte neku preporuku za prečišćivač vazduha. Znam da je Morgana preporučivala neki Bošov. I pitanjce za vas koji već imate. Da li ima više smisla da se uzme veći koji bi stajao u hodniku ili 2 manja? Koliko je zgodno premeštati ih iz sobe u sobe?Hvala.dva manja, svakako.moj je bosch air 4000.mislim da imamo zaseban topik o preciscivacima, mozda mozes na njemu da nadjes i jos neku preporuku.edit, evo ga topik https://parapsihopatologija.com/topic/21123-zaga%C4%91enje-vazduha/page/42/ Edited November 23, 2025Nov 23 by morgana