henrik larsson Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Ali, ali, ali. Opet fata. Ti mora da si za republiku šumskuFata je iz Federacije, i rodno je ravnopravna sam sa sobom.
Hamlet Strašni Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Ali, pitam ja tebe, što Milojka nije drndala ovna dildoom, ili Jadranka. Opajdare!
henrik larsson Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Ima i par sa njima, ali je tematika neko pišanje na tarabu lokalne birtije u selu.
aram Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 za pisanje po tarabama je nadlezna cmrlja, simetu je to ok
fragand Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 :Dovaj mi pricao tip koji koji je vlast i ima stap i sargarepu kako ****on*** radi vestacku oplodnjubaci ga na sto, saceka da se malo skorionda se ***ona*** skine, legne i rasiri nogepotom sacekaju da muve odrade posao
Čutura Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Uveden novi zakon o penziji - ko ima osmoro dece dobije penziju, starost nije važna. Mujo srećan ima sedmoro dece i jedno vanbračno, pa kaže Fati: - Ženo, priznajem imam osmo dete, idem po njega pa pravo ti i ja u penziju. Ode Mujo, uzme dete i vrati se kući, kad tamo kuća prazna, nema dece. - Fato gde su deca? - Otišla, svako doš'o po svoje. Nisi samo ti čuo za novi zakon!
Аврам Гојић Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Saznaju novinari kako jedna baba na nekoj planini ima mnogo ovaca i sama ih cuva.Jedan od njih je nekako pronađe, sedi baba na stolici i prede, a ispred njepo livadi pase mnoštvo ovaca.- Bako, koliko imaš ovaca ?...- Kojih, crnih ili belih, - pita baba.- Pa, na primer belih?- Hiljadu.- A crnih ?- Isto, - mrzovoljno će baba.- A koliko jedna ovca daje vune ?- Koja, crna ili bela ?- Pa, na primer, bela ?- Dve kile godišnje.- A crna ?- Isto.- A koliko se mesa dobije od jedne ovce ?- Koje, crne ili bele ?- Na primer, crne ?- Dva'es pet kila.- A od bele ?- Isto.Novinar već iznerviran, pukao mu film, pa vikne na babu:- Pa, dobro, bre, baba, kakva je razlika između crnih i belih, kad me stalnopitaš : crne ili bele, a na kraju sve isto !?- Eeee, crne su moje !!!- A bele ?- Isto...
Pantelija jr Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 dobar...ima i onaj director's cut/alternative ending:"... je li, baba, zajebavas ti to mene?- za koje, za crne ili bijele?" - itd.
hooyadahoo Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 I zašto uvek ovca?bio onaj tip sto je nekad davno nocu uvaljivao triper lamama u bg zoou. nekako sam prilicno uveren da sam dobro zapamtio da se stvarno desilo.
Recommended Posts