ToniAdams Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 Jbt ovaj novi se ima stvarno malu bateriju. Ne kapiram da u ovo doba neko izbaci tel sa manje od 2k miliamper časova. Ne vidim opravdanje pošto trenutno ima aparata sličnih dimenzija sa prilično respektabilnim baterijama. Šteta, baš mi se dopao i dizajn i veličina. Znam, staromodan sam al šta ću.
jms_uk Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 Jesu mini dimenzije novih modela kao novi SE ili npr. 6?Za nijansu manji. Sent from my iPhone using Tapatalk
DrIlic Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 (edited) On 29.5.2021. at 23:36, John Coltrane said: Jesu mini dimenzije novih modela kao novi SE ili npr. 6? Šta je bilo sa apple store Serbia, jel to šljaka? Razmišljam o 50GB na iCloud, videh da je oko 100kinti mesečno. Jel su to pored Apple Music krenuli i druge usluge da nude? Nadam se da kod nas uskoro ponuditi Apple One po razumnijoj ceni. Edited June 18, 2021 by DrIlic
John Coltrane Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 1 minute ago, DrIlic said: Jel su to pored Apple Music krenuli i druge usluge da nude? Nadam se da kod nas uskoro ponuditi Apple One po razumnijoj ceni. Nemam pojma, ali sa 50GB za 0,99$ su napravili pun pogodak, samo sam ja “prodao” na 4 mesta.
kud u maglu Simoviću Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 jel ima neka fora da kada aktiviram budilnik notifikaciju toga imam na ekranu kao što je bio onaj simbol za sat u gornjem desnom uglu kod baterije izluđuje me što moram dva, tri, četiri puta da proveravam da li sam ga uključio zavisi od pranoje tj bitnosti ustajanja
namenski Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: zavisi od pranoje tj bitnosti ustajanja 1
kud u maglu Simoviću Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 takav mi je skraćivao život, onoliko mislim da mi je oduzimao svaki put nekoliko dana života kada je zazvonio
namenski Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 18 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: takav mi je skraćivao život, onoliko mislim da mi je oduzimao svaki put nekoliko dana života kada je zazvonio Nije to do njega: zivci, majstore, zivci...
kud u maglu Simoviću Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 ma do njega je 100%, tad sam imao živaca kao konj kad zazvoni onako krvnički mislim da mi mozak nije radio narednih 10ak sekundi do ponovnog uspostavljanja sistematm sad se mahom budim petnaestak minuta pre njega, al mora da bude aktiviran zlu ne trebalo. pogotovu što mi nije praksa ustajanje u isto vreme pa da se naviknem 1
namenski Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kad zazvoni onako krvnički mislim da mi mozak nije radio narednih 10ak sekundi do ponovnog uspostavljanja sistematm Ne znam zasto se zalis: nije njegov pos'o ocuvanje tvog ekosistema, nego budjenje. Jel te probudio? Jeste.
jms_uk Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 48 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel ima neka fora da kada aktiviram budilnik notifikaciju toga imam na ekranu kao što je bio onaj simbol za sat u gornjem desnom uglu kod baterije Kod mene to jos uvek postoji. Koji telefon/iOs imas?
Recommended Posts