Mr.Mxyzptlk Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Targo 24/12 za 1599 din na 2 godine ako sam dobro razumeo? Šteta što imaju tako dobro rasprostranjenje.akcijska ponuda od danas pa do kraja godine...
MILF HUNTER Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Steta sto nemaju SK i SK+, kao ni Fox kanale... odmah bi presao...Fox mozda i uvedu, ali za SK je skoro nemoguce :(jeste 300 dinara za 2mbps, ali taj net nije dovoljan ni za malo pristojniji SKYPE.uzmes brzi, niko te ne ogranicava. ja koristim postin adsl skoro 10 godina. nikada nije ni stucnuo a on line sam 24/7.
El Guapo Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 jeste 300 dinara za 2mbps, ali taj net nije dovoljan ni za malo pristojniji SKYPE.U odnosu na doskorašnju ponudu, ovo je extra!Prvo šro niko ne nudi net za 300 dindži, aima i 10/1 kome treba za 1200.Послато са RACERII користећи Тапаток 2
ExicPL Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 jeste 300 dinara za 2mbps, ali taj net nije dovoljan ni za malo pristojniji SKYPE.da svi provajderi imaju ovakav paket, cenim da bi bar 80% zemlje bilo na njemu.
MILF HUNTER Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 obradovao me ptt danas. od danas sam na 10/1 (bio 6/1). bez ikakve najave ili obavestenja.
wayfaring stranger Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 obradovao me ptt danas. od danas sam na 10/1 (bio 6/1). bez ikakve najave ili obavestenja. Posto si napisao da ti adsl uvek radi bez problema, koliko si fizicki udaljen od poste iz koje putuje signal do tebe? Interesuje me zbog nekih predjasnjih iskustava sa nekim drugim provajderima.
MILF HUNTER Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 nemam predstavu odakle ide signal. postica ima na svakom koraku. ako ide iz glavne dole u centru (nisa) onda do bulevara ima kilometar ipo do dva.
MILF HUNTER Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 btw. nije to uopste problem. opticki kablovi su svuda razvuceni tako da je gubitak mizeran bez obzira koliko si daleko od poste.
wayfaring stranger Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 optika u zemlji je bolja od opticke vidljivosti poste
Skyhighatrist Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Daljina do/od pošte je varljiva stvar.Od pošte koja je vazdušno daleko 150m od mene, (gledam je sa prozora, mogu kamenom da je pogodim), ima 600+m kablova kroz dva šahta...
Wilde Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Potreban savet: selim se i u novom stanu ću koristiti adsl (već postoji priključak). Kog provajdera da izaberem? Do sada sam bio na IKOM-ovom kablovskom (7 Mbps) i treba mi adekvatna zamena.
Weenie Pooh Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Zavisi od infrastrukture. Raspitaj se u okolini ako još neko ima ADSL kako su zadovoljni. Meni je kod Telekoma radio sasvim OK nekoliko godina, a onda su valjda nešto na lokalu menjali, popravljali, šta li, pa je počelo da puca nepodnošljivo često. Na kraju sam prešao na SBB-ov kabl, i kod njih je veza u tom smislu stabilnija ali brzina ume da drastično varira sa vremenom - valjda od opterećanja. Na ADSL-u takvih problema nisam imao, brzina je bila uvek vrlo blizu maksimalnoj (samo što je više puta u toku dana pucala pa sam morao da resetujem router).
MILF HUNTER Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 imas akciju kod ptt-a.internet i kds-ov iptv za smesnu lovu.internet odlican i stabilan. iptv sa sport klubom i arenama :)
Wilde Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Kablovsku dobijam for free, tako da mi treba samo internet (donji Dorćol je u pitanju). Raspitaću se - hvala u svakom slučaju, ljudi :)
nbg4ever Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Jel moguce kod Ikoma nekako iskamciti besplatan vajerles ruter, umesto onog standardnog koga dele? Eventualno, uz nov ugovor za kablovsku i net
Recommended Posts