Frank Pembleton Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 1 hour ago, Timmy said: Plan plus ladno kao najbrzu opciju daje da se ide sa 47/48 do Slavije, pa onda na 36 do Palate pa tu na 511... Stim sto bih ja u tom slucaju isao do Fransa, pa se tu spustio na 55 ili eventuialno 46 do sajma i tu cekao 511 koji je izgleda brzi od 512 koji ide preko Brda i sporiji je... Moj savet je to, caskom ces sa Kanareva doci do Fransa, tu se spusti na autoput i hvataj 55 do sajma. Pa onda na 511.. Sve brzi prevozi i lako ces stici... 511 mi svakako odgovara i piči brzo i ima malo stanica...
Timmy Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 Onda idi kako sam napisao... Jeste da su 3 prevoza, al ce brzo sve ici.
Hamlet Strašni Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 Ste probali moovit aplikaciju? Savršeno radi planiranje jqvnog prevoza.
pbg12345 Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 @Frank Pembleton 54 ti je najbolja varijanta ide sa kanarevog, ali ne ide ka gradu, nego preko rakovice tako da mnogo brze stigne istina ne ide bas do sremcice, ali ide dole ka makisu, jednim delom trase putem zeleznik -sremcica, tako da tu bilo gde mozes presesti na 511 ja sam ranije uvek tako isao sa kaanrevog, ubedljivo je najbrze jedino sto je 54 bas retko isla, tipa na pola sata
April Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Ubi ovaj Yandex sa reklamama, iz inata sam se registrovao na CarGoEl probao neko da li to funkcioniše uopšte?Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk
Tihajeza Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 4 hours ago, Timmy said: Ja koristim cargo. Odlicni su u svakom smislu. Pre neki ulazim u Cargo, i nakon što sam rekla adresu i još jedno dve tri odrednice, taksista me pita gde je to i ako nije problem da ga navodim, jer ne zna baš tačno. Ipak bio je vrlo ljubazan i izvinjavao se onoliko što ne zna gde da vozi. Sve ostalo čista desetka: naručivanje i naplata sa mobilnog direktno sa računa, bez operatera i čekanja, bez jel imate sitno i sl.
Zabalujev Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Cargo je OK. Vozači ne divljaju (verovatno im prate brzinu), trude se da ostave utisak, naravno, duže se čeka. Po mom iskustvu više ima problema da dođu do vas pošto ne znaju tačno kako idu jednosmerne ulice i sl. Prosto, vozači su manje iskusni (doduše, i vozila su im manje izakana). Cena nešto niža od regularnog taksija, ponajviše zahvaljujući jeftinijem startu.
Timmy Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Ja nisam imao problema da ne znaju da dodju ili odu gde treba. I svi su koristili neke aplikacije za navigaciju (doduse samo sam 4-5 pita koristio, pa mi i nije neki uzorak)
Valk Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 3 hours ago, Tihajeza said: Naručivanje i naplata sa mobilnog direktno sa računa Kako se obavlja ovo plaćanje mobilnim? Preko nekog appa?
Lezilebovich Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 (edited) Prilikom registracije ostavis i podatke o kartici, nakon voznje oni skinu pare bez ikakve tvoje dodatne aktivnosti , mislim da je timmy malo nejasno napisao Edited July 31, 2018 by Lezilebovich
Hamlet Strašni Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Ja koristim jandeks. Odlican je, samo sto jos nemaju dovoljno taksista.
Timmy Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 4 hours ago, Lezilebovich said: Prilikom registracije ostavis i podatke o kartici, nakon voznje oni skinu pare bez ikakve tvoje dodatne aktivnosti , mislim da je timmy malo nejasno napisao Tako se placa kof njih. A ne znam sta sam drugacije napisao
Timmy Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 3 hours ago, Hamlet Strašni said: Ja koristim jandeks. Odlican je, samo sto jos nemaju dovoljno taksista. Bezi Rusu
Recommended Posts