October 26, 2025Oct 26 Ozbiljniji vulkanizeri se useravaju od para, pogotovo ovi sto ispravljaju felne i rade cnc obradu istih, to je preozbiljna prica
October 26, 2025Oct 26 10 minutes ago, Zli Gli said:Ozbiljniji vulkanizeri se useravaju od para, pogotovo ovi sto ispravljaju felne i rade cnc obradu istih, to je preozbiljna pricaKolega zeli da uleti u ovo..krenuo u nabavku masina nekih i sredjivanje garaze
October 26, 2025Oct 26 Meni za novi auto stoje u Kemoimpexu, tamo ih je držao prethodni vlasnik, pa me je mrzelo da ih prebacujem kod Adama.Zamena 4 gume 19", hotel za 4 zimske za prethodnih 6 meseci i balansiranje - 10.500 sa 10% popusta, dakle puna cena je skoro 100 evra.
October 26, 2025Oct 26 2 hours ago, Zli Gli said:Ozbiljniji vulkanizeri se useravaju od para, pogotovo ovi sto ispravljaju felne i rade cnc obradu istih, to je preozbiljna pricaMeni čika Munja pre neki dan ispravio čeličnu felnu i zakrpio gumu, sve za 800 kinti.
October 26, 2025Oct 26 Dobro, to je celicna felna i neka prijateljska varijanta verovatno, ono obicno cukanje cekicem mada svakako smesna cenaMeni je ovaj moj prijateljski naplatio 70e za ispavljanje sve 4 neke RS alufelne 19" za Audi A4 karavan sto smo uvezli za trgovinu a sad sledi obrada na cnc masini, reci ce mi cenu kad zavrsi ali racunam za mene oko 80e. Kad sam juce bio tamo video sam neku Mercedes AMG 22" felnu koju mu je nedavno lik ostavio, radio je ispravljanje i navario neki deo sto je pukao od udarca ili cega vec pa onda ide cnc obrada, i racunam da ce doneti i ostale tri na cnc da bi bile iste na kraju. Te felne kostaju 8000e i tu se ne pita sta kosta, racunam da ce uzeti jednu prosecnu platu lagano
November 23, 2025Nov 23 trebao sam da kupim zimske gume i krenuo da čitam recenzije, testove i tako to........i na osnovu svega sam došao do zaključka da ni jedna zimska guma ne valja, sve imaju neke falinke, čak i najskuplje, glava me zabolelana kraju sam batalio posao, zvao Kemoimpex, pitao koje zimske gume imaju u mojoj vličini dostupne, lik rekao koje, ja izabrao jedne, neke Japanske. zašto? zato. eto i auto mi je Japanski. au pičku materinupostao sam alergičan na čitanje recenzija i brdo informacija o proizvodima, od sad kupujem na instinkt ili preporuku
November 23, 2025Nov 23 Te recenzije, tyre reviews itd su golo govno, tj lose gume detektuju dobro, ali cesto omase za ove odobre.Zato sto testiraju nove gume, ali dobar deo guma vec posle godinu dana promeni karakteristike, na gore naravno.Za zimske uzmes neku srednju klasu i cao.Ja imam Sava Eskimo i Barum polaris, skroz su OK.Za letnje uvek uzimam premijum, ove prethodne Miselenke su trajale 10 godina, mogle su jos, nego ajde kazu da treba menjati posle 7 godina bez obzira na saru.Sad vozim kontinental 3 godine, za sad odlicne.
November 24, 2025Nov 24 On 26. 10. 2025. at 7:33, Serena said:E a sta je sa gumama "4 god.doba"?Imam all season, ne bih tu ništa menjala. Eventualno ako se odselim na Alpe ili Švarcvald. Za Beograd su super.
November 24, 2025Nov 24 7 hours ago, Ted said:trebao sam da kupim zimske gume i krenuo da čitam recenzije, testove i tako to........i na osnovu svega sam došao do zaključka da ni jedna zimska guma ne valja, sve imaju neke falinke, čak i najskuplje, glava me zabolelana kraju sam batalio posao, zvao Kemoimpex, pitao koje zimske gume imaju u mojoj vličini dostupne, lik rekao koje, ja izabrao jedne, neke Japanske. zašto? zato. eto i auto mi je Japanski. au pičku materinupostao sam alergičan na čitanje recenzija i brdo informacija o proizvodima, od sad kupujem na instinkt ili preporukuSava Eskimo,Nexen isto odlican odnos cene i kvaliteta.Jedini valids test je Nemacki ADAC bese jer kupuju gume anonimno.Skandinavski testovi su namesteniji od nasih izbora
November 24, 2025Nov 24 5 hours ago, Valk said:Imam all season, ne bih tu ništa menjala. Eventualno ako se odselim na Alpe ili Švarcvald. Za Beograd su super.Al kako sam im ja lepo ime nadenula "4god. doba" bukvalan prevod sa italijanskog "quattro stagioni"
November 24, 2025Nov 24 5 hours ago, Valk said:Imam all season, ne bih tu ništa menjala. Eventualno ako se odselim na Alpe ili Švarcvald. Za Beograd su super.i mi smo terali all season na starom autu bez problema. jedina kritična situacija desila se kad nas je uhvatila snežna mećava na putu za selo. jedva je auto izvukao jednu malu uzbrdicu na ulasku u selo. pri čemu je put normalan, odnosno asfalt, nisu neke paranormalne, alternativne džade i off-road vožnjaauto koji smo kupili u martu ove godine došao je se 4 nove Continantal letnje gume, pa mi je bilo glupo sad da kupujem all season gume. jedino što sam hteo jeste da kupim zimske sa sve felnom i senzore, pa sam da ih menjam sam, ali račun pokazuje da bi mi trebalo oko 1600 evra za taj poduhvat, pa sam odustao