July 14, 201311 yr povremeno. ali sada sam kupio paklicu. ne sluti na dobro.+1 :(crni dunhill fine cut
July 14, 201311 yr To je zbog vremena. :fantom:I ja sam povećao količinu na kutiju+A lepo sam bio ispod...
July 17, 201311 yr ja prestala skroz, a bila primorana na manijacenje sad imam kutiju mesec dana, jednu cigaretu u dva dana, nakon tenisa uz kafu i to je sve
September 30, 201311 yr Author ne mogu da sacekam sutra,moram da se pohvalim na sav glas...sutra mi je 1 puna godina od kako sam prestala inace ne brojim ali ovo je bas okruglo ..samo poneki dim duvana u jointu ponekad a i posle toga me 3 dana grebe grlo :/
September 30, 201311 yr ne mogu da sacekam sutra,moram da se pohvalim na sav glas...sutra mi je 1 puna godina od kako sam prestala :s_d:inace ne brojim ali ovo je bas okruglo ..samo poneki dim duvana u jointu ponekad a i posle toga me 3 dana grebe grlo :/Vala zasluzila si da zapalis jednu, da proslavis taj uspeh (sta je jedna cigareta, nista).
October 1, 201311 yr Harper Lee, može check kakvo je sad stanje sa e cigaretama i pušenjem in general?Jesi se vratio na duhan, jesi na elektronici još uvijek ili si se skinuo totalno...