Indy Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 ajd ovako: recimo da bih volela da se naglasak malo vise stavi na dramu, a malo manje na kostimiranu.I ja sam tako mislio (i smetalo mi je), dok nisam video fotke iz tog perioda. Stvarno su bili takvi, na note. To uopste i nije bio normalan grad, vec mesto gde se dodje da "live it up".To sto ti je Buscemi odvratan je mnogo veci problem, posto mislim da njegova glumacka harizma nosi celu seriju.
Aleksija Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) I ja sam tako mislio (i smetalo mi je), dok nisam video fotke iz tog perioda. Stvarno su bili takvi, na note. To uopste i nije bio normalan grad, vec mesto gde se dodje da "live it up".e al pazi, bas sam razmisljala: recimo, ono predstavljanje usisivaca, anastasia i svo to insistiranje na detaljima epohe - takve stvari mi recimo uopste nisu smetale u mad men, iako su mozda i manje suptilno prezentovane - valjda zato sto nisam imala problem sa postavkom likova i njihovom medjusobnom dinamikom, mada mi je i onde trebalo malo vremena.doduse, stvarno je prerano, nisam jos ni na polovini prve sezone.To sto ti je Buscemi odvratan je mnogo veci problem, posto mislim da njegova glumacka harizma nosi celu seriju.moze biti vrlo lako, mada umem biti sjajan konvertit. cud je zenska smijesna rabota, naviknuta na lepsije* glumce.*u smislu neodvratne (a zenska u smislu moja) Edited January 16, 2012 by Aleksija
Sludge Factory Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=v_kREFGKjRI&feature=colike
Fins fleet Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Razocarao sam se u Irkinju. :( Dzaba joj sexy akcenat kad su sve upropastili gubljenjem u zadnje 2-3 epizode.
Ryan Franco Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 ja pojma nisam imao, do pre neki dan, da je irkinja zapravo maloletnica iz trainspottinga. :o
Lrd Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 ja pojma nisam imao, do pre neki dan, da je irkinja zapravo maloletnica iz trainspottinga. @acastop, ti si?:D
Ryan Franco Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 (edited) :lol:sramim se priznati ali polako počinjem da kapiram njegovo oduševljenje dok saopštava ovakve informacije.jebiga. Edited September 10, 2012 by McCabe
Lrd Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 :lol:sramim se priznati ali polako počinjem da kapiram njegovo oduševljenje dok saopštava ovakve informacije.jebiga.Šta se stidiš, ja obožavam takve trivijalije, a i užasno se ložim na statistiku i kataloge. Sreća da nisam komentator. :)
Lrd Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Što bi rekla najbolja pevačica s ove strane opere:http://www.youtube.com/watch?v=4YJi5s88ghs
Lrd Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Super, vala, odmah u rebra, bez okolišanja.Nego, Pogubio sam se malo. Za koga sada radi ratni invalid sa pola lica i zašto je ubio onog jevreja?
mammy two shoes Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 (edited) Super, vala, odmah u rebra, bez okolišanja.Nego, Pogubio sam se malo. Za koga sada radi ratni invalid sa pola lica i zašto je ubio onog jevreja? za sebe. osvetio se jer je jevrejin ubio slikarku, tobijevu majku.. a kakav će pičvajz zbog toga nastati, možemo samo da nagađamo. Edited September 17, 2012 by mammy two shoes
Lrd Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 za sebe. osvetio se jer je jevrejin ubio slikarku, tobijevu majku.. a kakav će pičvajz zbog toga nastati, možemo samo da nagađamo. Da, naravno, potpuno sam zaboravio na taj detalj. Hvala. Verujem da je sada prvi osumnjičeni Gyp Rossetti.
Recommended Posts