Jump to content
IGNORED

iPhone

Recommended Posts

Posted

Verovatno ima bolji topic, ali mrzi me da tražim: da li je mnogo primetna razlika između iPad Pro i običnog iPada ili već neke od milion iPad varijanti, ako se igra npr. Minecraft ili Brawl Stars ili nešto tog tipa? Razmišljamo da kupimo klincu, jer je često u konfliktu s mamom ko će da ga koristi, a njoj treba za posao (i ponekad ostane na poslu što je uvod u epsku tragediju), ali ne želim da posle kuka kako je prešao s konja na magarca (sad koristi iPad Pro ne sećam se koje generacije, verovatno druge).

Posted

za te igrice i nije primetna razlika pogotovu između poslednjih generacija pro i vulgaris modela, naravno što je razlika između generacija veća, veća je i razlika u ekranu i u procesoru

compare ipad models

Posted

Hvala, zanimalo me više nego konkretno iskustvo, ali kapiram da je previše specijalno. Računam i ja da je u suštini ok. Bolje da nisi postovao link, jer su cene da se smrzneš. U Americi 9. generacija 329$, u Nemačkoj 429e. Pas mater. Može da se nađe i jeftinije ako se ne kupuje kod Applea, ali ne razumem najiskrenije u čemu je fora. 

Posted

Imaju valjda i lokalni pirezi u Americi.

Posted (edited)

oba će da peglaju i brawl stars i minecraft 100%

kad je meni teralo na iphone 12 obe igrice(kao test) na ovim ipad-ovima će da lete

sa pro modelom kupuješ i dodatni duševni mir

e

sad gledam, ovde je na kupujem prodajem 9gen 349€, 10gen 490€

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted
49 minutes ago, bags said:

Pdv je uvek bila dodatna stavka ali kad je evro bio 1.2 za dolar onda su cene uglavnom bile iste u dolarima i evrima i opravdanje je bio jeli pdv. Sad je evro na 1.1 i cena je u evrima za 30% veća. Nema smisla.

@kud u maglu Simoviću našao sam ovde 10. generaciju za 400-420e, ali je kod Applea direktno 580e. Ne sećam se da su ovako drali za Macbook. Možda zato što su stari modeli, a vidim pominju da će u martu možda da izađu novi.

Posted
4 hours ago, bags said:

Ne u svim drzavama ;)

Posted

kupljen običan iPad gen 10 za 397e. Kupio na eBayu od jedne normalne prodavnice koja iz nekog razloga prodaje i tamo i eBay daje 10% na tehniku trenutno, pa reko' ajde. Pretpostavljam po kretanju cene da će u martu stvarno da izbace novu verziju, ali sumnjam da će stara ići mnogo više dole. Hvala na pomoći.

Posted

64gb u 2024. :fpalm: Za apple a ne venoma.

Posted

Izbor je 64 ili 256 :D . Razlika u ceni 200 evra :lolol:. Grozna firma. 

Posted
26 minutes ago, Venom said:

Razlika u ceni 200 evra :lolol:. Grozna firma. 

Kod njih je svaki korak 200 kinti (RAM, SSD)... i to taman podeseno tako da, ako dodas (jos) malo, mozda onda da uzmes model iznad.

• +1 1
  • 2 weeks later...
Posted

jel postoji mogućnost da se negde pazari jedna slušalica

:srdoc:

i da li uopšte takva može da se spari s kutijicomtm

Posted

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

jel postoji mogućnost da se negde pazari jedna slušalica

:srdoc:

i da li uopšte takva može da se spari s kutijicomtm

Može u zvaničnim apple prodavnicama, ne znam da li i kod ovlašćenih preprodavaca.

• Hvala 1