July 30, 20231 yr Ako je 50cm onda idu 3 ringle, je li tako? I nijenproblem imati 3 ringle. Ja nikad nisam koristio sve cetiri zajedno.
July 30, 20231 yr 25 minutes ago, borris_ said: Ako je 50cm onda idu 3 ringle, je li tako? I nijenproblem imati 3 ringle. Ja nikad nisam koristio sve cetiri zajedno. 4 ringle normalno.
July 30, 20231 yr Meni se nakon zamene uredjaja racun za struju prepolovio iako sada imam masinu za sudove koju nisam imala i veci frizider. Moja neka procena je da je frizider bio najveci problem Edited July 30, 20231 yr by Sandradjer
July 30, 20231 yr 3 hours ago, borris_ said: Ako je 50cm onda idu 3 ringle, je li tako? I nijenproblem imati 3 ringle. Ja nikad nisam koristio sve cetiri zajedno. klasično četiri dve po 1800w i dve po 1200w
July 30, 20231 yr 2 hours ago, Sandradjer said: Meni se nakon zamene uredjaja racun za struju prepolovio iako sada imam masinu za sudove koju nisam imala i veci frizider. Moja neka procena je da je frizider bio najveci problem Kuhinjski bojler je veliki potrosac ako se non stop koristi. Oni su protocni i imaju veliku snagu. Vise se struje i vode trosi njima (za ozbiljno pranje) nego upotrebom masine. Dodatno pri masinskom pranju mozes da ostvaris visu temperaturu vode. Kod masine je zez sto je treba napuniti.
July 30, 20231 yr Meni račun za struju 35% manji kako sam grejanje vode sa električnog bojlera prebacio na gasni kotao. Edited July 30, 20231 yr by mraki
August 24, 20231 yr Ne znam kol'ko su kapsule, al' kafa mi je bila iznenadjujuća. Čini mi se bolja od pola kafana, plus uopšte nije neukusna.
August 24, 20231 yr Kakav aparat Krampa trazi? Ovaj Smeg sve radi sam. Samo ga treba oprati (kao i sve aparate) a sistem pranja je jednostavan. Ali jeste skup, 600€-700€. Ovaj iznad je drugaciji aparat, sigurno odlican i jeftiniji ali ne radi kao Smeg. Sada vidjeh on radi sa kapsulama. Edited August 24, 20231 yr by borris_