Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

Bolje da je nacrtao đoku.

Posted
te šalju na ppp krugove (komada 9).nema raja za male glasače.nema
Posted
Јес', па да се реинкарнира као пуж голаћ.
Posted

Skidaju se lik i riba. Lik pita:- A koliko ti imaš godina?- Trinaest.- Trinaest?! Ma m'rš napolje!- Ijao, ijao, što smo sujeverni!

Posted

Ulovio Mujo zlatnu ribicu.Riba će njemu: ako me pustiš ispuniću ti tri željeKaže Mujo: koje?

Posted

Naslikao Suljo svoju prvu sliku, pa je doneo u galeriju.Gleda vlasnik galerije i kaže:"Nije loša, a kako se zove"."Mujo u Zenici" - kaže Suljo."A ko je ova gola žena na slici?"... "Fata"."A ovaj goli muškarac pored nje"."Huso""A gdje je Mujo""U Zenici

Posted
:lol: a haso? da nije vlasnik haso?
Posted
*- Halo, je l' to "Vodovod"?**- Pogrešili ste gospodine, ovo je "Elektrodistribucija".**- Nema veze. I vama jebem mater!*
Rasplaka me. :lol:(Nemam vic.)
Posted

Mujo i Fata su dugo u braku i jedno veče, u krevetu, Fata oseti kako Mujo počinje da je pipka, da je mazi onako kako to nije dugo radio. Naježila se Fata celim telom, dok su Mujini prsti nežno klizili po njenom vratu, leđima, preko grudi, pa krenuli među noge, između butina... Sva uzdrhtala od uzbuđenja, počne teško disati, kad odjednom Mujo se zaustavi. Sva napaljena Fata se začudi i upita:- "Mujo, ovo je bilo tako divno, što si stao?"Mujo, ni ne trepnuvši, odgovori:- "Naš'o sam daljinski."

Posted

Jedno jutro, neko kuca na vrata:- Dobar dan, ja sam iz Jehovinih svedoka, želeo bi razgovarati s vama.- Izvolite uđite, sedite. O čemu želite razgovarati?- 'bem li ga, ne znam, nikad nisam stigao ovako daleko...

Posted

Rečnik:Usisivač - sprava koja i kad radi i kad ne radi skuplja prašinu.Dokumentarac - novčanik većine građana Srbije.

Posted

Narkoman kaze caletu:Caleee,pokvario se boojler.Kada?Ne kadaaa, cale, boojleeer! :lol: Klub ljubitelja glupih viceva