jms_uk Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 10 hours ago, Jeremija said: Nije baš sve isto, sad kad se ode na pregled plaćanja ima pokriveno zadnja tri meseca. Nažalost, većina drugih funkcija i dalje ne radi... Mislio sam na ovo Quote Poštovani korisniče, Usled obavljanja radova na unapređenju sistema, usluga online plaćanja računa neće biti dostupna do daljnjeg. Takođe, online prikaz plaćenih i neplaćenih računa neće biti validan, zbog nemogućnosti redovnog ažuriranja. Hvala na razumevanju i strpljenju.
Jeremija Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 (edited) 25 minutes ago, jms_uk said: Mislio sam na ovo Toga (ako se ne varam) nema još od marta, meni smeta i što nema najjednostavnijih stvari, na primer detaljno praćenje potrošnje mobilnog (mobilni internet, telefonija), vrlo zgodne stvari koja sad već jedno vreme nikako ne funkcioniše. Quote Edited July 1, 2019 by Jeremija
Paul Gompitz Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 Da li je moguce da u zgradi postoji samo sbb kablovska televizija ali ne i sbb internet?
jms_uk Posted August 21, 2019 Posted August 21, 2019 (edited) (deluje kao da je) proradilo! Ali kad se klikne na 'Plati', dobije se Podsećamo Vas da, Vaše račune možete da platite i elektronski - brzo i lako, bez provizije: putem mobilnog telefona - m plati aplikacije ili slanjem SMS poruke, za šta je potrebno da se u banci koja vam je izdala platnu karticu registrujete za mobilna plaćanja, online, putem portala Moj mts i u tom slučaju Vam je samo potrebna platna kartica koja podržava internet plaćanja. Edited August 21, 2019 by jms_uk
Lezilebovich Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 (edited) ... Edited August 25, 2019 by Lezilebovich
Frank Pembleton Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 (deluje kao da je) proradilo! Ali kad se klikne na 'Plati', dobije se Podsećamo Vas da, Vaše račune možete da platite i elektronski - brzo i lako, bez provizije: putem mobilnog telefona - m plati aplikacije ili slanjem SMS poruke, za šta je potrebno da se u banci koja vam je izdala platnu karticu registrujete za mobilna plaćanja, online, putem portala Moj mts i u tom slučaju Vam je samo potrebna platna kartica koja podržava internet plaćanja. Zanimljivo da od kad im je "pao sajt" nisu toliko ažurni u sečenju fiksnog ako ne platiš više od metar dana...Meni se dešavalo da od kad ne stiže poštom, pa me opomenu isključenjem, sad ništa [emoji6]... Shiit has hit the fan...
mraki Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 (edited) Prečesto mi puca SBB internet u zadnje vreme, pogotovo ovako iza ponoći, ima još neko taj problem? Nevezano (valjda) za onu veću havariju što su imali pre neki dan, počelo je pre toga... Edited August 28, 2019 by mraki
radisa Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 18 minutes ago, mraki said: Prečesto mi puca SBB internet u zadnje vreme, pogotovo ovako iza ponoći, ima još neko taj problem? Nevezano (valjda) za onu veću havariju što su imali pre neki dan, počelo je pre toga... Oko 2 noću, jako često... Doduše, meni puca i struja u poslednje vreme noću, ne vezano za net...
Mindaugas Žukauskas Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Imam problem sa fiksnim telefonom u okviru SBB paketa. Svakih 15 dana moram da kupujem nove baterije, aparat je katastrofalan. Kada sam ih prvi put zvao, rekli su da održavanje fiksnih radi neka posebna firma, info da potražim u papirima koje sam dobio uz aparat (iskreno ne znam gde su). Drugi put su mi rekli da je problem primljen k znanju, da je javljeno serviserima i da će problem biti rešen. Naravno, od toga ništa, prošlo već par meseci. Naravno, taj fiksni baš retko koristim, inače bih se iscimao mnogo ranije, ali opet, iznerviram se s vremena na vreme jer plaćam nešto što ne funkcioniše. Ima li ko iskustava sa ovim?
copkillah Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Imam problem sa fiksnim telefonom u okviru SBB paketa. Svakih 15 dana moram da kupujem nove baterije, aparat je katastrofalan. Kada sam ih prvi put zvao, rekli su da održavanje fiksnih radi neka posebna firma, info da potražim u papirima koje sam dobio uz aparat (iskreno ne znam gde su). Drugi put su mi rekli da je problem primljen k znanju, da je javljeno serviserima i da će problem biti rešen. Naravno, od toga ništa, prošlo već par meseci. Naravno, taj fiksni baš retko koristim, inače bih se iscimao mnogo ranije, ali opet, iznerviram se s vremena na vreme jer plaćam nešto što ne funkcioniše. Ima li ko iskustava sa ovim? Zoveš ih 5-10x dnevno ili odeš lepo do najbliže poslovnice, odneseš im telefon i da ti je samo to preostalo i da ne pokušavaju da te pošalju bilo gde dalje. ako imaš tviter, pomaže i to da im se tamo javiš, umeju da budu jako efikasni
Mindaugas Žukauskas Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Hvala ck 4 minutes ago, goofs said: Sto uopste koristiš njihov aparat? Bile su neke promocije kada sam sklapao ugovor, gde je taj Trio paket (telefon, tv, net) imao maltene istu cenu kao samo tv+net, a pošto se pozivi sa tog fiksnog naplaćuju 1din/min u domaćem saobraćaju, odlučio sam da uzmem. Ali uvališe mi baš neku tešku skalameriju.
mraki Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 (edited) Mi nikad nismo ni dobili taj aparat, a sledovao nas je tad u sklopu promocije. Trebali su poslati a nisu, a ja kad sam čuo kakav je krš nisam više ni tražio. Ali što kaže goofs, uzmi neki drugi aparat, ionako bacaš pare na baterije. Edited August 30, 2019 by mraki
goofs Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 Pa to, meni su matorima uvalili tu fiksnu liniju, preuzeli od MTSa, ali moji nisu menjali telefonske aparate u kuci uopste, i dalje koriste stare i rade sasvim dobro.
Recommended Posts