July 25, 201410 yr drz se betty, ne daj se. uzmi neko voce jedi. Bolje da pusi nego da se ugoji od fruktoze iz voca i strada od infarkta. Edited July 25, 201410 yr by Agni
July 25, 201410 yr eh, sad. jedne noci sam se vratio u zlo doba oko 3 iz grada, i zateko oca kako sedi sam u mraku u dnevnoj sobi. dvadeset i kusur godina posto je ostavio cigarete, sanjao da pusi, probudio se i nije vise mogao da zaspi...
July 26, 201410 yr Ja za mojih 4-5 godina bez cigareta nijednu ozbiljnu krizu. Cak mi bas smeta dim kad mi neko purnja u blizini. Mozda mi se jednom ili dva puta desio neki blagi krejving koji sam zaboravio posle deset sekundi.
July 26, 201410 yr ja vec skoro 9 meseci na elektronici, iskljucivo. probao smrdulje u par navrata i ... mnogo mi smrdele!
December 22, 20159 yr uhhhhh... mislim da cu morati da prestanem... ne znam kako jer nisam razmisljala o tome. moram da nadjem nacin da se ugojim i mozda je ovo resenje.
December 22, 20159 yr ja ostavio cigare na nekih 2-3 godine i opet propusio aj sto sam ponovo poceo nego sto pusim duplo vise nego pre pauze sad ne gasim
December 22, 20159 yr Meni su rekli da ja i nisam neki pušač, tj da sam najbolja varijanta pušača zato što od trenutka budjenja do prve cigarete meni prodje oko 6-7 sati. Rekao mi doktor da su najgori oni što kad otvore oči odmah zapale. Meni ne prija to cigareta ujutro nikako.
December 22, 20159 yr ja ostavio cigare na nekih 2-3 godine i opet propusio aj sto sam ponovo poceo nego sto pusim duplo vise nego pre pauze sad ne gasim pametno zamisli da opet pauziras pa da ponovo uduplas :(
December 22, 20159 yr pa pojacaj ishranu ma vec jesam. i junk food ubacila u ishranu. metabolizam poludeo
December 23, 20159 yr Ja za mojih 4-5 godina bez cigareta nijednu ozbiljnu krizu. Cak mi bas smeta dim kad mi neko purnja u blizini. Mozda mi se jednom ili dva puta desio neki blagi krejving koji sam zaboravio posle deset sekundi. 17 meseci kasnije i dalje smoke free :) Citam sad ovaj post i deluje mi neverovatno da ne pusim vec 6 godina. Cini mi se da nema vise od 2-3. Ko da je juce bilo.