Agni Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 (edited) drz se betty, ne daj se. uzmi neko voce jedi. Bolje da pusi nego da se ugoji od fruktoze iz voca i strada od infarkta. Edited July 25, 2014 by Agni
betty Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 ma nema sanse da uzmem cigaretu, ali me potreba bas iznenadila.
aram Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 eh, sad. jedne noci sam se vratio u zlo doba oko 3 iz grada, i zateko oca kako sedi sam u mraku u dnevnoj sobi. dvadeset i kusur godina posto je ostavio cigarete, sanjao da pusi, probudio se i nije vise mogao da zaspi...
katamaran Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Ja za mojih 4-5 godina bez cigareta nijednu ozbiljnu krizu. Cak mi bas smeta dim kad mi neko purnja u blizini. Mozda mi se jednom ili dva puta desio neki blagi krejving koji sam zaboravio posle deset sekundi.
Ardian Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 ja vec skoro 9 meseci na elektronici, iskljucivo. probao smrdulje u par navrata i ... mnogo mi smrdele!
mustang Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 uhhhhh... mislim da cu morati da prestanem... ne znam kako jer nisam razmisljala o tome. moram da nadjem nacin da se ugojim i mozda je ovo resenje.
Gospodin Slucaj Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 ja ostavio cigare na nekih 2-3 godine i opet propusio aj sto sam ponovo poceo nego sto pusim duplo vise nego pre pauze sad ne gasim
MayDay Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Meni su rekli da ja i nisam neki pušač, tj da sam najbolja varijanta pušača zato što od trenutka budjenja do prve cigarete meni prodje oko 6-7 sati. Rekao mi doktor da su najgori oni što kad otvore oči odmah zapale. Meni ne prija to cigareta ujutro nikako.
ToniAdams Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 ja ostavio cigare na nekih 2-3 godine i opet propusio aj sto sam ponovo poceo nego sto pusim duplo vise nego pre pauze sad ne gasim pametno zamisli da opet pauziras pa da ponovo uduplas :(
mustang Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 pa pojacaj ishranu ma vec jesam. i junk food ubacila u ishranu. metabolizam poludeo
maheem Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 prelaziš u težu kategoriju pa ti treba kila?
mustang Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 I wish. treba mi kila da mi se ne vide rebra
katamaran Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Ja za mojih 4-5 godina bez cigareta nijednu ozbiljnu krizu. Cak mi bas smeta dim kad mi neko purnja u blizini. Mozda mi se jednom ili dva puta desio neki blagi krejving koji sam zaboravio posle deset sekundi. 17 meseci kasnije i dalje smoke free :) Citam sad ovaj post i deluje mi neverovatno da ne pusim vec 6 godina. Cini mi se da nema vise od 2-3. Ko da je juce bilo.
Recommended Posts