Jump to content
IGNORED

Sta se jede po Kini

banecare1

Recommended Posts

Posted

drugo jelo su pijane skampe. donose ih uvek zive dok se napijaju u sosu iz alkohola veselo skakucu i lupkaju po poklopcu. snimali su me dok sam jeo, ali nemam trenutno taj snimak, kada pogledam mozda ga podelim sa pppopulacijom. 

http://youtu.be/H7EcNoVwfT8

Posted

Au, jebo te. Stvarno sam svašta jeo u životu, ali ovo ne bih mogao :/

Posted

Uh jbte, ja skapirao, da uh ipak "ubiju" pre nego što ih uzmeš....

....shit has hit the fan...

Posted

sveze sirove skampe primerno iste velicine su standardno u jelovniku tajskih restorana i svi jedu najnormalnije. sveze i sirove jesu,  ali ipak mrtve, zalosno je to malo. ove moje su ubacene u sos od alkohola, ludo se provode, skakucu i umesto da umru za par sati od mamurluka, pojavim se ja kad im je najbolje i izbavim od glavobolje  :D

• 4 weeks later...
Posted

mislim da sam stavljao par fotografija iz lokalnog lanzhou restorancica. halal jeftina i veoma ukusna hrana, porcije su vel'ke, racuni mali (3-4 EUR).  

73075ebcd1.jpg

7307ca76d6.jpg

7307b37a5b.jpg

• 2 weeks later...
Posted

obecao sam vlasniku jedne fabrike sladoleda da cu doci da bancimo. posto je poceo kupovati sirovine i izbacio na trziste nove proizvode, a nije mali (500t sladoleda dnevno) resio sam da ne budem lenj i lazov.

gazda je pripremio kinesku brlju od 72 stepena u flasi sa nekim korenjem i morskim konjicem gigantskih razmera. nisam slikao, ima koleginica pa ce mi poslati kada se otrezni  :D

pored ubitacnog alkohola imali smo i biricetnu sofru. izdvajam iz interesantnih jela zabe. veoma ukusne, jedu se komplet ukljucujuci i glavu. love se samo zenke neposredno pre nego sto treba da izbace punoglavce. u tom periodu ne jedu nista nekoliko nedelja i skroz su ciste, samim tim ukusne. ja sam pojeo jednu, a moje tehnologicarke po tri komada. pojele bi i vise da je bilo. 

27gdPOT.jpg

sGErnqF.jpg

Posted

kakav je utisak kad te tako gleda iz tanjira, ili godine u kini promene perspektivu?

Posted (edited)

pijane skampe, trudne zabe...jako tesko sve to podnosim

Edited by banecare1
Posted

ironiju nije lako procitati, moram da ti kazem:)

Posted (edited)

mislim da treba da promenis occhiali i temu i sve ce lakse biti

Edited by banecare1
Posted

Ne deluju baš primamljivo

Posted

deluju uzasno, kada sam video da ih iznose znajuci da moram probati kao gost, bas mi je tesko palo.

Posted

deluju uzasno, kada sam video da ih iznose znajuci da moram probati kao gost, bas mi je tesko palo.

Nadam se da je lakše kad se malo popije... :lolol:

Posted

pijane skampe, trudne zabe...jako tesko sve to podnosim

:lolol:

nemam sad kapaciteta da pročitam svih 20 strana... ima li svinjske pečenice to bi da pitam?