October 16, 2025Oct 16 On 23. 9. 2025. at 0:16, mraki said:Osnovni model nikad bolji u odnosu na ostatak serije.Kupio sam 17icu pre 15 dana, prelep telefon. Našao na bečkom aerodromu doslovno poslednji primerak, i to u povratku. Već sam izgubio nadu da ću ga naći pošto mi rekoše u Bgd da treba da rezervišem, pa za jedno 3 nedelje.... Gdegod da sam pitao inače, bio je Air koji mi nije punio oko. Edited October 16, 2025Oct 16 by Meduzalem
January 30Jan 30 Dosta bizaran problem. Uklonio sam godišnju bradu i zbunio biometriju telefona, tako da mi više ne prepoznaje lice. Mogu da otključam telefon sa passcode, ali u svim drugim situacijama gde je ranije nudio passcode opciju kad ne prepozna lice 2 puta, toga više nema. Problem je što je opcija reset face id disejblovana jer imam aktivnu opciju stolen phone protection. A kad tu opciju odštikliram, opet mi traži face id bez opcije za passcode.
January 30Jan 30 Je l’ možeš još uvek da klikneš na “Set up Face ID with alternate appearance”?Ja sam pomoću opcije ubacio sebe kod mojih na telefon, da mogu brže da pristupim kad im nešto zatreba. Tako u svakom trenutku dve različite osobe mogu da otključaju telefon.
January 30Jan 30 Reboot i proradilo, u smislu da sad face id radi normalno. Što je i očekivano ponašanje, jer bradurina jeste bila povelika, ali on/off iste ne bi smelo da utiče na biometriju. Jbmliga baš glupo zabagovalo.Jedino što i dalje nema backup opcija sa passcode. Nadam se da neću da radim update na novu budalaštinu od ios verzije.
January 30Jan 30 57 minutes ago, jms_uk said:Koji iOs imas?18.6.2 to je valjda poslednja verzija pre 26. Nisam nikako ljubitelj velikih promena UI/UX-a pa oklevam
January 30Jan 30 Podigao sam ja na iOS 26.2, a bolje da nisam. Samo hvatam screenshotove bagova, katkad se senke odvoje od teksta, nestaju slike kontakata. Nadam se da će još da upeglaju sa 26.3.
January 30Jan 30 1 hour ago, bios said:18.6.2 to je valjda poslednja verzija pre 26. Nisam nikako ljubitelj velikih promena UI/UX-a pa oklevamI ja sam jos na tome.
February 10Feb 10 Ima li ko za preporučiti kakav neoriginalni adapter za premošćavanje Lightning konektora na USB-C, nešto i nije neka ponuda po ovim tech radnjama gledajući sajtove? Zvrje mi sluške sa lightning konektorom bzv, a koristile bi mi da ne vukljam svuda airpods sa sobom. Poručivao neki konektor sa Temua i naravno ne radi. Na iStyle-u konektor izadje 4800 (), u tom slučaju jeftinije mi da uzmem nove usb-c sluške, ali mi i dalje to bacanje para… Edited February 10Feb 10 by ducca
February 10Feb 10 Jeftini su samo za punjenje, za data/audio i sl. imas original apple koji je £29 ovde…Nastavi da cackas na AE/Temu, ali gledaj reviews da pominju i te druge funkcije.
May 5May 5 Kakvo je govno ios 26… Prvi put u životu da mi iphone laguje, baguje, aplikacije se samo gase, uglavnom divote karakteristične za jeftine AndoridTM telefone. Ako neko ima iphone 13 i nije se zeznuo da uradi update, neka ne dira ništa.
May 5May 5 Meni je ruznjikav ali nije bilo problema sa stabilnosti. Probaj odraditi factory reset to je bar sa iphone trivijalno.Nije da li je e za utehu ali evo moj premium android od marta je unisten sa baterijom jer google ima gresku u software. Koleginica sa premium Samsungom kuka na kameru kako je gora nego ikad kod slika u pokretu. Kolega sa kineskim telefonom ima problema sa skoro svakom aplikacijom.
May 5May 5 23 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:radi sve kao švajcarski sat, doduše na 17iciPro max