Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted
meni je taj bio najbolji o narkomanima dok Zivana nije ispricala onaj "gde si rodjeniiiii" :rolf:
Džanki pred stondom čita naslov nekih novina sebi u bradu:"Otac ubio sina mačetom" O.O ... ... ...pa ...k'kaaako...bre...???
Posted

hahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahah

Posted

Tri dzankija upadaju u taksi. Taksista vidi da su urađeni pa samo upali i odmah ugasi auto i kaže im:- Stigli smo, momci, to vam je 20 eura...Prvi narkić izlazi i zahvaljuje se, drugi izlazi i plaća 20 eura. Izlazi i treći, udari taksistu po glavi i drekne:- A što jurcaš, pička ti materina, 'oćeš da izginemo?

Posted
Džanki pred stondom čita naslov nekih novina sebi u bradu:"Otac ubio sina mačetom"O.O ... ... ...pa ...k'kaaako...bre...???
olololololima i onaj stari kada beskucnik pridje dzankiju i pita ga, kume jel imas nesto sitno, nisam nista jeo 3 dana, a ovaj odgovara, moras da jedes, makar i na silu
Posted

prisetimo se onda još jednog. kaže narkoman ćaletu:- ćale, crko nam je bojler- kada?- ne kada, ćale. bojler.

Posted

ja znam onaj kad narkoman se probudi ujutru, stane ispred ogledala, trlja oči, gleda se, češka se po glavi, gleda se, još se češka, gleda....zove majka iz kujne:-jesi ustao, dragane?-.... aaa.... dragan....

Posted

Sedi narkoman kod kuce, ceka da mu drugar zavrshi shemu. Nakon nekog vremena zvoni drugar na interfon.Narkoman se javlja: "Koooo je?"Drugar ce: "E, ja sam"Narkoman: "U jeboteeeeee.... jaaaaa"

Posted
prisetimo se onda još jednog. kaže narkoman ćaletu:- ćale, crko nam je bojler- kada?- ne kada, ćale. bojler.
:lolol: :lolol: :lolol: :lolol:
Posted

- Maco smiri se, nervozna si jer si dobila. - NISAM DOBILAAA! - Maco, smiri se, nervozna si jer nisi dobila.

Posted

hhaahahJa imam narkomansku anegdotu. Sedimo kod ortaka, zvoni neko na interfon, ovaj se javlja, a odzdo se čuje glas ortaka koji je i lerdi:"Brate, imaš nešto da ti daš da probaš."Ovaj nas pogleda i samo mu kaže u slušku "DAJ SVE!"Bilo je dobro. :D

Posted

Upao narkoman u vodu i davi se. Prolazi slučajni prolaznik... Očajni narkoman će..."Matori.... Spasi me..... Ispuniću ti tri želje...."

Posted

ima i onaj kad koman izadje iz kuce po cigare a ostavi gudru na stolu, kad se vratio zatekne papagaja kako sebi cupa perje i mrmlja koji ce mi kurac perje koji ce mi kurac perje

Posted

Msm da detaljnije to ide tipa: otišao je, ali ostavio je na stolu i rekao nemoj slučajno da diraš, počupaću ti svo perje, i to sa nekim alkoholom a ne drozom. I vraća se, a ovaj pijan kao bulja, sam sebi čupa perje onako sa dve ruke i kao "jebeš perje, jebeš perje..." Dobar je :D

Posted

Unakazili ste solidan vic jebotehttp://www.youtube.com/watch?v=7i0L3Rc653A