September 21, 2025Sep 21 Crkla baterija na 13ici. Nadula se, izbila malo displej sa jedne strane. Prekjuce samo se ugasio na 60%, ukljucio pokazujuci 10. Health na 71%. Kupljen u maju '22.Ima l smisla menjati je u Srbiji? I gde?Ili da se spremam za 17. A tu je nova dilema, postoji li dovoljno razloga vrednih 500€ (i koji su?) pa ici na 17Pro?
September 21, 2025Sep 21 meni su te Pro uvek previše para za malo toga realno. basic verzija i to je to. mada, pošto volim da jednom rukom mogu da koristim telefon, zaustavio sam se na SE za sada, samo obnavljam kad izađe novi. novi iOS meni izgleda super, samo imam utisak da mi brže troši bateriju.
September 21, 2025Sep 21 1 hour ago, aram said: pošto volim da jednom rukom mogu da koristim telefon, zaustavio sam se na SE za sada, samo obnavljam kad izađe novi. Mislim da nece vise biti nista u tom formatu.1 hour ago, aram said:novi iOS meni izgleda super, samo imam utisak da mi brže troši bateriju.Ocekivano je, dok indeksuje sve u novom iOS-u, trebalo bi da se stabilizuje ubrzo.
September 22, 2025Sep 22 znatno mi popravio Carplay na iOS 26, pre je audio preskakao (kao CD otprilike) svakih 2 minuta, nekad i cesce. Sad samo jednom za sat vremena!
September 22, 2025Sep 22 Ја увек бирам плус верзију али не про. Имао десетку која није била плус и стално ми је испадала из руку а и тешко је за читање.
September 22, 2025Sep 22 a jebat ga, jesam ćora, ali još ne toliko. a i bitnije mi je da mogu jednom rukom da kuckam poruke.
September 22, 2025Sep 22 4 hours ago, Hamlet Strašni said:Ја увек бирам плус верзију али не про. Имао десетку која није била плус и стално ми је испадала из руку а и тешко је за читање.Nema vise Plus verzije...
September 22, 2025Sep 22 Колико сад има варијанти? Ја имам 14 плус. Ту је обична, про и про макс?Како сад иде?
September 22, 2025Sep 22 38 minutes ago, Hamlet Strašni said:Колико сад има варијанти? Ја имам 14 плус. Ту је обична, про и про макс?Како сад иде?Cetiri ukupno: 17, 17 Pro i 17 Pro Maxi od sad novi iPhone Air.Mada, tbf, i dalje drze zvanicno u prodaji 16, 16+ i 16e.
October 15, 2025Oct 15 prešao na 17(pro max), i s obzirom da dolazim sa 12ice ovo je bukvalno kvantni skokprvi utisak mi je kamera koja je fantastična i integracija sa ai i chat gpteye tracking je ludilo mozga, pretpostavljam da je najfunkcionalnija kada čovek nešto radi i treba da gleda u telefon u npr neki video(kuhanje recimo)nastavljam da se igramjes malo veći & teži al nekako ne predstavlja problem za rukovanije Edited October 15, 2025Oct 15 by kud u maglu Simoviću
October 16, 2025Oct 16 17 hours ago, kud u maglu Simoviću said:jes malo veći & teži al nekako ne predstavlja problem za rukovanije…In Вујадинс case