Hella Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 e vidite ovo oko vožnje je muška svađa a ne toni vs miralem fazon oko kilaže ko neke ženetine Link to comment
ToniAdams Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 tebe zabole, ti vozis biciklu Link to comment
Prokleto Djubre Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Ma on ima sofera, jebe se njemu. Link to comment
SNARC Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Ja sam Hellu uvek zamisljao kao neku varijantu Zvonka Bogdana..karuce i par vranaca, cilasa, dorata i kulasa..ono, menja ih po danima, kako kad je raspolozen. Ako ga pitaju za saru na gumama, samo se seretski nasmeje, namigne i pukne bicem o vazduh. Link to comment
Ravanelli Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Namenski ko onaj robot sto ne konta saljenje. Jedno 5ti put ga nalazim u ovoj situaciji Link to comment
copkillah Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Ljudi sve teže kontaju šaljenje po internetima, činjenica. Link to comment
Zli Gli Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Stoji da namenski nije skontao saljenje ali djubre vozi mazdu trojku, i to novu, sto implicira da je stvarno izuzetno los covek. Ti sto voze mazde su posle alfista najveci govnari, realno, gori cak i od novopecenih mafijasa u audijima, meckama i bembarama. Link to comment
Prokleto Djubre Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Ja ne sporim da ima i toga, ali ne mogu ja biti kriv ako baba nema reflekse da predje ulicu. Sad bi oni meni da uzmu dozvolu zbog 130 u gradu a pesacki se nije ni video od leda i sta ja tu mogu da radim. Ko da bi mi zimske gume pomogle. Uostalom, nazivela se, sta sad... Link to comment
ToniAdams Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 baba i deda su brat i sestra? Link to comment
Razzmatazz Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Šta će baba na ulici?! Išla da kupi jabuke. Link to comment
Zli Gli Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 (edited) Znam da je tema o zimskim ali ajde ovde. Ssve se nadam da ce ova odvratna zima proci do kraja februara bar pa gledam po netu letnje (i alu felne, naravno) pa imam neke neodumice. Naravno, gledam cene u Bosni jer je jeftinije. Ovo su navodno cene na nekom popustu u nekoj firmi iz Gradiske, pa na to jos 14.5% povrat PDV-a, kurac palac... recimo, ove Miselinke su kod nas oko 305e a ovamo ispadne 220 kad se to sve sabere i oduzme, tako da sam resio da uzmem kod ovih, jos samo da skontam kako ide to sa PDV-om. Nego, koje uopste da uzmem, koje su najbolje od ovih? Ako gledam ove oznake potrosnje, voznje po kisi i decibela, Goodyear ispadne najbolja opcija, ali ne znam da li je i u stvarnosti to sve tako sjajno. Edited January 28, 2017 by Zli Gli Link to comment
Čutura Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 jab kontinentalke, njemacke gume na njemacko avto Link to comment
wall Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 Ja bih goodyear, bolje su za oštriju vožnju. Link to comment
Razzmatazz Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 Vozio sam sve ove gume. Objektivno, nisam primetio neku posebnu razliku u realnoj vožnji. Subjektivno, dao bih mali plus kontiju. Link to comment
Recommended Posts