Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted

Pala trolejbuska mreža na raskrsnici Takovske i Svetogorske, verovatno je i dalje pičvajz.

• 2 weeks later...
Posted

Danas počinje Belgrade Beer Fest 2018 i kao i prethodnih godina dolazi do promena na trasama gradskog prevoza 1527E35436084704706 и 707. Promena se odnosi na dane: 15/16.8, 16/17.8, 17/18.8, 18/19.8 i 19/20.8.2018. u periodu od 17h do 6h.

• Vozila sa linija 15, 84, 704, 706 i 707, na delu od Brankovog mosta do ulice Trešnjinog cveta, u oba smera saobraćaju Bulevarom Mihaila Pupina i ulicom Trešnjinog cveta i dalje redovnom trasom;
  • Vozila sa linija 27E, 35 i 43, će se u oba smera, umesto ulicama Bulevar Nikole Tesle i Ušće, kretati Bulevarom Mihajla, Milentija Popovića, Vladimira Popovića do terminusa Novi Beograd/Blok20/;
  • Vozila sa linije 60 će se u smeru ka okrentici kretati: Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovom trasom.

Inače, ko ima MasterCard, može sredom i subotom da se vozi za jedan dinar

Posted

Kako to, kartica u GSP?

A jel ima nekih dodatnih polazaka oko ponoci i kasnije, a da nisu nocni.. Idem nocas na brejkerse koji zavrsavaju oko ponoci. Pa dali da uopste razmisljam o prevozu ili sednem ko covek u cargo koji daje i neki dodatni popust.

Posted

ranijih godina je bilo

za ovu godinu povodom beer festa, jedino sto nalazim je da su uvedeni polasci u 01 iz obrenovca i 02 iz beograda za obrenovac

pa ako ti igra :D

Posted
1 hour ago, Timmy said:

Kako to, kartica u GSP?

A jel ima nekih dodatnih polazaka oko ponoci i kasnije, a da nisu nocni.. Idem nocas na brejkerse koji zavrsavaju oko ponoci. Pa dali da uopste razmisljam o prevozu ili sednem ko covek u cargo koji daje i neki dodatni popust.

prisloniš master validatoru, skine ti dinar sa računa

Posted

ja juce bas videh neku zenu sa karticom(bankovnom) na validatoru i sve ubedjujem sebe da sam istripovao! :D

znam da su bile najave ali uopste nisam ispratio kad je to zazivelo

a sto dinar? promo akcija?

ako da, za koga/sta?

Posted

važi to za master već godinu dana, od kada su izmenili validatore

a dinar će biti narednih mesec dana, promo akcija

Posted
6 minutes ago, renne said:

prisloniš master validatoru, skine ti dinar sa računa

E svasta. Hvala sto si podelio. Od kada je to i do kada traje?

Kad sam prelazio u banku dali mi i Visu i Master i jos jednu. I malo malo pa negde neka akcija sa odredjenom karicom. Npr car:go je davao 50% za placanje masterom

Posted
Just now, renne said:

važi to za master već godinu dana, od kada su izmenili validatore

a dinar će biti narednih mesec dana, promo akcija

Bio si brzi. 

A godinu dana vec ima to za 1 din? Jbte...

Posted

a mi bijednici sa obicnom dina karticom postanke, nama nista :D

Posted

neb ja ni dinu prislonila na gracki autobus, pusti ti to rolf.gif

i ti si ponosni ekskluzivni vlasnik poshtanske dine? hihi.gif

sent from bubamoto

Posted

Jel bezbedno to sa karticom? Jel mogu da skinu vise i da te oteraju u minus?

Posted
11 minutes ago, gospa buba said:

neb ja ni dinu prislonila na gracki autobus, pusti ti to rolf.gif

i ti si ponosni ekskluzivni vlasnik poshtanske dine? hihi.gif

ne bih ni ja ali osecam se diskriminisanim jer nemam tu mogucnost, ja kao afroamerikanac u zadnjem delu autobusa u doba segregacije :D

ma meni je postanska dina jedina kartica koju posedujem jer mi je kombinatska platica jedini prihod koji prihodujem