Amelija Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 ako su ti spojleri problem, nemoj viriti pre nego što završiš četvrtu knjiguako nisu, mož oma :-)
Indy Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 6, pa da budes supermegaVIP.Nadam se da s time imam ukljucen i valet-parking.OK, znaci da do daljnjeg zaobilazim ovaj topik (mada sam vec uspeo da vidim neke stvari koje nisam trebao. Radoznala maca.)
MayDay Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Onaj Vini Pu, Giantsbabe, ti je valet boy.Idi čitaj! Knjige su mnogo bolje. :D
Filipenko Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Koliko knjiga aSoIaF moram da procitam da se kvalifikujem za VIP-a? (Sad poceo prvu...)VIP je onaj ko na vreme shvati i prestane da čita taj bućkuriš
Indy Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Ako mi se ne svidi, cutacu o tome; posto ovde ima previse fanboia, a ja nisam narocito hrabar.
Töölönlahti Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Opušteno, fenboji su mekog srca, ničim izazvani, takoreći pozeri, a iskrenost se ceni.
Weenie Pooh Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Šta piše, jel' opet smara američkim fudbalom?
Razzmatazz Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Krenuo je sa pričom kako je napokon počeo da piše, pa je nestalo struje i izgubio je mnogo sati rada.Onda je posle stigao disklejmer da je mislio bukvalno na sate koje nije mogao da radi, a ne da je izgubio nešto napisano. Kurva matora, namerno to radi.
Gandalf Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 OK, znaci da do daljnjeg zaobilazim ovaj topikda. jedna od cari Leda i Vatre su neocekivani obrti.
Ayatollah Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Indy, nemoj se zajebati kao što sam ja samog sebe uspeo zajebati. Uzeo sam da čitam prvu knjigu, došao na 100 strana pre kraja u roku od desetak dana, a onda, umesto da čitam knjigu, počeo da čitam forume i Wiki of Ice and Fire, i da gledam seriju. Sada znam šta se dešava hiljadu strana unapred, pa mi više nije doživljaj da čitam knjigu . Na isti način sam sebi upropastio igranje Fallouta 2, čitao walkthrough i forume, umesto da igram. Magarac nikada ne nauči.
Amelija Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Indy, nemoj se zajebati kao što sam ja samog sebe uspeo zajebati. Uzeo sam da čitam pročitala sam prvu knjigui digla nos uvis i počela da iščitavam ovaj topiki saznala neke stvari koje nisam želelabtw počela sam da čitam 5. knjigu, i ono je 1 zlo!preko 1100 strana, a slova sitna...
porucnik vasic Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=DY6dvlMfntw
Weenie Pooh Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 "Prom night is dark and full of terrors!" :lol:Dany perika + obrve su made of win.
porucnik vasic Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 "Prom night is dark and full of terrors!" :lol:Dany perika + obrve su made of win.Успут одмах разреше дилему Џон и Дани...
Recommended Posts