Djuro Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 On 17.10.2020. at 10:10, Perodeformero said: Već treću sezonu koristim Michelin CROSSCLIMATE +, uz svakodnevnu vožnju, plus putovanja i odlasci do Grčke.Svaka preporuka, apsolutno vrede svaki dinar.Napominjem, ovo su all season gume. koji auto? kazu da nisu bas najbolje za teske&brze aute ali da su zakon za nizu srednju klasu. Link to comment
Perodeformero Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 19 hours ago, Djuro said: koji auto? kazu da nisu bas najbolje za teske&brze aute ali da su zakon za nizu srednju klasu. Opel Corsa D. 1 Link to comment
Roger Sanchez Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Eto, kupio Conti preko interneta, preciznije Amazona, danas isporučen - a first for me Link to comment
Peter Fan Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 10 hours ago, Roger Sanchez said: Eto, kupio Conti preko interneta, preciznije Amazona, danas isporučen - a first for me Dunlop < Goodyear < Pirelli < Michelin < Continental Link to comment
Roger Sanchez Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 1 hour ago, Peter Fan said: Dunlop < Goodyear < Pirelli < Michelin < Continental No capisco Link to comment
Peter Fan Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Iz mog iskustva od prevezenih oko 1M km, to je generalni poredak od najlosijih do najboljih (Continental). Link to comment
Roger Sanchez Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Izgledalo mi je tako ali me zbunjivao bliskoistočni smjer Link to comment
Roger Sanchez Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Otišao danas pogledati gume (naručio sam isporuku u servis), ne samo da dobro izgledaju nego su taze, 39 sedmica 2020, dakle pretprošli mjesec Preporuka dakle za prodavatelja Sad sam shvatio i da sam glup i da sam mogao proći 30€ bolje Link to comment
ToniAdams Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 Prvi put u životu provozao olsiznke gotovo novcijate po snegu. Ok, za moje potrebe ovo jest okejish, ali za neku pravu vožnju po snegu ovo je kurac na biciklu. Može se reći da jesam razočaran. Link to comment
askeladden Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 9 minutes ago, ToniAdams said: Prvi put u životu provozao olsiznke gotovo novcijate po snegu. Ok, za moje potrebe ovo jest okejish, ali za neku pravu vožnju po snegu ovo je kurac na biciklu. Može se reći da jesam razočaran. Koje gume tacno? Link to comment
ToniAdams Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 Falken Euroall Season AS210 1 Link to comment
precog Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 kumse, daj objasni malo detaljnije. zasto ismejavas debelog, a ne dajes argumente? 1 Link to comment
ToniAdams Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 pusti ga, covek vozi smederevac na tockovima a komentarise avto gume Link to comment
askeladden Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 U svakom slucaju nadam se da na posao stizes i javnim prevozom ako zvizne kakav ozbiljan sneg. Kod mene je slucaj ,bez kola ne mogu do posla, i zato mi je toliki stres.Da imam kucu ,ili dva parking mesta,wallah bi uzeo jednu staru imprecu sa sve eksericama i reduktorom pa nek sneg jede govna. 1 Link to comment
ToniAdams Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 radimo otkuce zbog pandemije mislim, dalo bi se voziti i sa onim gumama ali bas bas pazljivo. ok, ja to mogu da priustim, ali neki taksista ili dostavljac bas i ne moze. lizing je auto pa su njihove i gume, ali da sam kupujem uvek bih uzeo 2 kompleta. Link to comment
Recommended Posts