kud u maglu Simoviću Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Kako se zove baba-sera koja radi i u ženskom i u muškom WC-u? Biserka
Sam Spade Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Mene je uvek zanimalo kako se rodnoravnopravno oslovljava osoba koja se bavi poslom trenera ili vodica, a igrom slucaja je zenskog pola?Isto pitanje, a novi pojmovi su zamenik i poslanik.
levi Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Šta zamenik i poslanik, to postoji oduvek regularnoIsto pitanje, a novi pojmovi su kuvar, čistač, teniserNije baš nešto zanimljiva ova igra
Milogled Bluff Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Šta zamenik i poslanik, to postoji oduvek regularnoHm, meni "zamenica" i "poslanica" ne zvuci bas pravilno. To jest, zvuci, ali to su reci sa sasvim drugim znacenjem.
sailorman Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Hm™, meni "zamenica" i "poslanica" ne zvuci bas pravilno. To jest, zvuci, ali to su reci sa sasvim drugim znacenjem.Jesi čuo nekad za homonime?
Milogled Bluff Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Ne, ali cu te zbog ovog "homo" reportovati, za svaki slucaj.
renne Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 I ja sam je reportovaoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Recommended Posts