Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

iOS 26 večeras od 19h

• Replies 2.5k
  • Views 207.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• malo se zeznuo sa mojom zecicom

• Apple jeste izuzetno uspešan baš zato što velikoj većini korisnika otvoren sistem ne treba nikada dok im prednosti zatvorenog sistema olakšavaju, ulepšavaju i produžavaju trajanje korišćenja uređaja t

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Posted Images

Je l ga poterao ko? Utisci…

potera ga ja, jbg imam 12 pa je to malo skrndavo al za sad deluje ok

nisam još ni delić isprobao al ovako na oko deluje fino

ima neka forica screening calls da nepoznate brojeve telefon pita ko su i šta hoće lol

planiram da se apdejtujem hardverski, al tek na proleće kapiram da će to da bude to onda, ovako verujem da dobar broj novih funkcija 12ica ne može da istera

Ja cekam bar .1 verziju unsure

(15 Pro)

Edited by jms_uk

Isprobao sam na 15 Pro i deluje ok, nema zastajkivanja, ali ipak ne planiram da prebacim glavni uređaj još mesec ili dva.

Ја гас инсталирао на 14плуси и на ајпеду ер 4. На телефону угланом лепо изгледа. На таблету је велика промена са могућношћу промене места прозора на екрану, мислим да може и више од два прозора да тера и уводи се мени на врху прозора као на Вину. Не сецка ми и не блокира, бар за сада.

Meni se svidja na iPadu. Lepe su animacije i glatko je sve.

Čini mi se da i baterija bolje drži, jer sa nekim od zadnjih apdejtova je postala katastrofa.

Od telefona sam oduvek imao Android, ali obična 17-ica mi sad baš deluje primamljivo.

Solidan apdejt, čini se kao najbolja kupovina od cele serije.

Ja sam instalirao na 16 pro.

Prvi utisak, interfejs izmene mi se bas svidjaju, narocito taj stakleni izgled. Neke aplikacije su bas izmenjene. Nema vise favourites taba u kontaktima, sad su njihove slicice iznad liste u imeniku. Mada mozda se i to moze izmeniti.

Onaj call screening sam video ali nisam ukljucio, moram da proverim kako to uopste funkcionise kod nas.

Ja ga teram na iPadu Pro 13inčnom prošlogodišnjem već od public bete. Tu i tamo skučim neki prozor, ali inače nije neka velika razlika. Hardversky, display je bio i ostao nešto najbolje na svijetu.

39 minutes ago, Behemoth said:

Prvi utisak, interfejs izmene mi se bas svidjaju, narocito taj stakleni izgled. Neke aplikacije su bas izmenjene. Nema vise favourites taba u kontaktima, sad su njihove slicice iznad liste u imeniku. Mada mozda se i to moze izmeniti.

Onaj call screening sam video ali nisam ukljucio, moram da proverim kako to uopste funkcionise kod nas.

Мени је јуче препознао пуно име и презиме особе чије имам само име у именику.

od juce na 16. super cool izgleda. lock screen ziga

probao sam one zezalice da grimasama na licu komandujes. tipa, dignes obrve pa se nesto desi, kako mrdas glavom tako se kursor pomere, pa osmehon tapnes D

3 hours ago, Behemoth said:

U gornjem desnom uglu postoji dugme s opcijama preko koga možeš da vratiš staru strukturu menija sa favoritima, poslednjim pozivima i kontaktima.

Kod mene na poslu stiglo obavestenje da se ne instalira ios26 jos nekoliko nedelja. Masivni problemi sa velikim brojem aplikacija.

poterao na 15 pro, navikao sam se za par dana, ali mi se vise svidja izgled prethnodne verzije - ovo mi malo vuce na Aqua dizajn sa prvog OS X, pa mi malo depra nekako