Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koncerti

Featured Replies

4 minutes ago, Poludziber said:

Upravo krecem na Duran Duran

Zavidim ti malo :)

Lepo se provedi.

• Replies 10.5k
  • Views 921.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Oasis na Wembliju, u sredu. U nekim momentima je izgledalo da će se stadion raspolutiti na pola - 80k ljudi koji dva sata, ni jedne sekunde ne staju sa horskim pevanjem, skakanjem, grljenjem i nekom g

Posted Images

3 hours ago, klimt said:

Žao mi je što ću ovo propustiti.

Trebalo da ih gledam u Nürnbergu 14.6. Lose okolnosti me dovedoše u Srbiju ranije, a sada kada sam se vratio, oni u Srbiji. Preklopicemo se negde, nekada. 

19 hours ago, Ptica trkacica said:

Zavidim ti malo :)

Lepo se provedi.

Proveo :happy:

Mislim da je ovo prvi celoviti zvanični snimak sa predstave.

Večeras drugi put na Pearl Jam-u, oba puta u Italiji 🙂. Posle Rima 2018 sad smo bili u Imoli, kažu u vestima da je bilo 60 000 ljudi. Opet je bio odličan koncert. Bilo je par pesama sa novog albuma ali su zato ispoštovali poslednjih par pesama. 

U nastavku je set lista sa vecerasnjeg koncerta:

https://www.setlist.fm/setlist/pearl-jam/2022/autodromo-internazionale-enzo-e-dino-ferrari-imola-italy-3bb59ca4.html

Večeras drugi put na Pearl Jam-u, oba puta u Italiji [emoji846]. Posle Rima 2018 sad smo bili u Imoli, kažu u vestima da je bilo 60 000 ljudi. Opet je bio odličan koncert. Bilo je par pesama sa novog albuma ali su zato ispoštovali poslednjih par pesama. 
https://www.setlist.fm/setlist/pearl-jam/2022/autodromo-internazionale-enzo-e-dino-ferrari-imola-italy-3bb59ca4.html
Kolika je bila cena karte?

Mislim oko 75 evra. Ne znam tačno, žena je kupila karte 😁.

Mislim oko 75 evra. Ne znam tačno, žena je kupila karte [emoji16].
Moja zena te "mrzi", rece mi da ti kazem :D
Večeras drugi put na Pearl Jam-u, oba puta u Italiji [emoji846]. Posle Rima 2018 sad smo bili u Imoli, kažu u vestima da je bilo 60 000 ljudi. Opet je bio odličan koncert. Bilo je par pesama sa novog albuma ali su zato ispoštovali poslednjih par pesama. 
Ja ću 12. Jula u Budimpeštu :) Nisam ih nikad čuo uživo a svi mi kažu da su sjajni... odlična setlista u Imoli btw

Sent from my DN2103 using Tapatalk

Da li neko prepoznaje ko je ovo?

_125618664_gettyimages-1404842442-1.jpg

Snimak se sa Glastonbury-ja od danas/juce.

Pit Doerti

Popravio se

23 hours ago, Milosh76 said:

Moja zena te "mrzi", rece mi da ti kazem :D

Obraduj ženu pa kupi karte 😁

Samo moraš malo da pratiš kad karte kreću sa prodajom i da kupiš na vreme, posle se par dana odmora lako organizuju kad izaberete gde ćete na koncert. 

Nista ove godine...mozda sledece :D 

20 hours ago, arheolog1981 said:

Ja ću 12. Jula u Budimpeštu :) Nisam ih nikad čuo uživo a svi mi kažu da su sjajni... odlična setlista u Imoli btw

Sent from my DN2103 using Tapatalk

Kad smo već kod istog....kako kupiti vinjetu za auto, kroz Mađarsku, a zaobišlo bi se i Horgoša i Kelebiju ? Kako je najbolje.....?