TheBigFlegma Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Zimske gume, licenca za slobodno kretanje po snegu, da odes gde hoces (u 90% planinskoj zemlji) i da nikome ne smetas i da niko iza tebe zaglavljenog ne gubi vreme ili vikend. I da te vlasti ne kazne, zestoko. Dok se rves sa lancima koji su izgledali lako da se nameste (zenska ih je namestala na promotivnom videu u radnji pa i kostaju samo 30$) a na terenu su nemoguci golim prstima, mogu cak i da ti otfikare neki.A jeste, u Japanu lažu u reklamama. Ne verujem. Još i neko bez prstiju da ostane. Sad izmišljaš.
Yoyogi Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 A jeste, u Japanu lažu u reklamama. Ne verujem. Još i neko bez prstiju da ostane. Sad izmišljaš.Pa, lepo si zabrao potpis.
Svarog Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) edit: našao prikladniji topic Edited February 3, 2012 by Svarog
ducca Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Nisu uopste obavezne ove sezone... Od sledece mislim do 1. aprila, mozda cak i 15.
Mil@n Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Nisu uopste obavezne ove sezone... Od sledece mislim do 1. aprila, mozda cak i 15.Ja msm da jesu, ali prednje dve samo. No, možda grešim.
Tosha2EE Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Ja msm da jesu, ali prednje dve samo. No, možda grešim.zimske ili letnje sa minimum 6mm dubine sare, 30.11.-01.04.videcemo sta ce da odluce za sledecu zimu. :)
Aće Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 e fala, svakako ne mislim da ih skinem jos 15-ak dana, al cisto da znam.
Milogled Bluff Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Ja svakako ne mislim da ih stavljam jos 15-ak godina.
kud u maglu Simoviću Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 vozis tramvaj, a za petnaest godina ides u penziju
Yoyogi Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Ove nedelje, odoshe zimske gume. U stvari, celi tockovi.Mehanicar preko puta ih promeni (taj dan radim na drugoj lokaciji, ne trebaju kola, voz) i skladisti ih do zime. Uzme auto sa mog parkinga, promeni tockove i vrati auto na moj parking.Nista zakazivanje, samo mu ujutro dam kljuc od kola, vratim se i kola spremna sa letnjim tockovima.Promena tockova za moj auto je 80EUR, posto sam ih od njega kupio, besplatni servis, lifetime.
Yoyogi Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 e, jbg...To ti je to. Za Yaris, 30EUR promena tockova (ne ljustenje guma). Sto su kola veca, vise kosta.Takanohana, to je neki sumo rvach?
Čutura Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 (edited) Takanohana, to je neki sumo rvach?jak si mi ti japanac poslednji non-gaijin (pravi, bio mu i bata al su ga naterali da se povuce zbog losih rezultata) yokozuna ;) Edited March 3, 2012 by Takanohana
Yoyogi Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 jak si mi ti japanac poslednji non-gaijin (pravi, bio mu i bata al su ga naterali da se povuce zbog losih rezultata) yokozuna ;)Oni znaju nesto o zimskim gumama?
Recommended Posts