Eraserhead Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 što si stavio prilagođenu™ a ne originalnu verziju? :)Ova mi stigla na mail. :)
Pantelija jr Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 evo jedan blago rasisticki:Kako se zovu dječje novine za romsku djecu?**********"Cicigan"
TheBigFlegma Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Mrak, nezgodan kraj grada, klinja od nekih 10 godina se šeta sam ulicom. Nailazi auto, zastaje pored njega, otvara se prozor:- Aj se provozaš jedan krug sa mnom. Daću ti 10 evra.Klinja i dalje ide, ne obraća pažnju. Auto i dalje ide polako pored njega:-Evo, 20 evra, samo jedan krug po kvartu.Klinja se ne obazire, gleda napred i ide. Auto mu preprečava put, izlazi sredovečni gospodin i viče:- Jebote, 50 evra i svi slatkiši koji ti padnu na pamet, samo jedan krug!!- Ćale, sam si kupio dačiju - sam je i vozi.
JozoMujica Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 ^ Sedam patuljaka, na čelu sa Ljutkom, došli u Vatikan, ulaze u katedralu Sv. Petra i traže Papu.Došao Papa i pita ih šta hoće. Ljutko:- Slušaj Papa, ima li koja časna sestra koja je manja od nas?- Nema, kaže Papa.- Ma možda ipak ima, razmisli malo?- Ma nema kad vam kažem!Ljutko, ljutito:- Ma Papa, jesi li sto posto siguran???- Ma Ljutko, sto posto sam siguran da nema niti jedne časne sestre manje od vas!!!A šest patuljaka iza Ljutka:- Ljutko je jebo pingvina, Ljutko je jebo pingvina...
nisam ja Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 What's the difference between Santa and Tiger Woods? Santa stops after three Ho's.
Grunf Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 koja je razlika izmedju zene u pmsu i teroriste? sa teroristom moze da se pregovara
Pera Zeka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Koja je razlika izmedju kurca i panja? Sedi pa da vidis.
bokison Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Novi zakon u primeni Saobraćajac piše kaznu, a vozač mu kaže: "Nemoj to da radiš, znam načelnika" - i okrene broj sa mobilnog. Načelnik nedostupan. Saobraćajac ga onda pita: "I, šta ćemo sad, iskoristio si pomoć prijatelja, publike nema, znači ostaje nam pola - pola."
Pera Zeka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Definicija familije;Grupa lica koja se organizovano okuplja da pojede i popije iz razloga promene njihovog broja.
Colin McRae Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Ulazi Sinan Sakic u kafanu i zatice Sabana Saulica i Sabana Bajramovica za stolom,pa kaze.-Gde ste Sabani.
Hamlet Strašni Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Дошасо Земунац у Дом здравља. Пита га сестра: Да ли сте ви за ЕКГ. Не, каже, ја сам за СНС.
Milogled Bluff Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Дошасо Земунац у Дом здравља. Пита га сестра: Да ли сте ви за ЕКГ. Не, каже, ја сам за СНС.A, pa to je staro. Umesto SNS, bili su smradikali.A ima i ono kad debeli tip stoji u porodilistu. Prilazi mu sestra i pita: Cekate bebu? Ne, to je od piva.
Colin McRae Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Bio pandur kod sina na roditeljskom i zali mu se uciteljica.-Vas sin i jos trojica puse,znate deca u petom razredu su jos uvek mlada da puse ,popricajte sa njim.Dosao on kuci pa ce sinu.-Sram te bilo pusis tamo u skoli,zar treba da crvenim tamo na roditeljskom.A klinac mu kaze.-Pa sta i ti si pusio u petom razredu rekla mi mama..-Ma drugo je to ja sam tada ima 15 godina..kaze pandur :)
ZerrorR Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 u 2012 se završava kalendar Maja............i počinje kalendar Juna
ZerrorR Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Kako zivot, kako porodica?Odlicno, hvala na pitanju, nekad smo se mi makljali medjusobno, sad nam je lakse, sad bijemo decu...
Recommended Posts