Jump to content
IGNORED

Zimske gume

Musharaf

Recommended Posts

Posted
On 17.10.2020. at 10:10, Perodeformero said:

Već treću sezonu koristim Michelin CROSSCLIMATE +, uz svakodnevnu vožnju, plus putovanja i odlasci do Grčke.Svaka preporuka, apsolutno vrede svaki dinar.Napominjem, ovo su all season gume.

koji auto? kazu da nisu bas najbolje za teske&brze aute ali da su zakon za nizu srednju klasu. 

Posted
19 hours ago, Djuro said:

koji auto? kazu da nisu bas najbolje za teske&brze aute ali da su zakon za nizu srednju klasu. 

Opel Corsa D.

• +1 1
  • 3 weeks later...
Posted

Eto, kupio Conti preko interneta, preciznije Amazona, danas isporučen - a first for me

Posted
10 hours ago, Roger Sanchez said:

Eto, kupio Conti preko interneta, preciznije Amazona, danas isporučen - a first for me

Dunlop < Goodyear < Pirelli < Michelin < Continental

Posted
1 hour ago, Peter Fan said:

Dunlop < Goodyear < Pirelli < Michelin < Continental

No capisco

Posted

Iz mog iskustva od prevezenih oko 1M km, to je generalni poredak od najlosijih do najboljih (Continental).

Posted

Izgledalo mi je tako ali me zbunjivao bliskoistočni smjer

Posted

Otišao danas pogledati gume (naručio sam isporuku u servis), ne samo da dobro izgledaju nego su taze, 39 sedmica 2020, dakle pretprošli mjesec :s_w:

Preporuka dakle za prodavatelja

Sad sam shvatio i da sam glup i da sam mogao proći 30€ bolje :frust:

• 4 weeks later...
Posted

Prvi put u životu provozao olsiznke gotovo novcijate po snegu.

Ok, za moje potrebe ovo jest okejish,  ali za neku pravu vožnju po snegu ovo je kurac na biciklu. Može se reći da jesam razočaran.

Posted
9 minutes ago, ToniAdams said:

Prvi put u životu provozao olsiznke gotovo novcijate po snegu.

Ok, za moje potrebe ovo jest okejish,  ali za neku pravu vožnju po snegu ovo je kurac na biciklu. Može se reći da jesam razočaran.

Koje gume tacno?

Posted

kumse, daj objasni malo detaljnije. zasto ismejavas debelog, a ne dajes argumente?

• Haha 1
Posted

pusti ga, covek vozi smederevac na tockovima a komentarise avto gume

Posted

U svakom slucaju nadam se da na posao stizes i javnim prevozom ako zvizne kakav ozbiljan sneg.

Kod mene je slucaj ,bez kola ne mogu do posla, i zato mi je toliki stres.Da imam kucu ,ili dva parking mesta,wallah bi uzeo jednu staru imprecu sa sve eksericama i reduktorom pa nek sneg jede govna.

• +1 1
Posted

radimo otkuce zbog pandemije :)

mislim, dalo bi se voziti i sa onim gumama ali bas bas pazljivo. ok, ja to mogu da priustim, ali neki taksista ili dostavljac bas i ne moze.

lizing je auto pa su njihove i gume, ali da sam kupujem uvek bih uzeo 2 kompleta.