June 21, 201212 yr Bolje da je nacrtao đoku.te šalju na ppp krugove (komada 9).nema raja za male glasače.nema
June 21, 201212 yr Skidaju se lik i riba. Lik pita:- A koliko ti imaš godina?- Trinaest.- Trinaest?! Ma m'rš napolje!- Ijao, ijao, što smo sujeverni!
June 21, 201212 yr Ulovio Mujo zlatnu ribicu.Riba će njemu: ako me pustiš ispuniću ti tri željeKaže Mujo: koje?
June 21, 201212 yr Naslikao Suljo svoju prvu sliku, pa je doneo u galeriju.Gleda vlasnik galerije i kaže:"Nije loša, a kako se zove"."Mujo u Zenici" - kaže Suljo."A ko je ova gola žena na slici?"... "Fata"."A ovaj goli muškarac pored nje"."Huso""A gdje je Mujo""U Zenici
June 22, 201212 yr *- Halo, je l' to "Vodovod"?**- Pogrešili ste gospodine, ovo je "Elektrodistribucija".**- Nema veze. I vama jebem mater!*Rasplaka me. (Nemam vic.)
June 25, 201212 yr Mujo i Fata su dugo u braku i jedno veče, u krevetu, Fata oseti kako Mujo počinje da je pipka, da je mazi onako kako to nije dugo radio. Naježila se Fata celim telom, dok su Mujini prsti nežno klizili po njenom vratu, leđima, preko grudi, pa krenuli među noge, između butina... Sva uzdrhtala od uzbuđenja, počne teško disati, kad odjednom Mujo se zaustavi. Sva napaljena Fata se začudi i upita:- "Mujo, ovo je bilo tako divno, što si stao?"Mujo, ni ne trepnuvši, odgovori:- "Naš'o sam daljinski."
June 25, 201212 yr Jedno jutro, neko kuca na vrata:- Dobar dan, ja sam iz Jehovinih svedoka, želeo bi razgovarati s vama.- Izvolite uđite, sedite. O čemu želite razgovarati?- 'bem li ga, ne znam, nikad nisam stigao ovako daleko...
June 27, 201212 yr Rečnik:Usisivač - sprava koja i kad radi i kad ne radi skuplja prašinu.Dokumentarac - novčanik većine građana Srbije.
June 30, 201212 yr Narkoman kaze caletu:Caleee,pokvario se boojler.Kada?Ne kadaaa, cale, boojleeer! Klub ljubitelja glupih viceva