Tastatura Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 To bi tek bio potpun debilitet.Ne razumem svrhu tako necega Link to comment
Kelt Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Od danas počinju da se prodaju regularne markice, od 29. kreće upotreba elektronskih karata? I šta sad, da se vadi nova ili da se kupi markica za staru Link to comment
holden kolfild Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 (edited) sad citam tekst, jbt, i dalje ce samo pojedinacne karte vaziti za nocni prevoz, imao/nemao pers. kartu. Papirnim kartama za pojedinačne vožnje objašnjenje nije potrebno. To su iste stare karte koje su sada u opticaju. Ubuduće, one će se po sadašnjim cenama, barem u prvih šest meseci, prodavati isključivo kod vozača. Jedine su koje će važiti u autobusima na noćnim linijama. ceo tekst Edited August 24, 2011 by holden kolfild Link to comment
Zabalujev Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Hm, spamovau ih malo po tom pitanju, sto preporucujem i ostalim sapatnicima. Oho, ima i info, korisnicki servis... Ceracemo se jos. Link to comment
rajka Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Moja je stvar koju ću kartu da kupujem i da izračunam šta mi se i kako isplati. A od ove reforme očekivala najviše to. Da ne moram da otkucam tri karte u jednom smeru, i isto toliko u supotnom, kad mi vožnja ukupno traje maksimalno sat vremena.Ali, ne - to se ne isplati.apsolutno se slazem, zato sam se i zapitala da li se ne isplati vise kupovati mesecnu. Link to comment
dranata Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Meni konkretno ne.... Jer mi naprimer ovo putešestvije nije baš svakodnevna pojava, recimo jednom u nedelju dana. Link to comment
Frank Pembleton Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Od danas počinju da se prodaju regularne markice, od 29. kreće upotreba elektronskih karata? I šta sad, da se vadi nova ili da se kupi markica za staru Ma sistem pocinje da vazi "punim kapacitetom" tek od nove godine...Oni sad krecu jer treba svi da zamene postejece povlastice.Jbte znaci moja keva koja je penzos mora opet u red, srecom pa nije panicar nece da pojuri odma.... Link to comment
ion Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Misliš na uštedu ostvarenu kupovinom par hiljada automata za očitavanje i dopunjavanje ili kupovinom par hiljada GPS čitača ili na uštedu ostvarenu ugradnjom klima u vozila?Ne, bre. Sami su rekli da će ostvariti uštede zbog satelitskog praćenja linija, te boljeg organizovanja, polazaka i vozila, poboljšane naplate...Tvrdim da će za 6 do 12 meseci povećati cene, a moguće i odmah, promenom načina naplate (kao što telekom skrati trajanje "impulsa" očas posla, a cena kao ista), uvođenja karti koje važe 2-3 sata, dnevnih karti od 500 din i slično, samo da bi stranci-ulagači što pre videli svoj profit.Mene zanima da li će onaj ko ide jednom linijom na posao i dalje moći da računa da će ga dnevni prevoz koštati 100 dinara (tamo i nazad)?Zanima me kada će u svakom vozilu stajati jasno istaknut broj telefona ili e-mail adresa na koju mogu odmah da prijavim stoku koja, kao danas, u novom trolejbusu 29 koji ima klimu, na 40 stepeni, istu ne uključuje. Link to comment
ultra plasticni Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Sinoc oko 21h radilo grejanje u tramvaju 14 U dva`espetici sam vid`o natpis obicnim flomasterom (ne onim markerom, grafitaroskim) iz prosle godineIsto u dva`espetici zna da fale po dva ili tri mesta za sedenje, makar ima vise mesta za stojanje Link to comment
sherman Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 GSP treba spaliti do temelja. nabavicu magarca pa polako klaj klaj do grada i nazad Link to comment
henrik larsson Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Jutros ušao u osamnaju u kojoj greje klima. Morao da izađem na sledećoj. Link to comment
Mercuzzio Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Sve je bolje od 83 i onih kanti koje konstantno stavljaju na tu liniju. Kad izadjem iz autobusa na 37 stepeni napolju bude mi skroz prijatno. Link to comment
Lynn Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 (edited) Ko god je pravio sajt i baze za busplus.rs, može opasno da nadrlja, ako ga neki korisnik koji se upravo registrovao na sajtu i online popunio zahtev za izdavanje personalizovane beskontaktne smart kartice tuži zbog nepostojeće zaštite ličnih podataka korisnika.Naime, pri registraciji vam se otvara PDF verzija za štampu obrasca, pri čemu imate svoj ID u gornjem levom uglu, koji odgovara ID broju u HTML zapisu na browseru. Taj obrazac se inače predaje za dobijanje kartice na mestima gde se to inace radi. Malo se igrajte, pa promenite broj u zapisu i tako će vam iskočiti neki drugi sugrađanin koji je uradio isto što i vi - ostavio lepo svoj jmbg, adresu, broj mob i fixnog telefona.Evo blanko PDF obrascaZamenite u browseru brojku 340 sa 335 recimo No comment Edited August 26, 2011 by Lynn Link to comment
Lezilebovich Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Debili .Što se tiče klima, izgleda da su u neke buseve ugradili neke nove klime - Thermo King. Vozio sam se japanskom 95-icom i unutra je bilo baš hladnjikavo. Link to comment
Kelt Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Zamenite u browseru brojku 340 sa 335 recimo hm, nemaju svi brojevi, a kad se neki otkucaju isto ime se pojavi više puta. Da nije ipak u pitanju... testiranje sistema? Link to comment
Recommended Posts