katamaran Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Meni te e-cigarete skroz zanimljive.Prosto mi dodje da ponovo propusim pa da vidim hocu li sa njima lakse ostaviti.Inace ostavio na suvo jos pre par godina. Prvih par dana problematicno a posle sve lakse. A bio sam prilicno ozbiljan pusac sa dve pakle jacih cigareta dnevno.
kud u maglu Simoviću Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 u mome slučaju, najbezsmislenije bačene pare. a nije da ih nisam bacao. pušio možda dan-dva i batalioal sam prešao na slabije 7, 0.6, 7 -_-
Аврам Гојић Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 da li je moguce da nikada nisam ni bio zavisnik...pusio sam na odmoru, od nedelje nisam zapalio nijednu niti zelim, a za vikend cu garant opet duvaniti.
halloween Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 (edited) Više se ni ne sećam koje godine sam prestala da pušim, valjda ima 3-4 godine. Postala sam neverovatno netolerantna prema pušačima, ali kao po automatizmu a ne smišljeno. Od duvanskog dima dobijam nervni slom. Pre neki dan usnimiše Đilasa kako nakon neke sednice vadi kutiju sa cigaretama, potpuno neuobičajeno za političare da pale cigare na javnom mestu i u zatvorenoj prostoriji. On će nekom da deli lekcije i zabranjuje alkohol. Edited October 2, 2013 by halloween
mustang Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 kao prestajem da pusim....od sinoc....pa prvo cu prestati da kupujem....samo cu da se grebem.. ali bacicu se ponovo na alkohol....ne smem bas da budem bez poroka, ne valja to. to kad kazem alkohol....jedna casica rakije dnevno na primer. razlog sto bih da prestanem sa cigarama je taj sto nema one koja mi odgovara. nekada se pravio dunhill u bordo kutiji sa zlatnim, taj je bio dobar. parao mi pluca, mocan osecaj, pogotovu posle fizickih aktivnosti....a ovo sada....tja..nista mi ne izaziva srecu...u poslednje vreme pusih crveni marlboro ali brate ujutru kad se probudim isparava iz mene. fuj kako mrzim to.
giuseppe Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Za sada sam ultradisciplinovan, 1 kutija po vikendu, radnim danima ništa - eventualno petak predveče jedna-dve... I tako već neko vreme.Valjda ondak nisam ni ja neki ovisnik, Vasa-like.
Mil@n Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Neizdržala, zapalila?Ne, nervira se što je izdržala 2 dana bez pljuga pa joj nedostaju. :)Mustang, dont be a... Chicken :P
mustang Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 ma kakav chicken, nemoj da si fin :) ma ja sam sisa, sram me bilo. jedan dan sam izdrzala....jedan!!! ....u pravu je jozo..ono je bila kriza, posle otisla da ih kupim.
mustang Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 zasto?ja jesam, nisma ni trebala da pokusavam kad nisam htela da prestanem
Recommended Posts