Jump to content
IGNORED

Vratiće se rode

ducca

Recommended Posts

Posted

a ja sinoc cimnem komsiju da dodje na kafu i vuspru,a on kao meni samo ako ces da mi pustis rode......i sta cu odgledao sam celu epizodu sa njim....i one brutalne scene kad zika todorovic isteruje miru banjac iz kuce....surovocuo sam da serija ima oko 30 epizoda...da li je moguce???

Posted

Hoću ja da ti budem komšija, puštaj šta hoćeš. što se tiče ostalog pijem gorku i pušim domaju.

Posted
Hoću ja da ti budem komšija, puštaj šta hoćeš. što se tiče ostalog pijem gorku i pušim domaju.
jel to neko rekao domaja..mmmmm
Posted

Ha ha, upravo idem na degustaciju u Novi Sad. Izgleda da je nekome riknulo nepceTMcool.gif

Posted
Ha ha, upravo idem na degustaciju u Novi Sad. Izgleda da je nekome riknulo nepceTMcool.gif
Ne kenjaj nego dolazi
Posted

jebote, koliko je dosadna ova serija tek sad vidim

Posted
jebote, koliko je dosadna ova serija tek sad vidim
U ovoj epizodi ponovo je oboren rekord u nedogadjanju!Nije se desilo nista, ovo je nemoguce prepricati.
Posted
U ovoj epizodi ponovo je oboren rekord u nedogadjanju!Nije se desilo nista, ovo je nemoguce prepricati.
užas, obično kad mi je ovako dosadno mogu da gledam i teleshop, ali za ovo davljenje je i to vrhunac zabave
Posted
Dosadna ili ne, vernijeg gledaoca od tebe nemaju :lol:
Posted
Dosadna ili ne, vernijeg gledaoca od tebe nemaju :lol:
Ja sam hronicar... bas sam razmislio i zakljucak je sledeci: Ja ovo volim da gledam i nevidjeno je govno. Covece, pa ja se podjednako dobro secam onog sto najvise volim i onog sto najvise mrzim. A secam se najsitnijih detalja...
Posted
ništa nisam propustio :)
  • 2 weeks later...
Posted

Veceras nema epizode iz nekog razloga

Posted
Veceras nema epizode iz nekog razloga
Nooooooo!To znaci da su separatisti pobedili. Unistili su nas way of life...
Posted

Videli da Mp40 nije gledao proslu, pa odustali od prikazivanja.