Jump to content
IGNORED

iPhone

Recommended Posts

Posted

Ja bih promenio i polazni engleski izraz u "please bring me more wine".

Posted

A jа у "please bring me more beer".

Posted
Ja bih promenio i polazni engleski izraz u "please bring me more wine".
A sto?
Posted

Mene fascinira Google Goggles aplikacija (ima i iPhone i Andorid verzija). Nisam bas proveravao prevode, ali prepoznavanje slika i fotografija je sjajno.

Posted
Mene fascinira Google Goggles aplikacija (ima i iPhone i Andorid verzija). Nisam bas proveravao prevode, ali prepoznavanje slika i fotografija je sjajno.
a to sto resava sukodu i sahovske patije to nije fascinantno ....
Posted

Po internetu se može pročitati kako se priprema mini iPhone. Dimenzije se kreću od "manji za trećinu" do "polovina veličine normalnog", a cena bez ugovora od 200-300 dolara. Sve je, naravno, još u sferi glasina, ali ako se ostvari možda i uspem da ga kupim :).Mada, iskreno rečeno, ne verujem da može da bude duplo manji - čak bi i za moju šaku bio premali.

• 2 weeks later...
Posted

molio bih nekog od Parizana tj. za odgovor na par pitanja.Da li je mouce uzeti iPhone4 sim free u nekom od Apple store-a u Parisu?Koja je cena? Koliko je povoljno u odnosu na ostale EU zemlje?Koliko je cimanje povracaj poreza na aerodromu?Hvala unapred :)

Posted
Ja pazario u Italiji po skupljoj opciji, (659 evrova za simfree), ali sam imao putnika. Radi kao sat, samo cekam jos i jailbreak za 02.10.04Cene za evropu:iphone-4-costs.png
molio bih nekog od Parizana tj. za odgovor na par pitanja.Da li je mouce uzeti iPhone4 sim free u nekom od Apple store-a u Parisu?Koja je cena? Koliko je povoljno u odnosu na ostale EU zemlje?Koliko je cimanje povracaj poreza na aerodromu?Hvala unapred :)
Posted

videh i ja dok sam listao temu, sorry.

• 4 weeks later...
Posted
Po internetu se može pročitati kako se priprema mini iPhone. Dimenzije se kreću od "manji za trećinu" do "polovina veličine normalnog", a cena bez ugovora od 200-300 dolara. Sve je, naravno, još u sferi glasina, ali ako se ostvari možda i uspem da ga kupim :).Mada, iskreno rečeno, ne verujem da može da bude duplo manji - čak bi i za moju šaku bio premali.
Ne znam zasto bi neko zeleo manji displej (na kome Apps ne bi bile od neke koristi, ako bi uopste i radile).Inace sam bas juce presao sa iPh.3G na 4, i sad uzivam, posebno u video kamerici. A i brzo kano munja (posebno posle 3G). Mada sam se navikao na zaobljeni dizajn, sam je ulazio u dzep. Sa ovim moram da se fajtam.
Posted

Ja bih voleo da predjem na cetvorku, ali moja mreza ne nudi micro-sim :(3Gs do daljnjeg...

Posted

Pa, promeni mrezu :-) Ja sam upravo to uradio i dobio ne samo brzi phone vec i brzi 3G network (nisu ni oni svi isti). Tako da mi je internetisanje preko 3G sad prilicno brzo. Plus je i Safari u iOS4.3 ubrzan znatno.

Posted
Pa, promeni mrezu :-)
Ne vredi, niko ne nudi ovo sto trenutno imam - finansijski mi se nikako ne bi isplatilo :(
Plus je i Safari u iOS4.3 ubrzan znatno.
Da, to sam i ja primetio.
Posted
Ne vredi, niko ne nudi ovo sto trenutno imam - finansijski mi se nikako ne bi isplatilo :(
To sam i ja mislio, dok nisam dobio poziv od telekoma B. Pa, kazem ja, "telekom A mi daje ovo besplatno, ono neograniceno, plus toga nije mi istekao ugovor, pa moram da platim ako cu da izadjem." A telekom B kaze, "dacemo ti i mi to besplatno i ono neograniceno, plus i iPhone 4, a za ovo zadnje - evo ti kredit 200 dolara". E, pa tu nisam mogao da odolim.:-)
Posted (edited)

ili stisni petlju i iseci karticu - ima i uputstvoP.S. petica izlazi u julu, kad si vec toliko cekao...

Edited by braca