September 4, 2025Sep 4 Mislim da premium reselleri (Macola, iStyle, ne mogu da se setim ostalih) moraju da uvaže. Očitaće podatke o kupovini na osnovu serijskog broja uređaja. Edited September 4, 2025Sep 4 by FOX river
September 4, 2025Sep 4 Hvala, poslaću liku od kog sam kupio pa će on dalje.Bojim se da neće priznati ali moram pokušati. Deluje mi kao neka unutrašnja pukotina i tamna fleka, spolja nije pukao ekran iako tako izgleda.Ispao mi je pre možda nedelju dana sa manje visine, tad se ništa poznalo nije.Sinoć normalno ugašen, jutros upaljen sa ovim. Edited September 4, 2025Sep 4 by mraki
September 4, 2025Sep 4 Da, Air ima sve zalepljeno: staklo, digitizer i LCD. Rekao bih da je def LCD nastradao, a mozda i digitizer ako ne reaguje u tom delu. Mislim da ne mogu da se menjaju odvojeno, nego ceo display assembly zajedno.Kad pominjes garanciju, da li mislis na to sto je mladji od godinu dana, ili znas da ima kupljen AppleCare?Ako je ovo prvo, mislim da ne pokriva ovo (accidental damage), to bi bilo samo pod AppleCare.
September 5, 2025Sep 5 Da, mislio sam na osnovni garantni rok, nemam apple care.Drugi razbijen u pola godine, bravo ja.Prvi je bio stariji model, i nije mi toliko krivo, plus znam tačno šta se desilo.A ovo, kažem pao je pre nedelju dana i ništa, i sad se odjednom pojavilo ovo. :(Zamena je preskupa i vrv neisplativa.Hvala jms. Reaguje u tom delu normalno.Reaguje i stari koji je razbijen u paramparčad, plus nema ove tamne fleke. Edited September 5, 2025Sep 5 by mraki
September 10, 2025Sep 10 (Konacno) uzeo prvi uredjaj sa Face ID-jem :O Ovaj SE2022 bekap vuce korene jos od 3G svaki sledeci samo se nastavljao...
September 10, 2025Sep 10 22 minutes ago, jms_uk said:(Konacno) uzeo prvi uredjaj sa Face ID-jem :OOvaj SE2022 bekap vuce korene jos od 3G svaki sledeci samo se nastavljao...Ja ocekivao ti rabis 17-icu. Skoro mi bili drugari, oni imaju 16-icu, nisam ni znao kako dobro tezinski lezi u ruci ajfon, a ne ko ovo moje kinesko sranjce. Sva sreca te mrzim telefone, inace bi ga sigurno pazario.
September 11, 2025Sep 11 8 hours ago, Lancia said:Ja ocekivao ti rabis 17-icu. Skoro mi bili drugari, oni imaju 16-icu, nisam ni znao kako dobro tezinski lezi u ruci ajfon, a ne ko ovo moje kinesko sranjce. Sva sreca te mrzim telefone, inace bi ga sigurno pazario.ovo je bukvalno ono sto odmah osvaja kod iphone. jos od starijih model. kad je prvi iPhone 4S usao u nasu kucu (kod zene) je bila primetna razlika. ja sam tad imao firmin BlackBerry koji isto nije bio los, ali u poredjenju sa decom androida je iphone daleko ispred na tom polju.
September 11, 2025Sep 11 2 hours ago, Ros said:ovo je bukvalno ono sto odmah osvaja kod iphone. jos od starijih model. kad je prvi iPhone 4S usao u nasu kucu (kod zene) je bila primetna razlika. ja sam tad imao firmin BlackBerry koji isto nije bio los, ali u poredjenju sa decom androida je iphone daleko ispred na tom polju.Sad me podseti, prvi iphone, koristio sam ga mislim 7 godina. Tada kad se pojavio konkurencija (skuplja) je bila Nokia N95. Doneli mi iz USA, 500 dolara, ali u to vreme 300 evra zbog rekordno niskog kursa. Inace, tu mi je i dalje u nekoj kutiji, i naravno da radi i dalje. Promenio sam par telefona ali nijedan mi nije bio 'kao kod kuce' kao on. Mozda eventualno Nokia 6310i.Prosle godine sam uzeo 15 pro, da vidimo koliko ce da traje
September 11, 2025Sep 11 ja jos imam iPod Touch 4(?). isto mi doneli iz amerike kad je dolar bio slab. ima mu sigurno 10, ako ne i vise godine. i dalje radi :)
September 12, 2025Sep 12 19 hours ago, Ros said:ja jos imam iPod Touch 4(?). isto mi doneli iz amerike kad je dolar bio slab. ima mu sigurno 10, ako ne i vise godine. i dalje radi :)imam iPod Classic 5 60GB, ima 20 godina, i dalje radi!
September 12, 2025Sep 12 Ja imam jabukovaču staru 30 godina... Kad sam video cene za 17, odlučio sam da odem u posetu Beču i kupim telefon za jedno 500E manje.
September 12, 2025Sep 12 12 hours ago, strhnj said:imam iPod Classic 5 60GB, ima 20 godina, i dalje radi!Otpozdravlja trojka :)Mada je u medjuvremenu dobio novu bateriju i 10GB HDD mu je zamenjen CF/SD karticom od 64GB.
September 12, 2025Sep 12 1 hour ago, jms_uk said:Mada je u medjuvremenu dobio novu bateriju i 10GB HDD mu je zamenjen CF/SD karticom od 64GB.