Прслин Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Обавезно продај стари. Има на купујемпродајем ових што долазе и односе, може да се изме пар сома ако нису престари и разлупани чак и када су неисправни. Можда ти то буде разлика између Горења и нечег бољег. ;)
Barti66 Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Ja se napatio sa Aristonom sudo i to jakim modelom pre 10-ak godina,za 7-8 godina "upotrebe" se kvarila jedno 10-15 puta i na kraju je ostavio u servisu.Zatim dolazi Gorenje,jedan od jednostavnijih modela,velim nema puno elektromike,trajaće...kad nakon 3-4 god ode pumpa visokog pritiska...23000 rsd + ruke...tako da sada sudovi hand job dok se ne odlučim, ali msm da ću Miele polovnu.
kud u maglu Simoviću Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Мост, ћуприја, што би рекао српски народ.nadam se samo da je ćuprija daleko:( nego ako bi neka dobra duša mogla ove brendove da poređa od boljeg ka lošijem. beko, gorenje, candy, whirpool
svashtabezneshto Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Jel taj lik iz Kaluđerice? Ne znam :( Komšija, školski drugar mog dragog, pa njegov kum (svi se znaju 100 godina). Znam da im je radionica u Borči.
renne Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 nadam se samo da je ćuprija daleko :( nego ako bi neka dobra duša mogla ove brendove da poređa od boljeg ka lošijem. beko, gorenje, candy, whirpool Bazen, slatkiš, gorenje, beko
Barti66 Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Ne znam :( Komšija, školski drugar mog dragog, pa njegov kum (svi se znaju 100 godina). Znam da im je radionica u Borči. Onda nije vrv,ovima je i servis u K.Bazen, slatkiš, gorenje, bekoWhirpool sigurno ubedljivo na prvom mestu.
Прслин Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Још један глас за Вирпул. Иначе, Индесит је такође у власништву Вирпула, ту гурају јефтинију технику. Види само да га узмеш у оквиру акције продужавања гаранције, раде то сваких мало.
Utvara Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Crkla za stalno Moulinex kućna pekara za hleb. Počela da iskače iz programa, resetuje se u sred programa, danas prepekla hleb i zamalo se zapalila. Posle prve godine raspala se ona kadica za hleb, pa je servisu trebalo mesec dana da poruče i da im stigne ta kadica. 150€ je koštalo nešto što je radilo 2 godine kako treba, i tačno na isteku garantnog roka crklo. I to je kao top of the line model, veći i bolji od ovih manjih.
Moća Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Preporuka za usisivac? Do bude kvalitetan a da kosta ko zvaka.
svashtabezneshto Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 (edited) Dete koje puzi. Kažu da funkcioniše savršeno, bolje od usisivača, stiže i u ćoškove za koje nisi znao da postoje. Ako ima neko komšijsko, ponudiš se da pričuvaš. Ne košta ništa a u komšijskim očima ispadaš dobar čovek koji hoće da pomogne. edit: a možeš i bosh, kako Renne kaže :) Edited October 5, 2015 by svashtabezneshto
aram Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Dete koje puzi. Kažu da funkcioniše savršeno, bolje od usisivača, stiže i u ćoškove za koje nisi znao da postoje. Ako ima neko komšijsko, ponudiš se da pričuvaš. Ne košta ništa a u komšijskim očima ispadaš dobar čovek koji hoće da pomogne. edit: a možeš i bosh, kako Renne kaže :) dopravio :)
yabadaba Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 U emmezeti 30% popusta na bosch usisivace. Mislim jos danas. Ja uzeo ovaj http://www.emmezeta.rs/bela-tehnika/mali-kucni-aparati/usisivaci/42523/bosch-bgl3a230-usisivac/ Radi ko zmaj. Videcu kolko ce kesa da trosi.
renne Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Meni kesa traje preko mesec dana, a intezivno se usisava svako jutro
darling Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 (edited) Preporuka za usisivac? Do bude kvalitetan a da kosta ko zvaka. pogledaj samsunge koji imaju tvistere, to je plasticna posuda na drsci u koju se skuplja prasina i koju praznis posle svakog usisavanja, sto znaci da ne petljas sa kesama. kese su smaranje. takodje, gledaj da dobijes sto vise usisne snage za sto manje novca. na primer ovaj nije los: http://www.tehnomanija.rs/usisivaci_579/samsung-usisivac-vc-5240--twister-cf-101.html Edited October 5, 2015 by darling
Recommended Posts