Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Mislim da premium reselleri (Macola, iStyle, ne mogu da se setim ostalih) moraju da uvaže. Očitaće podatke o kupovini na osnovu serijskog broja uređaja.

Edited by FOX river

• Replies 2.5k
  • Views 207.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• malo se zeznuo sa mojom zecicom

• Apple jeste izuzetno uspešan baš zato što velikoj većini korisnika otvoren sistem ne treba nikada dok im prednosti zatvorenog sistema olakšavaju, ulepšavaju i produžavaju trajanje korišćenja uređaja t

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Posted Images

Hvala, poslaću liku od kog sam kupio pa će on dalje.

Bojim se da neće priznati ali moram pokušati.

Deluje mi kao neka unutrašnja pukotina i tamna fleka, spolja nije pukao ekran iako tako izgleda.

Ispao mi je pre možda nedelju dana sa manje visine, tad se ništa poznalo nije.

Sinoć normalno ugašen, jutros upaljen sa ovim.

addcc0ab-6925-4492-890e-e5f994f1a571.jpg

Edited by mraki

Izgleda kao da je napukao digitiser (ispod stakla).

Koji je ovo iPad?

Air 6 (M2)

Da, Air ima sve zalepljeno: staklo, digitizer i LCD. Rekao bih da je def LCD nastradao, a mozda i digitizer ako ne reaguje u tom delu. sad

Mislim da ne mogu da se menjaju odvojeno, nego ceo display assembly zajedno.

Kad pominjes garanciju, da li mislis na to sto je mladji od godinu dana, ili znas da ima kupljen AppleCare?

Ako je ovo prvo, mislim da ne pokriva ovo (accidental damage), to bi bilo samo pod AppleCare.

Da, mislio sam na osnovni garantni rok, nemam apple care.

Drugi razbijen u pola godine, bravo ja.

Prvi je bio stariji model, i nije mi toliko krivo, plus znam tačno šta se desilo.

A ovo, kažem pao je pre nedelju dana i ništa, i sad se odjednom pojavilo ovo. :(

Zamena je preskupa i vrv neisplativa.

Hvala jms. Reaguje u tom delu normalno.

Reaguje i stari koji je razbijen u paramparčad, plus nema ove tamne fleke.

Edited by mraki

(Konacno) uzeo prvi uredjaj sa Face ID-jem :O

Screenshot 2025-09-10 at 21.34.06.png

Ovaj SE2022 bekap vuce korene jos od 3G lol svaki sledeci samo se nastavljao...

22 minutes ago, jms_uk said:

(Konacno) uzeo prvi uredjaj sa Face ID-jem :O

Screenshot 2025-09-10 at 21.34.06.png

Ovaj SE2022 bekap vuce korene jos od 3G lol svaki sledeci samo se nastavljao...

Ja ocekivao ti rabis 17-icu. Skoro mi bili drugari, oni imaju 16-icu, nisam ni znao kako dobro tezinski lezi u ruci ajfon, a ne ko ovo moje kinesko sranjce. Sva sreca te mrzim telefone, inace bi ga sigurno pazario.

8 hours ago, Lancia said:

Ja ocekivao ti rabis 17-icu. Skoro mi bili drugari, oni imaju 16-icu, nisam ni znao kako dobro tezinski lezi u ruci ajfon, a ne ko ovo moje kinesko sranjce. Sva sreca te mrzim telefone, inace bi ga sigurno pazario.

ovo je bukvalno ono sto odmah osvaja kod iphone. jos od starijih model. kad je prvi iPhone 4S usao u nasu kucu (kod zene) je bila primetna razlika. ja sam tad imao firmin BlackBerry koji isto nije bio los, ali u poredjenju sa decom androida je iphone daleko ispred na tom polju.

2 hours ago, Ros said:

ovo je bukvalno ono sto odmah osvaja kod iphone. jos od starijih model. kad je prvi iPhone 4S usao u nasu kucu (kod zene) je bila primetna razlika. ja sam tad imao firmin BlackBerry koji isto nije bio los, ali u poredjenju sa decom androida je iphone daleko ispred na tom polju.

Sad me podseti, prvi iphone, koristio sam ga mislim 7 godina. Tada kad se pojavio konkurencija (skuplja) je bila Nokia N95. Doneli mi iz USA, 500 dolara, ali u to vreme 300 evra zbog rekordno niskog kursa. Inace, tu mi je i dalje u nekoj kutiji, i naravno da radi i dalje. Promenio sam par telefona ali nijedan mi nije bio 'kao kod kuce' kao on. Mozda eventualno Nokia 6310i.

Prosle godine sam uzeo 15 pro, da vidimo koliko ce da traje

sbzFV0j.png

ja jos imam iPod Touch 4(?). isto mi doneli iz amerike kad je dolar bio slab. ima mu sigurno 10, ako ne i vise godine. i dalje radi :)

19 hours ago, Ros said:

ja jos imam iPod Touch 4(?). isto mi doneli iz amerike kad je dolar bio slab. ima mu sigurno 10, ako ne i vise godine. i dalje radi :)

imam iPod Classic 5 60GB, ima 20 godina, i dalje radi!

Ja imam jabukovaču staru 30 godina... fantom

Kad sam video cene za 17, odlučio sam da odem u posetu Beču i kupim telefon za jedno 500E manje.

12 hours ago, strhnj said:

imam iPod Classic 5 60GB, ima 20 godina, i dalje radi!

Otpozdravlja trojka :)

IMG_0454.jpg

Mada je u medjuvremenu dobio novu bateriju i 10GB HDD mu je zamenjen CF/SD karticom od 64GB.

1 hour ago, jms_uk said:

Mada je u medjuvremenu dobio novu bateriju i 10GB HDD mu je zamenjen CF/SD karticom od 64GB.