sherman Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 a ja sinoc cimnem komsiju da dodje na kafu i vuspru,a on kao meni samo ako ces da mi pustis rode......i sta cu odgledao sam celu epizodu sa njim....i one brutalne scene kad zika todorovic isteruje miru banjac iz kuce....surovocuo sam da serija ima oko 30 epizoda...da li je moguce???
čekmeže Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Hoću ja da ti budem komšija, puštaj šta hoćeš. što se tiče ostalog pijem gorku i pušim domaju.
sherman Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Hoću ja da ti budem komšija, puštaj šta hoćeš. što se tiče ostalog pijem gorku i pušim domaju.jel to neko rekao domaja..mmmmm
čekmeže Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ha ha, upravo idem na degustaciju u Novi Sad. Izgleda da je nekome riknulo nepceTM
Runforthehilsrunforyourlif Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ha ha, upravo idem na degustaciju u Novi Sad. Izgleda da je nekome riknulo nepceTMNe kenjaj nego dolazi
Gonzo Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 jebote, koliko je dosadna ova serija tek sad vidim
Mp40 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 jebote, koliko je dosadna ova serija tek sad vidimU ovoj epizodi ponovo je oboren rekord u nedogadjanju!Nije se desilo nista, ovo je nemoguce prepricati.
Gonzo Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 U ovoj epizodi ponovo je oboren rekord u nedogadjanju!Nije se desilo nista, ovo je nemoguce prepricati.užas, obično kad mi je ovako dosadno mogu da gledam i teleshop, ali za ovo davljenje je i to vrhunac zabave
Dorando Pietri Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 U ovoj epizodi ponovo je oboren rekord u nedogadjanju!Nije se desilo nista, ovo je nemoguce prepricati.Dosadna ili ne, vernijeg gledaoca od tebe nemaju
Mp40 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Dosadna ili ne, vernijeg gledaoca od tebe nemaju Ja sam hronicar... bas sam razmislio i zakljucak je sledeci: Ja ovo volim da gledam i nevidjeno je govno. Covece, pa ja se podjednako dobro secam onog sto najvise volim i onog sto najvise mrzim. A secam se najsitnijih detalja...
El Guapo Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 U ovoj epizodi ponovo je oboren rekord u nedogadjanju!Nije se desilo nista, ovo je nemoguce prepricati.ništa nisam propustio :)
Mp40 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Veceras nema epizode iz nekog razlogaNooooooo!To znaci da su separatisti pobedili. Unistili su nas way of life...
Delija67 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Videli da Mp40 nije gledao proslu, pa odustali od prikazivanja.
Recommended Posts