vathra Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Претходних дана изађем на станицу ујутро, погледам иду ми три буса, са размаком од пар станица. На станици пролази један, за гаражу. Који минут касније, у квару. На крају и трећи, за гаражу. У чему је фазон да дебилци возе бус са укљученим сигналом као да возе? Не знају да га искључе? Стварају привид да је све ок?
Zabalujev Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 (edited) Česta je i obrnuta, da vidiš na BusPlus app/sms sledeće vozilo na 12 stanica, a odjednom se pojavljuje bus koji se nije prijavio na mrežu i otvara vrata. Ulaziš i zagledaš da ne vozi slučajno Sergej Trifunović, a Bata Životinja trči iza sa štanglom. Edited November 28, 2018 by Zabalujev
renne Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 38 minutes ago, vathra said: Претходних дана изађем на станицу ујутро, погледам иду ми три буса, са размаком од пар станица. На станици пролази један, за гаражу. Који минут касније, у квару. На крају и трећи, за гаражу. У чему је фазон да дебилци возе бус са укљученим сигналом као да возе? Не знају да га искључе? Стварају привид да је све ок? Ovo. Na 601 je tako redovno, tri ne voze, pa četvrti krene normalno
Timmy Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Neki dan sam cekao 601 kod Palate pravde pola sata, pa sam morao da uzmem cargo. Posle sam proverio, jos nekoliko minuta je nilo bilo. Radni dan od 15.50 do 16.30. Nijedna. A proslo bar 5 za Mladenovac. I gomila linija po 6, 7 buseva. Al nijedan 601. Ne razumem tu raspodelu. Nije to nebitna linija..
vathra Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 Јутрос на Бранковом мосту ка граду два покварена аутобуса, један на сред моста, други при крају.
gospa buba Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 sinoc isto po blokovima i danas. postoji osnovana sumnja da novi vozachi, kad se popale lampice po tabli, kazu putnicima autobus se pokvario, ajmo ca a ne bi me chudilo.
Pontijak Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 (edited) beogradski prevoz i njegove tradicije guzvi i kolapsa, evo prigodne zimske fotke iz proslosti i naravno alfa romeo trolejbus, licencno se pravio u jugoslaviji, zeleni venac i pocetna stanica, trola ima cak i grejace sofersajbni Edited November 29, 2018 by Pontijak
gospa buba Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 jes pravio u jugoslaviji, u jugoslaviji se nishta nije pravilo, streljao tito ako neko proba sent from bubamoto
namenski Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 Pravili krisom od njega, da on ne vidi... On zaspi ili se nasljoka viskija, a oni se brze-bolje daju u pravljenje, ovamo trola, onamo Djerdap, tamo Mratinje, onamo kamioni, avioni... On kada se probudi pizdeo, al' sta mu vredelo...
fonTelefon Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 Samo debili kao namenski mogu da pricaju o proizvodnji tramvaja u exYu. Srafciger industrija koju su podrzavali na zapadu zemlje. Slicno je i danas, raskantali su fabriku motora, a daju pare za sklapanje Fijata. Umesto lukrativne proizvodnje komponenata samo sastavljas. Tu fabriku je kupio navodni patriota i ruski covek u Srbiji genije iz Tuzle i ucenjuje drzavu za njen deo proizvodnje motora za helikoptere. Inace se u Srbije rade odlivci za najsavremeniji mlazni motor koji pogoni A380, firma je u izraelskom vlasnistvu danas.
namenski Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 5 minutes ago, fonTelefon said: Samo debili kao namenski mogu da pricaju o proizvodnji tramvaja u exYu. Srafciger industrija koju su podrzavali na zapadu zemlje. Slicno je i danas, raskantali su fabriku motora, a daju pare za sklapanje Fijata. Umesto lukrativne proizvodnje komponenata samo sastavljas. Tu fabriku je kupio navodni patriota i ruski covek u Srbiji genije iz Tuzle i ucenjuje drzavu za njen deo proizvodnje motora za helikoptere. Inace se u Srbije rade odlivci za najsavremeniji mlazni motor koji pogoni A380, firma je u izraelskom vlasnistvu danas. Ti si siguran da si sam? U glavi, mislim
Frank Pembleton Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 Jedina dobra strana tog busPlusa bi bila kontrola vozila "daljinski" dakle vidis gde je i da li je na trasi.Cenim da zato oni ne gase kad "prosisaju"... To pogotovo privatnici rade jer se njima unapred plati za ugovoreni broj polazaka i svako preskakanje ture je usteda za dzep vlasnika busa...
Recommended Posts