Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted

#falimtisebože što moram da radim i sedim di sam pa neću stići da upoznam sve lepote žstanica po beogradu

Posted (edited)

1 malo ali glupo pitanje: a šta je sa autobuskim prevozom?  mislim - gde nam je autobuska stanica za međugrafski prevoz sad?

morala bih u kragujevac iduće nedelje na 2-3 dana.

Edited by pt 2.0
Posted

jos uvek je tamo gde je, bar je jutros bila tamo :D

Posted
7 minutes ago, pt 2.0 said:

1 malo ali glupo pitanje: a šta je sa autobuskim prevozom?  mislim - gde nam je autobuska stanica za međugrafski prevoz sad?

morala bih u kragujevac iduće nedelje na 2-3 dana.

A jel bas moras da putujes? Vidis sta je uzoran gradjanin: 

8 minutes ago, beta kentauri said:

#falimtisebože što moram da radim i sedim di sam pa neću stići da upoznam sve lepote žstanica po beogradu

Posted
Just now, Timmy said:

A jel bas moras da putujes? Vidis sta je uzoran gradjanin: 

Baš moram :(

1 je tetka :heart:

Posted
1 minute ago, pt 2.0 said:

1 je tetka :heart:

+1

• 2 weeks later...
Posted

Zar tramvaj ne bi trebalo da ima prednost, gledam na svim raskrsnicama kad se otvori zeleno, prednost imaju automobili koji skreću, a tramvaji stoje!

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Posted
25 minutes ago, El Guapo said:

Zar tramvaj ne bi trebalo da ima prednost, gledam na svim raskrsnicama kad se otvori zeleno, prednost imaju automobili koji skreću, a tramvaji stoje!

možda na tim raskrsnicama gde si gledao postoje mali semafori samo za tramvaje, pa tramvaj prođe kada je svima ostalima crveno?   (ne zezam se)

Posted

Da , ali bi trebalo da prvo prođe tramvaj, pa onda ostali, a ne obrnuto.

• 2 weeks later...
Posted

Nema 95 iz blokova pola sata, odem peške do kineza u bloku 70 na tramvaj i vidim majstor preskočio 8 stanica redovne trase i spustio se kroz Jurija Gagarina da primi putnike u Oml. Brigada!

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Posted

+1. Kontam da se zapricaju i krenu istovremeno, pa onda ovaj prvi skrati put, a ovaj drugi ide regulare

Posted

Zbog početka radova na rekonstukciji pruge Beograd centar - Stara Pazova, od sutra će doći do velikih promena i smanjenja broja polazaka BG voza. Zbog toga će autobuska linija 73 (Batajnica - Blok 45) biti pojačana s obzirom da veliki broj ljudi polazi iz Batajnice ka Novom Beogradu i centru grada.

U Sekreterijatu za javni prevoz navode da će linija 1 BG voza (Batajnica - Ovča) saobraćati sada na sat vremena, a da će se umesto linije Resnik - Beograd centar uvesti linija Resnik - Ovča.

- Vozovi na liniji Resnik - Ovča saobraćaće na svakih pola sata radnim danima - kažu iz Seketarijata i dodaju da će se prvi i poslednji polasci razlikovati samo za po nekoliko minuta.

Posted

pizdaimmaterinakretenskanesposobnastetocinska  :fur: