November 23, 2025Nov 23 6 hours ago, Ted said:ja sam nabavio skoro neki Xiaomi Smart Air Purifier 4 proMi SrbijaXiaomi Prečišćivač vazduha 4 Pro - Mi SrbijaUz Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro, senzorom sa dvostrukim efektom PM2.5/PM10 i negativnom jonizacijom vazduha do vazduha odličnog kvaliteta.plaćen je oko 27.000 pre 4 ili 5 meseci. dvenva soba je prilično velika i spojena sa trpezarijom i kuhinjom, pa to sve skupa ima 50 kvadrata. i radi dobar posaoprevashodno smo ga uzeli zato što sumnjamo da govedo (to je naša mačka) ima neke alergije koje potiču iz vazduha koji ulazi u stan spolja. za sada radi dobar posao u tom smislu, prebacim ga noću u spavaću (lagan je iako možda tako ne izgleda), ima taj neki nečujni mod za spavanje i zaista je nečujanA mački jel bolje?
November 23, 2025Nov 23 2 minutes ago, Pixisis said:A mački jel bolje?jeste, mada to samo delimično pripisujem prečišćivaču. ima veze i sa tim što se prošla sezona alergija, pa više nema kijanja i kašlja koja je pratila tu sezonu. za vreme sezone alergija sam pozatvarao prozore, koristio prešišćivać i klimu ako treba (po preporuci veterinara), odnsono otvarao sam prozore dozirano. što je meni bilo teško jer sam navikao da držim otvorene prozore i volim to. pored toga sam dobio preporuku da inhaliram mačku, što deluje kao nemoguća misija, osim ako nije pod anestezijom. tu sam osmislio metod da je strpam u transporter, pa uzmem onu plastičnu foliju što se koristi u kuhinji i obmotam transporter sroz, onda skuvam vodu i stavim žalfiju unutra i tu posudu stavim ispred transporetera i onda celu konstrukciju prekrijem nekim tanjim ćebetom. zajebava me supruga da sam napravio spa za mačaku, al jbg. delovalo je, mačka se ne buni, a mora dda udiše žalfiju, a probao sam i druge neke čajeve i preparatea u sezoni alergija, kad odemo u selo, samo prestane da kija i kašlje, jer tamo očigledno ili nema tog alergena ili ima malou svakom slučaju pomogao je i prečišćivač, u varijati kad moram prozore da držim zatvorene Edited November 23, 2025Nov 23 by Ted
November 27, 2025Nov 27 Treba da kupim mašinu za sušenje veša, pa bih vas zamolio za preporuke ali da ispunjavaju dva uslova - da može da stoji u podrumu ili garaži i da nema crevo za odvod nego posudu sa vodim koja se prazni.
November 28, 2025Nov 28 Mi uzeli polovni Siemens (nemam pojma model ) sa toplotnom pumpom i posudom za vodom . Stoji u garaži i radi bukvalno svaki dan . Najbolja kupovina ikada ako pitaš moju ženu
November 30, 2025Nov 30 Kako vam se čini ovaj air fryer?https://www.vitapur.rs/kuhinja/kucni-aparati-infinity/friteza-na-vruc-vazduh-tower-xxl/Šta uopšte gledati kod uzimanja ovakvog aparata, koje su karakteristike najbitnije?
November 30, 2025Nov 30 6 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:Šta uopšte gledati kod uzimanja ovakvog aparata, koje su karakteristike najbitnije?količina koju možeš da staviš u njpre mesec dana uzeo gorenje, manji xl mislimnajjeftiniji koji je bio(to mi je rezon u poslednje vreme, bar što se tiče kućnih aparata)
November 30, 2025Nov 30 Tako sam i ja uzeo mikrotalasnu nedavno - najjeftiniju u Gigatronu, samo da završava posao.
December 13, 2025Dec 13 Posle 16 god doslo je vreme da se pozdravimo sa starom ves masinom. Sad nekako do cetvrtka pregurati.
December 14, 2025Dec 14 20 hours ago, bags said:Posle 16 god doslo je vreme da se pozdravimo sa starom ves masinom. Sad nekako do cetvrtka pregurati.
December 18, 2025Dec 18 On 13. 12. 2025. at 7:31, bags said:Posle 16 god doslo je vreme da se pozdravimo sa starom ves masinom. Sad nekako do cetvrtka pregurati.pa nosite iste gace do cetvrtka
December 22, 2025Dec 22 Nova masina je aktuelni model stare samo nekih 15 god kasnije. (Bosch series 8)Prednosti:potrosnja struje oko 30 %, zavisno od programa mozda i visepotrosnja vode manja za 25%potrosnja deterdzenta bi trebala biti isto manja (ima ovaj mehanizam da sama odredi potrebnu kolicinu)dosta manje vibracija i buke (mada ovo i nije toliko napredovalo, mislim da smo pod recent biasom jer ova stara poslendnjih meseci bas lupala)ima par stvari na programatoru (moze se recimo isprogramirati kad da bude gotova)Mane:30% duze pranje u proseku u odnosu na stari model ne vidi se ves unutra za vreme pranja jer je crn poklopacNeutralno:Wifi budalastina koju nismo aktiviraliNakon ovih prvih 15 tura, ves pere jednako dobro kao stari model
February 8Feb 8 5 minutes ago, Frank Pembleton said:Dajte preporuku za neku mikrotalasnu...Pecnicu ili gospodju/icu?Od prvih Beko, Bosch, Samsung - za druge pun Viber toga.