namenski Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Jos oko ispita...U vremena samoupravnog i svakojakog socijalizma, Mujo i Haso polazu ispit, neki marksizam, predvojnicka (ONO).Izlazi Mujo sa ispita, smeje se od uveta do uveta, pitaju ga kolege koji cekaju u hodniku kako je prosao na ispitu.- Odlicno - pao sam, odgovara nasmejani Mujo.- Pa zasto se onda smejes?- Eno Hasu unutra uhapsise...
assück Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 priveo tip ribu na gajbu. lagana muzika, prigušeno svetlo, piće u čaši.....on: "koliko imaš godina?"ona: "trinaest"on: "oblači se i beži kući!"ona: "juuuu, al smo sujeverni"
Bujodrag Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Plavuša:- Kako se kaže, "čela" ili "pčela"?-"Pčela", naravno.-Joj, nešto me ujede posred pčela.
bokison Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Dolazi muž kući s posla:"Draga, šta šta mi danas spremila?"Žena se popne na stolicu:"Recitaciju"
Pera Zeka Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Dolazi muz kuci s posla: Draga, sta si danas kuvala?Zena: Nista...Muz: Pa i juce je bilo nista!?Zena: Pa skuvala sam za dva dana.
Eraserhead Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Majka kaže sinu:Sine, spakovala sam ti hleb, puter i eksere.A zašto? Pa da namažeš puter na hleb kad ogladniš!A eksere?Spakovala sam ti i eksere! :lolol:
nisam ja Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 (edited) najbolji vic iKada je kada moržu kane kečap na rever.. -_- Edited December 2, 2013 by nisam ja
Аврам Гојић Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 najbolji vic iKada je kada moržu kane kečap na rever.. -_-+1 :lol:ali ne moze da se napise, mora da se pokaze...
Tihajeza Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 +1 :Dda!ja ga znam kako jedan morž zeza drugog: "e, imaš nešto ovde..."
nisam ja Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 montmorensi zvani moća.ništa, vic ide dalje ovako:došo drugi morž u fraku i pita prvog: 'šta ti to tu'?začu se samo ko..krklj
Recommended Posts